fedorczyk4 06.09.13, 09:23 Mammaju Sloneczko naszego foruma, niech Cie zycie kocha tak jak my, niech Ci sie darzy w rodzinie, pracy i placy, niech uroda i intelekt Twe kwitna tak dalej ku naszej radosci i pro publico bono Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 09:37 100 lat i ciagle i nieustannie 40tkowej mlodosci; inwencji, entuzjazmu, konsekwencji i wytrwalosci w dzialaniach - to dla spoleczniczki a dla Mammy - milosci rodzinnej i radosci z mlodszych pokolen. Odpowiedz Link
jutka1 Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 09:37 Po stokroć się podpisuję pod życzeniami! Wszystkiego najlepszego, Mammajko! )) Odpowiedz Link
jan.kran Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 10:07 Mamajko , zycze Ci z calego serca wszystkiego co sobie zyczysz , zdrowia , zeby dzieci i wnuki dalej dawaly Ci powody do dumy i radosci , pociechy z meza , sil i energii dla Twoich dzialan spolecznikowskich i duzo wolnego czasu dla Ciebie, wszystkiego co sie szczesciem zwie I dziekuje Ci ze jestes , Twoj optymizm i sila oraz zyczliwosc dla swiata jest bezcenna. Odpowiedz Link
verbena1 Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 11:35 Mammajko najmilsza, sciskam Cie mocno i niech sie ziszcza wszystkie nasze, plynace z serca zyczenia. Odpowiedz Link
mammaja Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 11:39 Zaskoczyly mnie te wasze zyczenia - może wolalabym przeskakiwać te datę i nie posuwać się do przodu - ale z takich pieknych zyczeń nie sposob nie ucieszyc sie ogromnie ! Dziekuję STO razy ! Odpowiedz Link
monia.i Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 11:40 I ode mnie najlepsze życzenia, Mammajko Serdeczności i wszystkiego dobrego! Uściski! Odpowiedz Link
alfredka1 Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 18:52 jeszcze sto lat !!!! żeremie już szykuje wino by za zdrowie Twe wypić. wszystkiego najlepszego Tereniu!!! Odpowiedz Link
lablenka_x Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 06.09.13, 20:01 Mammajko niech Ci się darzy i zdrowa bądź. Sciskamy z T, serdecznie Odpowiedz Link
mammaja Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 07.09.13, 01:22 Uwielbiam mieć takie piekne Życzenia ! dziekuje kochani przyjaciele Odpowiedz Link
ewelina10 Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 07.09.13, 08:52 Przegapiłam Mammajeczko wszystkiego najnajlepszego i niech ci nigdy nie zabraknie sił, chęci, zdrowia do działania Odpowiedz Link
mammaja Re: STO LAT MAMMAJKO !!!!!!!!! 08.09.13, 02:28 Dzięki Ewelineczko, jak ladnie mnie nazwałaś Odpowiedz Link