03.06.12, 18:27
Mm, chciała żeby ktoś otworzył wątek. Ktoś nie otworzył, więc otwieram.
Wpisujcie się, ja będę z dziką ciekawościa czytałasmile
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: EURO 2012 03.06.12, 20:04
      Z dzika radoscia witam to otwarcie, bo chcialam juz dawno Was zapytac, jakim cudem jeszcze tak z dystansem i pogodnie znosicie ta foot-psychoze?Wszystko dzieje sie tak, jakby od euro zalezaly losy po czesci swiata a na pewno w calkosci Polski.
      Szczere mowiac ja z powodu Euro odlozyulam conajmniej do zakonczenia ewentualny przyjazd do Polski - boje sie balaganu, zamieszek pod lada pretekstem choc moze jest w tym wiele przesady, ale tez mysle, ze osoba absolutnie footem nie zainteresowana bylaby w tych dniach intruzem w towarzystwie.
      Wiem, ze i nie kazdy Polak to kibic, ale nastroj sie udziela i % tych kibicow bedzie rosl, przynajmniej tak dlugo, jak dlugo polska druzyna bedzie jeszcze miala szanse w turnieju.
      No a i potem pozostana "blizsi i dalsi spadkobiercy" uczuc naszych kibicow.
      Ale przy calej mojej niecheci serdecznie zycze organizatorom wszystkich szczebli, obserwatorom, milosnikom a nawet i zagorzalym przeciwnikom, by wszystko udalo sie w 1000% (zam).
      Zrobiono wiele, nie powinno to pojsc na marne a powinno udowodnic, ze potrafimy (kto to kiedys juz powiedzial?).
      I obyscie z tego co zrobiono na euro 2012 mogli dlugo korzystac, ale bez samozachwytu i spoczecia na laurach, bo zycie po 2012 przeciez potrwa jeszcze troche.
      • jutka1 Re: EURO 2012 04.06.12, 10:32
        Będę wtedy w Warszawie, końmi stanę w samym centrum, i ciekawa jestem jak to będzie. smile
        Kibicować nie będę, i mam tylko nadzieję, że przez Euro2012 nie popsują mi się żadne plany. smile
        • bbetka Re: EURO 2012 04.06.12, 11:56
          Też nie kibicuję, a ogólna histeria mnie rozbawia - co najmniej jakbyśmy mieli wygrać nie jeden mecz (na co może mamy szanse choć szczerze w to wątpię) ale całe mistrzostwa...i co będzie jak nie? żałoba narodowa???
          Samochody z flagami za każdym razem budzą we mnie skojarzeni "strajk"? gdzie ? to już wolę "nauszniki" na lusterka...

w dodatku wybieram się na konferencję w Kotlinę Kłodzką w dniach meczy granych we Wrocławiu i obawiam się o dojazd na tej trasie łączącej Czechy z Wrocławiem...
          • jan.kran Re: EURO 2012 04.06.12, 19:40
            Ja juz mialam do czynienia z Euro w DE i im tak samo odbijalo jak w PL. W koncu to event , no nie.
            Ja wieki switlnw temu interesowalam sie pilka nozna wiec jakos rozumiem emocje choc na dzis to fogle sie tym sportem nie podniecam.
            Natomiast to mnie osobiscie dotyczy to to co sie dziejej w moim rodzinnym meisciesmile))
            Mam na fejsie biezace zdjecia , no po prostu super.
            Dworzec ktory mialam okazje zwiedzic w zeszlym roku w rozbudowie jest piekny , lsniacy i drzacy w oczekiwaniu.
            Ekipy czyszczace lataja po okolicy i przy pomocy pomp cisnieniewych czyszcza Miasto z pozostalosci plakatow i graffiti.
            Tylko brakuje malowania trawy na zielono...
            Tramwaje sa taki haj tek ze Berlin co tez ostatnio bylam i miasto w ktorym mieszkam... w najbogatszym _kraju _Europy moga tylko pomarzyc.
            Skutkiem ubocznym jest to ze zaplanowalam urlop jak kretynka i wyladuje pod koniec czerwca w Poznaniu i udam sie pociagiem na ten piekny dworzec w samym oku Euro Cyklonu.
            Polska Rodzina twierdzi ze bedzie ok , poza tym zarowno Brat Starszy jak i Brat Numer Dwa maja podwroclawskie siedliska wiec najwyzej tam sie zaszyje na rodzinnym lonie !!!
            Kran

• mammaja Re: EURO 2012 04.06.12, 23:22
              Nie mam teraz czasu wiecej napisac, ale z trudem wytrzymuję to napieranie sprawą Euro na każdym kroku. Co się zrobiło dobrego to zostanie, ale mnie troche przeraża ta zmiana mormalnego życia na zycie kibica. mam nadzieję ze w mojej wiosce bedzie spokojnie !
              • jutka1 Re: EURO 2012 05.06.12, 07:35
                Zastanawiam się, jak to na Wspólnej przeżyję. Mam nadzieje, że nie będzie mnie to zbytnio poniewierać. smile
                • fedorczyk4 Re: EURO 2012 05.06.12, 09:21
                  A mnie to trochę bawi, a trochę przeraża. Generalnie mało dotyczy. Jak mówia mądrzy ludzie: robię swoje i patrzę końcasmile
                  Kibicowanie mnie nie dotyczy, sport który składa się w 75% z forsy i kantów nie jest dla mnie sportem. Negatywne emocje które wyzwala świadczą same za siebie.
                  Jak chodzi o niedogodności to mieszkanie w centrum czyli pobliżu wszystkiego co związane z Euro troche daje się we znaki, ale nie na tyle żeby mnie szlag nagły trafił.
                  • monia.i Re: EURO 2012 05.06.12, 21:51
                    Na Wspólnej? Ło matko - to jedną nogą będziesz w strefie kibica smile
                    • jutka1 Re: EURO 2012 07.06.12, 00:10
                      No... Już się trochę boję tej "strefy kibica". Eeeeeeee, Dam radę! smile
                      • fedorczyk4 Re: EURO 2012 07.06.12, 10:18
                        Strasznie sie cieszę, że mamy taka kibickęsmile))))) Po za Toba Moniu wszystkie malędzimy niestety. Ja zreszta konsekwentnie od lat. Odkąd zakończyła się rywalizacja Legii z Górnikiem, a Deyna przestał grać straciłam do tego sportu jakiekolwiek zainteresowanie. Natomiast Maćma jest pasjonatką, strasznie się cieszy z Euro i ma zamiar kibicować wrzeszcąc smile
                        • jan.kran Re: EURO 2012 07.06.12, 14:07
                          Ja slucham radia polskiego i czytam polskie gazety tez... Musze zajrzec co mowi szpigel !!!
                          Ale jak widze zdjecia mojego Miasta i slysze komentarze na Jego temat to mnie duma rosnie.
                          Wroclaw gora , piekny jest i jak sie okazuje to nie tylko moje zdaniesmile))
                          Kran_Patriota_Lokalny
                          • monia.i Re: EURO 2012 07.06.12, 23:21
                            Życzę nam zdania tego organizacyjnego egzaminu - to naprawdę jest duża rzecz. A oprócz tego każdemu z przysposobionych polskich - pięknego gola smile Jutro może zacząć Obraniak - trzymam za niego kciuki, zuch chłopak smile Na pohybel Tomaszewskiemu smile
                            • lablenka_x Re: EURO 2012 08.06.12, 17:04
                              monia.i napisała:

> Życzę nam zdania tego organizacyjnego egzaminu - to naprawdę jest duża rzecz. A
                              > oprócz tego każdemu z przysposobionych polskich - pięknego gola smile Jutro może
                              > zacząć Obraniak - trzymam za niego kciuki, zuch chłopak smile Na pohybel Tomaszews
                              > kiemu smile

Na pohybel!!!!
    • loczek62 Re: EURO 2012 05.06.12, 12:04
      Nie daję się ponieść "euforii" ale parę spotkań obejrzę, a że dodatkowo w HD będzie oglądane to insza jakość odbiorusmile
      • verbena1 Re: EURO 2012 06.06.12, 21:57
        Nie jestem zagorzalym kibicem, moze nie ogladalabym nic ,gdyby nie to ,ze jedziemy do brata do Niemiec i nie mam wyjscia bo...
        W piatek cala zgraja polsko-niemiecko-holenderska bedziemy ogladac mecz Polakow.

W sobote frakcja holenderska czyli Rieks i ja ubrani w pomaranczowe koszulki z pomalowanymi na twarzach flagami bedziemy dopingowac "naszych".

