Dodaj do ulubionych

Czarno na czarnym, biało na białym ...

19.07.17, 08:15
Chory dziadyga oficjalnie przyznał się do kierującej nim żądzy zemsty. Nawet psycholog amator, absolwent lektury popularnej wśród niewiast gazetki "Charaktery", postawić potrafi słuszną diagnozę, że poczucie własnej winy przelewa na innych.
Obserwuj wątek
    • alfredka1 Re: Czarno na czarnym, biało na białym ... 19.07.17, 13:43
      Niestety , popiera psychopatę ogromna "Rzesza" obywateli . To przeraża !!....
      • skiela1 Re: Czarno na czarnym, biało na białym ... 19.07.17, 19:52
        alfredka1 napisała:

> Niestety , popiera psychopatę ogromna "Rzesza" obywateli . To przeraża !!....
        >
        przerażające, że tyłu psychopatow jest wśród nas.
        • monia.i Re: Czarno na czarnym, biało na białym ... 21.07.17, 03:14
          Cóż, obóz Kaczyńskiego zagospodarował ten elektorat, który sobie nie poradził z może nazbyt szybko wprowadzaną wolnorynkową demokracją. Przyznajmy, że to była trochę jazda bez trzymanki. Jeden sobie poradził, inny nie. Udawanie, że ci inni to margines, wydało owoce. Najwyraźniej jest ich całkiem sporo. Coś przegapiliśmy.
          Ale mimo wątpliwości protestuję, chodzę pod sejm, sąd i pałac, bo zgody na taką masakrę rdzenia państwa nie dałam. I niech ich szlag, jeśli myślą, że jest inaczej.
          • kan_z_oz Re: Czarno na czarnym, biało na białym ... 21.07.17, 03:39
            Rzesza obywateli popierajaca obecny rzad wierzy, ze sadownictwo jest obecnie reformowane. Nie czarujmy sie - nikt nie chce dyktatury, bez wzgledu na poglady. Bedzie wiec dalej trwala 'jazda bez trzymanki', wymagajaca aby ktoras ze stron zaczela w koncu formulowac jasne polityczne przeslania bez bycia wciaganym w ataki osobiste.

Frustracja i zawisc napedza obecny rzad, i dolewanie do tego tylko cala sytuacje poglebia.
            Trzymam kciuki, bo latwo powiedziec, trudniej wykonac.
          • zbyfauch Moniuszko, 21.07.17, 20:20
            to wszystko śmierdzi podstępem. Zauważyłaś tę w ostatnim czasie co raz bardziej agresywną reklamę różnych suplementów diety? Ani chybi PiS zatruwa tę i tak już durną część narodu, preparując suplementy dodatkami szaleju i blekotu. smile
            • monia.i Re: Moniuszko, 22.07.17, 00:28
              Zbych, ty podlecu! Się śmiejesz, ale to kurnia śmieszne nie jest, bo ja już jedną rewolucję przerobiłam .
              Nie no wiemwiemwiem, ale poczucie humoru mam w okolicach kostek. Weź współczucie wyraź, świeczkę zapal alboco. Powiedz, że rozumiesz ten wkurw. To znaczy ja wiem, że rozumiesz, ale tak się uspołecznij i dołącz. Bo żartobliwe pokpiwanie zaczyna mnie uwierać.
              • monia.i Re: Moniuszko, 22.07.17, 00:39
                Właśnie mąż mój mnie uświadomił, że mamy 22 lipca. Kurwa, to jest chichot historii. To jest masakra moralna.
                • kan_z_oz Re: Moniuszko, 22.07.17, 01:27
                  Nie chce Moniu draznic ale wktorce bedzie 1-szy sierpnia.

Zbychu, Polacy zachowuja sie dla mnie w sposob wskazujacy, ze nie bylo zadnych 'uzywek', czego niestety nie moge powiedziec o moim kraju. Nie bede skurwiac ci watku...opisami.
                  • monia.i Re: Moniuszko, 22.07.17, 10:53
                    Przepraszam najmocniej za moje nocne wpisy ale byłam odrobinę pod wpływem. Zby, pisz co chcesz i jak chcesz, w końcu to Twój wątek wink Mnie po prostu cała ta obecna sytuacja..no, pardon, ale wkurwia. To słowo mi najlepiej pasuje, dobitne jest. Wkurwia i jakoś tak brzydzi. Zaczynam odczuwać wstręt wobec tych, którzy myślą inaczej a to też zdrowe nie jest. Muszę się jakoś zdystansować, no ale jak???
                    • zbyfauch Re: Moniuszko, 22.07.17, 11:08
                      Wy się, Moniszko, tłomaczyć wedle mię nie musicie. Jak wiecie, kocham Was miłością nieustającą, nieustająco. A ona nawet nie wie, co to wybacz. wink
                      • zbyfauch Re: Moniuszko, 22.07.17, 11:11
                        A w kwestii faktycnie skąd inąd bynajmniej nie zabawnego problemu napiszę póżniej. Na smartfące niewygodnie. W dodatku bez onularów. smile
                        • zbyfauch Re: Moniuszko, 22.07.17, 11:12
                          okularów !
                          • mammaja Re: Moniuszko, 22.07.17, 23:15
                            Moje wkurwienie osiągnęło szczytu, a najgorsze że scenariusz mimo świeczek rysuje się czarno. Ale w końcu ten elektorat Jarosława nie jest tak bardzo liczny i mam nadzieję że przebudzenie młodzieży da jakiś efekt. Tylko, że tymczasem spieprzą tyle, że lat trzeba będzie żeby cofnąć. Miło patrzeć na te tlumy i światelka, ale zaraz zaczną się działać zreformowane sądy i czarno widzę ich poczynania.....
                            • monia.i Re: Moniuszko, 26.07.17, 23:56
                              Boję się deczko, że przebudzenie młodzieży może przynieść efekt lawinowego głosowania na Kukiza w następnych wyborach. Bo taki luzacki i buntowniczy i walczy o sprawiedliwość. Siedząc bezpiecznie na tyłku. I będąc za a nawet przeciw. No i przecież jest opozycją..Nie mam złudzeń, że PanPrezydent doznał ocknięcia, raczej sprzedał delikatnego kuksańca środowisku, które go wykreowało i potraktowało rażąco lekceważąco. Nijak nie pojmuję zachwytów nad postawą Dudy. Ale cieszę się (żeby nie było, że jedynie malkontencę) z wysunięcia wreszcie na pierwszy plan Kamili Gasiuk Pihowicz i Borysa Budki. Jeszcze bardziej cieszę się, że Schetyna się nieco wyciszył, bo mnie drażni. Petru też. Ich wojenki i podchody budzą we mnie niesmak.
    • zbyfauch Re: Moniuszko, 31.07.17, 13:56
      monia.i napisała:

> Nie wie, bo zapomniała tongue_out Możliwe, że bez te onulary tongue_out
      > ..czy znów byłam złośliwa..? wink

Złośliwość wydaje się nie leżeć w Twojej naturze. Niezależnie od onularów. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka