yetideszcz6 16.10.04, 15:35 jestem samotnym chłopakiem który pozna dojrzałą panią do rozmów na każdy temat nie tylko na forum, nie jestem pruderyjny. yetideszcz@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowoj Re: Samotny 16.10.04, 16:02 Wpadnij do agencji towarzyskiej. Chyba pomyliłes adresy Odpowiedz Link
tom_tam Re: Samotny 16.10.04, 16:05 swietnie trafiles jesli lubisz kawe i zwierzeta .... Hip-Hop nastolatki bywaja tu raczej nieszczesto powodzenia w zawieraniu znajomosci,- tom ps.skorzystaj moze tylko z porad w watku: "Podróże wirtualne" i wstrzymuj sie z proba posiadania wlasnego zdania na jakikolwiek temat, zachowaj obligatoryjnie mlodzienczy wyglad i werwe ale szybko dojrzewaj "intelektualnie". Wergiliusza: "parcere subiectis et debellare superbos" to obowiazujaca zasada bywalczyn forum ) Odpowiedz Link
bepeef Re: Samotny 16.10.04, 16:07 yetideszcz6 napisał: > nie jestem pruderyjny. Co to konkretnie znaczy, że nie jesteś pruderyjny? Odpowiedz Link
kanoka Re: Samotny 16.10.04, 19:39 Ech, i znowu ta łacina... www.joemonster.org/article.php?sid=3230 Odpowiedz Link
mammaja Re: do kanoki 16.10.04, 19:50 He - he, nie znalam tej strony ze slowniczkiem, dzieki ! Odpowiedz Link