ewelina10 18.12.04, 14:23 Informacja o "przeciekach" i o poprawce do programu. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2452640.html www.gadu-gadu.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Dla zainteresowanych Gadu-Gadu 19.12.04, 17:07 Sprawdziłam webgadugadu web.gadu-gadu.pl/ . Jest bezpieczniejszy niż stara wersja. Ma jedną wadę - nie informuje o przychodzących rozmowach. Albo jeszcze nie doszłam jak tę opcję uruchomić, ale chyba nie jest to możliwe Zaletą jest prowadzenie rozmów z dowolnego komputera. Wystarczy pamiętać swój numer i hasło. Lista kontaktów jest imortowana automatycznie z serwera. Stare gg mam już odinstalowane. Odpowiedz Link
meg_s Re: Dla zainteresowanych Gadu-Gadu 19.12.04, 17:40 a co z archiwum ? weszłam już w to "web" i nigdzie nie mam podglądu do archiwum (((( Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dla zainteresowanych Gadu-Gadu 19.12.04, 17:44 Jeśłi nie skasowałaś poprzedniej wersji, to archiwum jest w niej. W nowej nie wiem gdzie się znajduje Odpowiedz Link