Potem brat z synami odpowiednio udekorowani beda wrzeszczec i gwizdac bo graja Niemcy.
        Na koniec wszyscy beda opijac zwyciestwa lub przegrane. Oj, bedzie sie dzialosmile Juz sie ciesze.
        • monia.i Re: EURO 2012 07.06.12, 00:01
          Będę oglądała, wrzeszczała, się denerwowała - w piątek w rodzinnej strefie kibica (miejsca siedzące, drinki i palić można wink a później gdzie się da. Szef obdarował mnie wolnym piątkiem, bardzo miło z jego strony. Na wolny wtorek jednak raczej nie mam co liczyć smile
          Och, przypominają mi się euro-emocje na forum sprzed kilku lat i mój beztroski tekst o kopaniu Niemców po butnych kostkach. Ranyyy - ale się działo tongue_out
          • goskaa.l Re: EURO 2012 08.06.12, 07:47
            Nigdy nie miałam zainteresowania piłką kopaną, choć siatkówkę bardzo lubię, a koszykówkę też obejrzę. Tak w ogóle wolę sport uprawiać, niż oglądać. I prawdę mówiąc mało mnie rusza kto z kim, kiedy i jaki będzie wynik.
            Problem jest tylko taki, że za 2 tygodnie muszę pojechać pociągiem go Gdańska (i wrócić), i już teraz się martwię, w jakich warunkach mi przyjdzie przeżyć tę podróż. A spływ Żuławami korci... Mam przesympatyczną towarzyszkę do kajaka, zaklepany kajak i transport z Gdańska.
            • lablenka_x Re: EURO 2012 08.06.12, 17:02
              Mame nauczyłam z tej okazji wołac"gooolll" i śpiewac Polska gola smile
              Mężowi kupiłam nowa koszulkę, a mnie niekibicowi zaczynają udzielać się emocje.
              W Poznaniu skonczono to co sie wydawało niemożliwe do zrobienia, jest pieknie,przejezdnie itd.Warto było stac rok w korkach,aby było teraz tak wygodnie.
              • monia.i Re: EURO 2012 08.06.12, 22:13
                Rany, ale emocje..Gdzieś przeczytałam, że mecz otwarcia będzie nudny bo nasi i Grecy się przymurują, , nic się nie będzie działo, może jeden gol, najpewniej do naszej bramki. A ja myślałam, że zejdę, jak pragnę zdrowia! Obroniony karny przez rezerwowego bramkarza to było coś fajnego.
                Nic to, mogło być gorzej, gramy dalej. Wtorek będzie straszny.
                • mammaja Re: EURO 2012 09.06.12, 01:22
                  Cieszę się, że organizacyjnie wszystko zagralo ! Załuje oczywiscie że druga połowa meczu byla jaka była, ale nie jest zle ! Ale po obejrzeniu meczu Rosja - Czechy obawiam się naszego meczu z R. Ale bylo na co popatrzec !
                  • mammaja Re: EURO 2012 10.06.12, 05:11
                    Wczoraj obejrzałam az dwa mecze - chyba nigdy tego nie robilam, tylko jak Foxie - finały - ale bylo ciekawie - walnełysmy sie z córka i piwkiem na kanapy i spedzilysmy przemily wieczor.
                    Niemcom sie nalezal ten gol - pieknie grali.
                    • lablenka_x Re: EURO 2012 10.06.12, 11:09
                      Ale przyznasz,że Portugalczycy mieli pecha, tyle strzałów i a to poprzeczka ,a to cos tam.
                      Verbena się na mnie obrazi,ale kibicowaliśmy Duńczykom, zawsze kibicujemy słabszym.
                      Mama ogląda z zainteresowaniem i woła goooll, więc się ciesze bo nie marudzi,że znowu kokokoko mecze.
                      • mammaja Re: EURO 2012 11.06.12, 01:10
                        Mialas Labenko mecz w Poznaniu - ciekawe czy odczułaś obecność "strefy kibica". Wyglądala bardzo ladnie ! Mecz byl bardzo ciekawy, żaluje Irandczykow - ale Horwaci dali z siebie wszystko i jeszcze trochę smile
    • luiza-w-ogrodzie Re: EURO 2012 12.06.12, 03:44
      Nie ogladam, nie fascynuje sie. Dotarlo do mnie ze Euro juz trwa kiedy w naszych wiadomosciach pokazali informacje o tym, ze kibice nasladowali malpy obserwujac trening zespolu dunskiego w ktorym graja ciemnoskorzy pilkarze.

Za to moj syn i jego dziewczyna ogladaja namietnie a nawet zwalniaja sie z pracy zeby nie opuscic meczu :o)

Luiza-w-Ogrodzie
      Pour vivre heureux vivons cachés - By żyć szczęśliwie, żyjmy w ukryciu.
      • fedorczyk4 Re: EURO 2012 12.06.12, 10:35
        No to dzisiaj dzień "J". Jak zwykle nie mam zamiaru ogladać meczu, ale chyba sobie nie daruję i pójdę popatrzeć na przemarsz Rosjan. Bardzo jestem ciekawa czy nadmuchiwanie napięcia któremu ostatnio oddawali się dziennikarze i politycy, zaowocuje jakąś dziką draką, czy ludzie okażą się madrzejsi i spuszczą parę z tego kotła.
        Moi poszli oglądać wczorajszy pojedynek pomiędzy tradycyjnymi wrogami czyli "Żabojady" kontra "Perfidny Albion" albo jak kto woli "Rostbeefy", u Syna Podstawowego, więc miałam w domu cisze i spokój.
        • mammaja Re: EURO 2012 12.06.12, 11:13
          Zabojady byli lepsi, ale zabraklo "łuta szczescia" , ciekawe jak zagraja w nastepnym meczu!
          Dobry pomysl z obejrzeniem przemarszu - ale ja nie pojade - ty masz bliżej smile
          • monia.i Re: EURO 2012 12.06.12, 22:49
            Ja się do kibicowania chyba nie nadaję - na ostatnie 10 minut głos wyłączyłam, nerwy mi puszczały.
            Mam nadzieję, że nie oglądałyście przemarszu nazbyt blisko - ja piórkuję, normalnie wstyd mi za naszych sad
            • bbetka Re: EURO 2012 12.06.12, 22:51
              Mnie niestety też- szczególnie za gwizdy na stadionie podczas rosyjskiego hymnu!!!
              • monia.i Re: EURO 2012 12.06.12, 23:00
                No i jak tu się burzyć na krytykę zagraniczną sad
                • bbetka Re: EURO 2012 12.06.12, 23:07
                  Na zagraniczną można się burzyć Moniu!!!! Bo co im do naszych??? Nasi są i my możemy się oburzać!!! a obcym wara - niech sobie swoich krytykują smile
                  • monia.i Re: EURO 2012 12.06.12, 23:18
                    No, ale jednak..To międzynarodowa impreza - i jeśli zarzucają nam na tej imprezie, że jest u nas niebezpiecznie, ja się faflunię, że bzdury gadają, bo to incydenty - no i witamy kibiców drużyny grającej kamieniami, nawet sprowokowani - to dla mnie jest...wstydliwe i obnażające.
                    A gwizdy w trakcie hymnu - no, żenada. Nie wiem, czy tak jest wszędzie?
                    • bbetka Re: EURO 2012 12.06.12, 23:40
                      Moniu, ja żeby nie popaść w czarną rozpacz i wstyd aby mnie nie zadusił - staram się myśleć, że wszędzie występują "kibole", którzy "kładą" takie imprezy... i że nasi nie są jacyś wyjątkowi...co oczywiście nie jest zbyt pocieszające, ale pozwala nie zapaść się pod ziemię tak od razu...

Przykład pierwszy z brzegu - w poprzednim tygodniu toczyły się rozgrywki tenisowe w Paryżu- prestiżowy turniej, sport też bardziej "elegancki" niż piłka nożna i -teoretycznie- publika tez bardziej kulturalna być powinna...ale nie była - Francuzi (głównie) gwizdali i zachowywali się "kibolsko" - przeszkadzali hałasując i kibicując przeciwko "obcym". Aż "swoi" w większości zażenowani ich zachowaniem próbowali ich uciszać i wielokrotnie prosili o spokój...Komentatorzy mało się nie udusili z oburzenia smile I to też wielka międzynarodowa impreza była...

Mam tylko nadzieję,że towarzystwo po meczu w miarę spokojnie przemieści się do domów...
                      • monia.i Re: EURO 2012 12.06.12, 23:50
                        Mam nadzieję, że remis ochłodzi te wszystkie nazbyt rozgrzane głowy. Ja wiem, wszędzie są emocje, ten doping się wyrywa spod kontroli - ale co innego gwizdy, a jeszcze co innego - rozsierdzony tłum, szczelnie, rzecz jasna, opatulony na pyskach, żeby nie rozpoznać przypadkiem. Miałam nadzieję jednak, że to jest jakieś minimum, które da się uciszyć - ale nie - zakapturzone japy się rozszalały, odważne takie, bo w tłumie. Nie am co gadać - to faktycznie nasza bolączka.
                        • mammaja Re: EURO 2012 13.06.12, 00:04
                          A w moim telewizorze nie pokazali zadnych awantur ! Moze zobacze w internecie - a mecz byl dobry i wreszcie nasi pokazali, ze potrafia. pewni, ze mgla im wyjsc jeszcze jedna bramka - ale jestem usatysfakcjonowana i czekam na wiecej !
                • verbena1 Re: EURO 2012 12.06.12, 23:09
                  Ladny remis a Polacy grali duzo lepiej niz w poprzednim meczu. Tak mowi Rieks, ktory z wypiekami na twarzy ogladal mecz a ja tez dopingowalam swoich.

Jutro ostatnia szansa dla Holendow. Czarno to widze, z Niemcami maja ciagle pecha ale cuda sie tez zdarzaja. Bedziemy ogladac w czworke, bedzie wiecej halasu i emocjismile
                  • felinecaline Re: EURO 2012 12.06.12, 23:20
                    To byl pierwszy mecz, ktory ogladalam od Mondialu wygranego przez Francuzow.
                    I nie zaluje - zwlaszcza, ze wreszcie sie rozgrzalam dzieki adrenalince.
                    • foxie777 Re: EURO 2012 13.06.12, 00:37
                      Ja tez jestem b.zadowolona z wyniku bo wszyscy glosili ze dostaniemy od "ruskich" w tylek.
                      Co do kiboli to przypomnij sobie Moniu co wyprawiali Anglicy na stadionach swiatowych.
                      Do dzis nie moge zrozumiej dlaczego pilka nozna wyzwala u niektorych takie zachowanie,ale
                      to dotyczy wszystkich nacji niestety.
                      Obserwuje rowniez,ze prasa zachodnia ma tendencje do wyolbrzymiania zachowania
                      naszych rodakow,nie zawsze ale za czesto.
                      W kazdym razie moj malzonek dzielnie nam kibicuje i wspomina swoj pobyt w jakze
                      innej Warszawie.Stadion wyglada b.ladnie.
                      Teraz musimy wygrac z Czechami.
                      Mammajko jakos nie dotrzymalam do finalow,to musi byc zew krwi.
                      pozdrawiam
                      • monia.i Re: EURO 2012 13.06.12, 00:43
                        Wiem, Foxie, masz rację - inni też mają swoje za uszami.
                        A
    • luiza-w-ogrodzie Re: EURO 2012 13.06.12, 05:02
      W naszych mediach jedyna wiadomosc z Euro to rozroby polskich i rosyjskich kibicow: www.smh.com.au/sport/football/poland-and-russia-fans-fight-at-euro-2012-20120613-208rv.html

Syn zeni sie z Czeszka, wiec moze obejrze mecz Polska-Czechy na internecie (jesli wstane, bo zaczyna sie okolo szostej rano w niedziele). Niezaleznie od wyniku meczu jedno z nich bedzie niezadowolone :o)

Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>¸¸.
      Jak gadać z królikami
      • jan.kran Re: EURO 2012 13.06.12, 07:44
        Nie uwazam zeby trzeba bylo narodowo rozdzierac szaty bo takie historie zdarzaja sie wszedzie na masowych imprezach.Mysle ze najbardziej przejmuja sie sami Polacy.
        Wczoraj czytalam komentarze w szpiglu , pozytywne o grze i umairkowane jak chodzi o rozruchy.
        A we Wroclawiu podobno bardzo przyjemniesmile))

www.wroclaw.pl/strefa_kibica_na_piatke,.dhtml
        • fedorczyk4 Re: EURO 2012 13.06.12, 09:11
          A ja nie zgadzam się z argumentem, ze inni też mają za uszami. Dyskusja przy pomocy "a u was bija murzynów" nigdy nie wydawała mi się specjalnie konstruktywna. Zresztą w duzym stopniu w nosie mam chamstwo innych. Nasze mnie boli. Na przemarsz nie poszłam bo mnie uczulenie unieruchomiło. Wydaje mi się natomisat, że co w tym "bajzlu" kibolskim było dobre to policja, która zrobiła wrażenie nader skutecznej, a nie brutalnej.
          • verbena1 Re: EURO 2012 13.06.12, 23:13
            Zgadzam sie z Fed, tlumaczenie ,ze inni sa gorsi jest glupie i dziecinne.
            Przekonalam sie na wlasnej skorze ,kiedy osmielilam sie krytykowac kibicow. Uslyszalam - pilnuj lepiej tego "swojego" Wildersa i nie wtracaj sie do nie swoich spraw.

A w Holandii placze i szlochy po przegranej z Niemcami, Rieks w pomaranczowej koszulce siedzi ze smetna mina, znajomi poszli wlasnie do domu w zlych humorach, smutne zakonczenie wieczoru.
            Przyznam sie Wam ,ze po cichu kibicowalam Niemcom bo byli duzo lepsi, no i graja tam Polacysmile
            • mammaja Re: EURO 2012 14.06.12, 02:41
              Z rozpedu napisalam o meczu w dzisiejkach smile
          • monia.i Re: EURO 2012 14.06.12, 10:54
            fedorczyk4 napisała:

> A ja nie zgadzam się z argumentem, ze inni też mają za uszami. Dyskusja przy po
            > mocy "a u was bija murzynów" nigdy nie wydawała mi się specjalnie konstruktywna
            > . Zresztą w duzym stopniu w nosie mam chamstwo innych. Nasze mnie boli. Na prze
            > marsz nie poszłam bo mnie uczulenie unieruchomiło. Wydaje mi się natomisat, że
            > co w tym "bajzlu" kibolskim było dobre to policja, która zrobiła wrażenie nader
            > skutecznej, a nie brutalnej.

Jak dla mnie to żaden argument był, tylko proste stwierdzenie. Które niczego nie zmienia. A swoje zażenowanie i zawstydzenie wyraziłam parokrotnie postami "powyżej".
            • fedorczyk4 Re: EURO 2012 14.06.12, 20:29
              Moniu, ale jeszcze mnie lubisz choć troszkę??????
              A w ogóle i szczególe to było ogólnie a nie odnośnie. Strasznie mnie wk.... komentarze i sposób obrony przed, dotyczace materiału BBC (skad innąd wyjatkowo nierzetelnego dziennikarsko, ale nistety słusznego pood wieloma względami)
              • monia.i Re: EURO 2012 15.06.12, 13:10
                Jasne, Fedoro. Czasem mamy po prostu jakieś tam swoje uwagi dodatkowe odnośnie różnych kwestii - i tyle. Szczęśliwie nie musimy się wszyscy zgadzać ze sobą co do przecinka. Mamy prawo do rozmaitych ocen. Szczególnie, że w tej konkretnej sytuacji chyba nawet nie w ocenie się różnimy, tylko refleksje różne dodatkowe nam towarzyszą. Cóż - po prostu nie byłam przygotowana na krytyczną ocenę swojej refleksji.
                • fedorczyk4 Re: EURO 2012 16.06.12, 11:10
                  I słusznie nie byłaś bo nie o nie mi chodziło, tyle o "generale". A wpisałam sie bezposrednio pod Tobą przypadkowo!
                  • lablenka_x Re: EURO 2012 16.06.12, 23:12
                    No i już nas nie ma.Przykro mi bo liczyłam na 2:1 .Szkoda mi chłopaków.Smudy nie.
                    • fedorczyk4 Re: EURO 2012 17.06.12, 09:58
                      Mnie jest szkoda kibiców i może będzie mi brakowało tej atmosfery rozedrganej w oczekiwaniu. W każdym razie nie rechoczę wrednie, to pewne.
                      • mammaja Re: EURO 2012 17.06.12, 12:14
                        No tak jest z ta piłką - ale żal - bo okazje byly. I ten deszcz - może on winien ?????
                        • fedorczyk4 Re: EURO 2012 19.06.12, 11:36
                          Łzy otarte? mam nadzieję, ze tak. To kto komu teraz będzie kibicował?
                          • felinecaline Re: EURO 2012 19.06.12, 12:18
                            Kibicowalam naszym przez wszystkie mecze, po ich wypadnieciu znow bede kibicowala naszym ("alleeeez les Bleus" zastapi "bialooo czeeeerwonych")
                            • fedorczyk4 Re: EURO 2012 19.06.12, 13:49
                              Francja.. biało czerwoni!!!!!(z niebieskimsmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka