szymeknieslupnik 26.06.13, 20:44 szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,14171660,W_niedziele_ewakuacja_czesci_Szczecina__Zamkna_Trase.html#LokSznTxt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: trzymajcie kciuki 26.06.13, 21:24 Co się tam wyprawia? Kciuki w pogotowiu. Odpowiedz Link
szymeknieslupnik Re: trzymajcie kciuki 26.06.13, 21:40 Co krok to bomba albo inne niewypały. Nawet plaże morskie nie sa bezpieczne. Wzdłuż Odry, gdzie były poty, stocznie , huty bombardowano ciągle, tylko nie zawsze trafiano.... Niedawno pod mostem dokopano sie ogromnej bomby. Stał niedaleko stareńki pan i mówił: "cholera jasna, może to ja nie trafiłem w port, przepaszam" był to nasz b.pilot z RAFu...... Odpowiedz Link
mammaja Re: trzymajcie kciuki 26.06.13, 23:33 Alfredko, trzymam wszystkie kciuki, mam nadzieje ze operacja przebiegnie bezpiecznie - tylko ni chodz popatrzeć Odpowiedz Link
lablenka_x Re: trzymajcie kciuki 28.06.13, 22:01 Chyba trzymanie kciuków przydało się, bo prasa o żadnych wybuchach w Szczecinie nie donosi. Odpowiedz Link
szymeknieslupnik Re: trzymajcie kciuki 29.06.13, 18:07 Zastanawiamy się, jak to paskudztwo dostarczyć aż na poligon w Drawsku.. Ale musimy posprzątać - przecież to nasza bomba rzucona przz pilota /bombardiera/ z Rafu Odpowiedz Link
mammaja Re: trzymajcie kciuki 30.06.13, 09:19 Czekam z niecierpliwością na pomyslne zakonczenie akcji! Odpowiedz Link
szymeknieslupnik Re: trzymajcie kciuki 30.06.13, 11:57 Nurkowie podłożyli pontony, napełnili je powietrzem i ..... ruszyło . Plynie teraz na jedno z oddalonych nabrzeży, potem załadują JĄ na dobrze wymoszczony pojazd i .....aż do Drawska powiozą. Szerokiej drogi Odpowiedz Link
lablenka_x Re: trzymajcie kciuki 30.06.13, 21:37 Coś mi się w głowie pokręciło.najważniejsze,ze wszystko poszło dobrze. Odpowiedz Link