Dodaj do ulubionych

trzymajcie kciuki

26.06.13, 20:44
szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,14171660,W_niedziele_ewakuacja_czesci_Szczecina__Zamkna_Trase.html#LokSznTxt
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: trzymajcie kciuki 26.06.13, 21:24
      Co się tam wyprawia? Kciuki w pogotowiu.
      • szymeknieslupnik Re: trzymajcie kciuki 26.06.13, 21:40
        Co krok to bomba albo inne niewypały. Nawet plaże morskie nie sa bezpieczne. Wzdłuż Odry, gdzie były poty, stocznie , huty bombardowano ciągle, tylko nie zawsze trafiano.... Niedawno pod mostem dokopano sie ogromnej bomby. Stał niedaleko stareńki pan i mówił: "cholera jasna, może to ja nie trafiłem w port, przepaszam" był to nasz b.pilot z RAFu......
        • mammaja Re: trzymajcie kciuki 26.06.13, 23:33
          Alfredko, trzymam wszystkie kciuki, mam nadzieje ze operacja przebiegnie bezpiecznie - tylko ni chodz popatrzeć smile
          • lablenka_x Re: trzymajcie kciuki 28.06.13, 22:01
            Chyba trzymanie kciuków przydało się, bo prasa o żadnych wybuchach w Szczecinie nie donosi.
            • monia.i Re: trzymajcie kciuki 28.06.13, 23:01
              Czyli było ok smile Alfredko, pozdrawiam Was.
              • goskaa.l Re: trzymajcie kciuki 29.06.13, 15:25
                Niedziela dopiero jutro
                • szymeknieslupnik Re: trzymajcie kciuki 29.06.13, 18:07
                  Zastanawiamy się, jak to paskudztwo dostarczyć aż na poligon w Drawsku..
                  Ale musimy posprzątać - przecież to nasza bomba rzucona przz pilota /bombardiera/ z Rafu
                  • monia.i Re: trzymajcie kciuki 29.06.13, 19:46
                    Będzie dobrze!
                    • mammaja Re: trzymajcie kciuki 30.06.13, 09:19
                      Czekam z niecierpliwością na pomyslne zakonczenie akcji!
                      • szymeknieslupnik Re: trzymajcie kciuki 30.06.13, 11:57
                        Nurkowie podłożyli pontony, napełnili je powietrzem i ..... ruszyło . Plynie teraz na jedno z oddalonych nabrzeży, potem załadują JĄ na dobrze wymoszczony pojazd i .....aż do Drawska powiozą.
                        Szerokiej drogi smile
                        • lablenka_x Re: trzymajcie kciuki 30.06.13, 21:37
                          Coś mi się w głowie pokręciło.najważniejsze,ze wszystko poszło dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka