Dodaj do ulubionych

przenosiny

05.05.13, 16:30
jak mniemam,forum zostalo zalozone przez 40pluslatkow kilka lat temu.
ci sami sa teraz po 50tce. czy w zwiazku z tym przenosza sie na "karnego jeżyka", czyli na forum pn. "piecdziesieciolatki", czy udaja,ze sa ciagle po 40tce i siedza nielegalnie na tym forum?
Obserwuj wątek
    • lablenka_x Re: przenosiny 05.05.13, 19:24

Siedzą legalnie ,bo + na to pozwala ,a oprócz tego jesteśmy u siebiesmile
      • goskaa.l Re: przenosiny 05.05.13, 20:17
        Mo0ją przygodę z forum gazety zaczynałam od "pięćdziesięciolatek". Teraz, choć wiekowo bardzo mi blisko do 60+, przyjęto mnie do 40+ i właśnie tu czuję się dobrze.
      • felinecaline Re: przenosiny 05.05.13, 20:23
        Lx ma swieta racje: umoscilismy sonie ten wygodny kat przed laty bedac 40+, zaden regulamin nie zobowiazuje nas ani do zmiany "kata" ani do zmiany nazwy.
        Dla nas akurat te pare lat "w dol" lub "gorke" nie ma zadnego znaczenia - ani dla tych, ktorzy weszli niedawno, przekroczywszy magiczna "40" ani dla "weteranow", bywajacych tu od poczatku.
        Mialabym ochote zapytac "bezprzekazu" w cazym jej(mu) przeszkadza ow "rozziew" wiekowy, ale jak zadac pytanie komus, kogo nie ma? (profil uczestnika nieaktywny).
        • alfredka1 Re: przenosiny 05.05.13, 20:51

Zaprę sie i nie dam
          przeniesc /przepchac/ do innej , nawet najmilszej, grupy. Jetem tu od niepamietnych czasow, lat mam83 i tydzien !!!!--
          poczulam sie, jakby mi ktos cytowal konstytucje ZSRR ... przestrzegac ! przestrzegac !!! a jak nie to na daliekij wostok ili na Kazachstan.................
          a moze to taki nieudany zart???

https://i48.tinypic.com/dwqped.jpg
    • ewelina10 Re: przenosiny 05.05.13, 21:20
      Nie ma w tym nic nielegalnego, bo ten "plusik" daje szerokie uprawnienia i dlatego tutaj dobrze mi się bywa, bo nie liczę godzin i lat smile

Wow, przy okazji zauważyłam, że mój profil też nie jest uaktywniony. Ale przez zasiedzenie i to w dobrej wierze, chyba nabyłam już prawa stałego uczestnika (-czki) smile

Bez wątpienia przekaz jakiś nastąpił.
      • jan.kran Re: przenosiny 05.05.13, 22:11
        Alfredko jestes moim Idolem nic dodac nic ujacsmile))
        Kran ( dobrze 40 + ) tongue_outPPPP
        • verbena1 Re: przenosiny 05.05.13, 22:34
          Przyjdzie nam niedlugo legitymowac sie na wejsciu dowodem osobistym. Kto za stary - wstep wzbroniony.
          Wyglada na to ,ze nasze forum jest popularne, ludzie czytaja dokladnie nasze posty i wiedza nawet kto ile ma latsmile
        • mammaja Re: przenosiny 06.05.13, 09:12
          Czy mamy dodawać kolejne plusy do 40 ? Bardzo smieszne, jak ktoś wchodzi na cudze forum
          i postanawia je uporządkowac smile Przeciez jest forum, ktore nazywa się "40 - 50 latkowie" i tam może zahaczyc sie każdy aktualny 40 - latek. Pozdrawiam senioralnie smile
          • fedorczyk4 Re: przenosiny 06.05.13, 11:26
            Hi, hi, hi, taka durna prowokacja.
            • jan.kran Re: przenosiny 06.05.13, 13:11
              Ale poåatrz ile wpisow i od razu idziemy w gore w rankingu forumowsmile))
    • malpa-w-czerwonym1 Re: przenosiny 06.05.13, 22:59
      Ja mam 40 lat netto, ten "+" to VAT po prostu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka