Dodaj do ulubionych

SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW

31.12.04, 18:18
Zapraszamy na szampana przed-, po-, i srodsylwestrowego.
Stroj nieobowiazkowy smile)
Obserwuj wątek
    • bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:22
      Witam wszystkich. A kto to barbutek?
    • ord Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:29
      Wszystkiego dobrego dla Dan, Kran i wszystkich innyc z "Down Under" jako ze oni
      juz w 2005!
    • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:30
      Barbutek - alter ago instant wink))

Tak jak Elena jest moim alter ago (aktualnie na urlopie w cieplych krajach) wink)))

Wola mnie na gorze Brunet wieczorowa pora (Barei smile, i kolacyjka, ktora pichce.. Jak podjem, to
      sie z przyjemnoscia zjawie pofetowac z wami..

smile))
      • bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:40
        To ja przyniosłem tego obiecanego torcika jabłkowo-kokosowo-czekoladowego. I
        szampana (sowietskoe igristoje) ma się rozumieć. Kto nie chciał do albumu niech
        żałuje smile))
    • ewelina10 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:44
      Stroju jeszcze nie mam ale zaraz siem przebiorem smile
      Przyleciałam bom usłyszała, że serwują już szampana.
      Dan i Luizna już w 2005 roku, ale w Norgii muszą jeszcze tyż poczekać.

Wszystkiego Najlepszego, Zyczę miłej zabawy
      Buziaczki dla pomysłodawczyni Sylwestrowych Marek
      i drugie ciepłe prywatne buziaczki.
      Kiedy u mnie zrobi się nudno, może uda mi się wpaść.

Acha ... coś już walnęło za winklem. Nieźle już nadają. Sabaki już gdzieś się
      schowła w kącie, a druga ... nnnie wiem, może zabiorę ją do domu. U nas o g. 12
      niebo nad Nieporętem jest kolorowe.
      • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:49
        Mialam wlasnie sprostowac ,bo komus sie Kran z Luiza pomylil,ale Ew mnie
        uprzedzilasmile
        Ide pazurki wyklejac,rzeski doklejac i loki trefic oraz odbyc drzemke pieknosci
        by na wieczor byc tip-top!!!I gardziolek plukac bo mam mase telefonoe do
        wykonania-wszystkich porozrzucalo po swiecie calym!A gardziolko bede plukac
        bablowcem smile
        ml
        • ewelina10 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:58
          Za oknem już peterdy wybuchają ... w drzwi goście przed czasem walą ... nie ma
          rady, muszę Was opuścić. A ja jeszcze się nie przebrałam...
          Szampan czy wino musujące co za różnica ... fakt, że nas zaproszona.
          Dużo bąbelków i wytrawne ... to dla mnie akuraśne smile
          • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:07
            Juuuutka!!!!!!
            Noz tego co ja wiem, to Barbutek nie jest alter ego naszego Instanta
            nawet nie jest ani instant, ani nie podlegal zadnej liofilizacji (hah, jak Instant twierdzi jest wrecz przeciwnietongue_out )
            a raczej druga polowka (ta na kaca?) Naszego Instanta.

No nie Ewa-PF, Nokata ma wrodzona kostycznosc
            uspiona pewnym produktem przemyslu spozywczego,
            To i ludzkim glosem sie odzywa.
            Chociaz....
            EwaPF, wiesz co... Ty to jednak masz fajerwerkowe pomysly...
            taki jeden w interruptusie coitusek....
            i zaraz nazad tongue_out
            [XXXXXXXXXXXXXXX]
            Juzem curik
            Noooo teraz moge babelki sprawdzic co i jak kiss)
            Ewelinko, a nie zapomnij, zroboc nam casting na tematy kreacji swojej smile
    • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:48
      Szampana (pardon, wino musujacesmile ) juz chlodze!!!!
      Czy moge do Was dolaczyc przed-, srod- i po-????smile)))

Czuje, ze za chwile Nokata zapyta , czy "po" oznacza "post coitum"smile)
      • instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:01
        Jest szampan rozowy i zlocisto-szampanski i gwiazdki seledynowe na pazurkach,
        stroj jeszcze ino nieobowiazkowy i makijazu brak...ale bedzie smile)
        Ptactwo (w liczbie Dudek - sztuk jedna) wystrzaly olewa, za to pies sasiadki
        juz przysypia zacpany relanium.
        A Barbutek to hmmm...moze nie tyle moje alter ego, co powiedzmy, druga (ta
        gorsza oczywiscie wink)polowa.
        • bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:03
          Mój Reksio tyż zadekował się w budzie i mruczy cos przez zęby.
          • instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:11
            Na imprezie u Terem graja walca, wiec, jako alternatywe u nas proponuje mjuzik
            mniej zobowiazujacy. Radio Paradise, czyli "intelligent eclectic rock" - stare
            hiciory i malo znane nowosci dla milosnikow gatunku:
            207.111.214.244:8032
            • bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:14
              Ładnie grają. Chyba się rozdwoję smile))
              • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:16
                No przecie sie nie rozerwe
                Tam sa ladne, a tu rozumne... smile
                a ja zaba jestem smile)
                • instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:17
                  I czekasz Nokato na krolewicza, czy na krolewne, coby sie odczarowal? smile)
                  • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:20
                    oj, czekam ja czekam, ale chyba ktos drogowskazy poprzekrecal
                    zadne z wymienionych nie przyjechalo.
                    i kto mnie w slicznosci zamieni?
                    • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 21:45
                      Rady w razie kaca !!!

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=6415630
                    • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 21:49
                      Nokata, kostycznosci ty nasze misterne (od misterium... smile))
                      Toz ja tylko hipotetycznie pisalam... wink)

Instant, slucham tego radia - boskosctotal-Inc. smile teraz Simon and Garfunkel... I am a rock, I
                      am an island...

Juz pojadlam, butelka wina ze mna, stukam sie kieliszkiem piknym jak cudo, i toastuje; najpierw
                      za Kosmos, potem za Los, potem za ....

wink))))))
                      • mammaja Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:08
                        Pozdrawiam balowiczow NM - narazie balujemy z mzonkiem pod choinka i przy
                        Tokaju.
                      • skynews Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:08

za Kosmos, potem za Los,za szybka jazde samochodem,potem za ....
                        LLLL&T
                        • instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:32
                          Pojedlim, popilim i... on NIE CHCE ze mna tanczyc. Noluuuuuudziekochane!!!
                          Drugi sylwester wspolny i juz??? smile)
                          • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:40
                            a moze wy nie taciory????
                            no, kolerga Gin zostal spacyfikowany smile
                            Rypka tez. Radio zaiwania na harmonii...
                            zaraz. R'n'R na harmonii????
                            aaa bo to Radio Erewan. Czyzby az tak sie Nokata ucieszyla?

Instant, pojde do Ciebie potanczyc. LAe Ty bedziesz prowadzil!.
                            Jam istota mdla i locha, brzemieniem konsumpcji zmaltretowana.
                            A masz moze jaka "oranzadke"?
                            Przyniose cos do przepychania.
                            Zlewu...

smile)))))))))))))

Fruuuuuuuuu
                            Nokata
                            juz lata

do polnocy doczka
                            i swe senne oczka

powiekami nakryje
                            bo ledwo juz zyje
                            a tluszcza na dworze
                            fraktali w kolorze
                            • instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:46
                              Jak tak dalej pojdzie to przyjde do Ciebie jutro z kefirami. Puscimy sobie po
                              fraktalu i bedziemy "taciory". Jak chcesz, to nawet bede prowadzil. A Barbut
                              niech sie wypcha. Sciagam szpilki i zakladam klapki smile)
                            • barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:48
                              Z grzecznosci i dla zachowania obiektywizmu historii informuje,
                              ze Instant jest uprzejma stosowac w najczystszej postaci woluntaryzm.
                              Wiecej nie pisze, bo podobno jutro ma byc dobry obiad
                              • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:49
                                Hahahahaha kupa chlopa.
                                za miche da ze soba zrobic wszystko
                                • jan.kran Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:09
                                  Ja jestem w stroju bardzo malo eleganckim , bo w uniformie fabrycznym.
                                  Po szychcie sie jeszcze nie przebralam.

Wprowadze na watek sylwestrow - szmpanski nute powazna. Kto nie chce niech nie
                                  czyta , ale ja jestem pod wrazeniam.

Sylwester w fabryce byl bardzo uroczysty i bardzo powazny. Ze wzgledu na wiek
                                  podopiecznych szampan i ciasto marcepanowe zostaly podane o 19.30.
                                  Przy swiecach i TV.
                                  Przemawial premier Norge i Krol.

Ten dzien jest dla Norwegow smutny , bo w Tajlandii zginelo prawdopodobnie 2000
                                  Norwegow.

Jest to , jak powiedzial krol najwieksza katastroofa jak dotknela Norwegie w
                                  ciagu ostatnich kilkudziesieciu lat.

Zbliza sie polnoc , a ja slysze zdecydowanie mniej rakiet niz w poprzednich
                                  latach o tej porze.

Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku i duzo szampamasmile)
                                  Kran.
                                • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:26
                                  Nokato misterna (-y) smile))
                                  Kupa chlopa z reguly za cos ulubionego da sobie.....
                                  Kupa baby tez... wink)))))

Stukam sie czerwoncem smile
                                  • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:32
                                    A ja sie stukam z Toba Jutencjo i innymi SNM bialym wytrawnym winem z lodem i
                                    pojadajac cos do tego bo ,znow,zglodnialam!
                                    ml
                                    PS.Czy Nokata jest,czy poszLA w tany?
                                    • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:34
                                      ML, klik klik sie stukam smile))
                                      Jeszcze tylko 25 minut...

smile))
                                      • jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:39
                                        Jutka, dziękuję za życzenia, wracam do swojej norki. Nie czuje się najlepiej ;-(
                                        • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:43
                                          Wojciechu, kuruj sie!!
                                          Zyczenia tez w @ masz smile))

J. smile
                                    • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:36
                                      Drugiego szampana przynosze, dziewczyny!
                                      Pijemy?smile
                                      • jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:38
                                        Ewa, nie pij tyle, do rana daleko. wink)))
                                        • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:41
                                          jowoj napisał:

> Ewa, nie pij tyle, do rana daleko. wink)))

Drogi Wojtku, przegryzam winogronamismile)
                                          Kreacja zbyt dopasowana, ostroznie jadac musze!
                                          • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:45
                                            Kumo smile)))
                                            witaj!!!

slucham fajnej piosenki: Eddie From Ohio - Number Six Driver
                                            na :
                                            207.111.214.244:8032/
                                            od Instant smile)
                                            • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:47
                                              jutka1 napisała:

> Kumo smile)))
                                              > witaj!!!
                                              >
                                              > slucham fajnej piosenki: Eddie From Ohio - Number Six Driver
                                              > na :
                                              > 207.111.214.244:8032/
                                              > od Instant smile)
                                              >

Probowalam Szwagierko, czegos nie dziala. sad((
                                              Witam rowniez, odbierz pocztesmile
                                            • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:48
                                              a witaj Jutka, Milo mi Kuma zostac.
                                              Moze wreszcie beda mi na posty odpowiadali smile))))
                                              • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:51
                                                Przynos Ewopf!!Kocham szampana!A te kwasne winogrona...tez
                                                Jowoja pozdrawiam w norce!
                                                Wogole pozdrawiam wszystkich z Nokata plci nieznanej wlacznie!
                                                Klik,klik!
                                                ml
                                              • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:51
                                                Oj Nokato misterna (-y) wink

Kuma to Ewkasmile), ale jesli ujawnisz troche szczegolow co to, wiesz, misternie ukrywasz.... to
                                                moze cie mianuje na jakies rodzinne stanowisko, kto wie?.....

wink))))
                                                • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:52
                                                  jutka1 napisała:

> Oj Nokato misterna (-y) wink
                                                  >
                                                  > Kuma to Ewkasmile), ale jesli ujawnisz troche szczegolow co to, wiesz, misternie
                                                  > ukrywasz.... to
                                                  > moze cie mianuje na jakies rodzinne stanowisko, kto wie?.....
                                                  >
                                                  > wink))))
                                                  >

Mamy miec Nokate w Rodzinie??????
                                                  • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:55
                                                    Pod warunkiem, ze lustracje przejdzie wink))))

Kumo, nie pokazuje ci sie strona radia paradise? jesli tak, to kliknij na 'listen" smile
                                                  • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:56
                                                    Klikalam, nic z tegosad Nie wiem, co jest. Madrzejsza polowa tez klikala i nicsmile))))
                                                  • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:59
                                                    207.111.214.244:8032

sprobuj!!!
                                                    oj, Knopfler i Marbletown!!!
                                                    smile))))
                                                  • instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:07
                                                    Buuuuuziiiii !!!! smile)))
                                                    Za Wasz Dobry Rok smile))
                                                  • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:08
                                                    instant_and_barbutek napisała:

> Buuuuuziiiii !!!! smile)))
                                                    > Za Wasz Dobry Rok smile))

I ode mnie buzi dla Was!!!
                                                  • jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:10
                                                    Wszystkiego najlepszego!!!

J.
                                                  • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:58
                                                    ewapf napisała:

> instant_and_barbutek napisała:
                                                    >
                                                    > > Buuuuuziiiii !!!! smile)))
                                                    > > Za Wasz Dobry Rok smile))
                                                    >
                                                    > I ode mnie buzi dla Was!!!
                                                    ODE mnie tez!!!!!!!!!!
                                                    ml
                                      • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:38
                                        Jestem na posterunku jak prababka rewolucji pazdziernikowej.
                                        Cmokaski dziewczynki. Zadnego samca tu nie ma?
                                        no nie ma.
                                        No to ja ide po drugiego. Szam-Pana
                                        smile))))
                                        • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:40
                                          oooo przepraszam, WojJo jest smile)
                                          A co sie stalo?
                                          taka ostra ruja i porobstwo????
                                          ze tylko sufit ogladasz?
                                          ale na leniuszka tylko??
                                          • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:45
                                            zapytali ja o wspomnienia z Panamy
                                            a ona blekit oczu rzes firanka osloniwszy
                                            i na lice rumieniec wstydu post dziewiczego pumeksem przywolawszy
                                            skromnie usta w maldrzyk skreciwszy pyta:
                                            z panamy? ale z ktoremy?
                                      • instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:39
                                        No dobra, na czas polnocny znosze votum separatum od nicka (chociaz nadal nie
                                        tanczy).
                                        Stuk stuk, panienki i panowie - Wasze zdrowko nieustajace smile)
                                        • instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:40
                                          Szam pan , czy z bratem? smile)
                                  • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:32
                                    i tu jest subtelnosc tego stosunku bilateralnego,
                                    ona go - za-wziecie
                                    on ja - za-zarcie
                                    • jutka1 Nokata :-))) 31.12.04, 23:36
                                      Napij sie ze mna, rozsmieszylas (-es) mnie nie-na-zarty smile)

Jakby co, mam domowej roboty wiejskie kwasne mleko, jutro moge doniesc-dowiezc smile))
    • wedrowiec2 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:19
      Wszelaka piękna muzyka będzie dziś emitowana w Programie II Radia
      www.radio.com.pl/dwojka/articles/article2.asp?aID=1680
      Wieczór Sylwestrowy w Dwójce
      31.12.2004 20:00

Wieczór Sylwestrowy w Dwójce upłynie od znakiem rozrywki najwyższej próby:
      wiedeńskie walce, gorące tanga, ludowa i folkowa muzka taneczna ze wszystkich
      stron świata oraz niezastąpiony w takich okazjach swingujący jazz.

Obok muzyki – szereg apetycznych przystawek serwowanych dla chwili wytchnienia
      roztańczonych Słuchaczy: Maski, rajery, bajery Ireny Eichler, przygotowana
      przez Artura Andrusa kabaretowa wizja Dwójki, a także danie specjalne – zestaw
      wpadek, pomyłek, przejęzyczeń, jakie się zdarzyły w mijającym roku naszym
      prezenterom. Oczywiście, to nie koniec atrakcji: proszę przygotować się na
      wiele niespodzianek...

• jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:37
      Wszystkim forumowiczom wszystkiego naj, naj, naj. A ja dziś sprzątam. (Omiatam
      wzrokiem sufit wink
    • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:58
      No toooooo,
      Milosci
      Milosci
      Dla Wszystkichsmile
    • wedrowiec2 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:12
      WSZYSTKIEGO DOBREGO W 2005 ROKU!
    • ewelina10 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:13
      Wszystkiego Dobrego w 2005 roku.
      Fajewerki są, niebo jaśnieje od kolorowych gwiazd jak co roku ... mimo wszystko
      a może właśnie dlatego daje nam to nadzieję przetrwania.
      To niesamowite co się dzieje teraz za moim oknem ... jedna za drugą seria
      armatek...gwizdy .... wybuchy ...
      • mede4 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:55
        Noworoczne pozdrowienia i zyczenia dla Wszystkich!!
        • mammaja Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:00
          Wszystkim i wszystkiego - i zupelnie nowego!
          • instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:35
            UWAGA !
            Zyczenia od Wywrot-ka prosto z sali balowej:
            Prosila, zeby Was wszystkich usciskac i stwierdzila, ze (cytuje):
            "Lata po sali jak Always ze skrzydelkami..." smile)
            Bufet dobrze zaopatrzony, w tle muzyka i w ogole Wywrot caly happy smile))
            • barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:42
              Instant, a moze zwiedzimy pieterko?
              • instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:48
                Myslisz Barbutku, ze to odpowiednia pora, zeby zlozyc wizyte z szampanem
                radiomaryjnej sasiadce przez sufit? wink)
                • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 02:13
                  smile))))) Dobranoc!
                  ml
                  • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 12:24
                    Wg mnie powinien zostac wydany konstytucyjny zakaz
                    sprzedawania kotom chodzacym 01 stycznia po dywanie
                    podkutych oficerskich butow z ostrogami.

Przeciez bydlaki tupia jak dywizja SS na Parteitagu.
                    • oqo Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 13:04
                      po wypiciu kilku 5901359412030 zanika słuch ,powraca wzrok i wiara w
                      człowieka przynoszącego dobrą nowinę - znaczy się dębowesmile(a koty niech wtedy
                      stukają )
            • nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:42
              hahaha to duze buziaczki dla Wuwrotki
    • byfauch Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:58
      Wszystkiego Nowego w Lepszym Roku.
    • jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 14:01
      Moje koty chodzą w cichych kapciuszkach. Witam w Nowym Roku wink))
      • mammaja Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 14:04
        Moj kot na paluszkach, zwlaszcza jak jest drugi pies w domu smile
        • instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 14:51
          Witam Sz.Panstwa smile)
          hmmm...czyzby moje dzisiejsze pragnienie bylo wynikiem wczorajszego
          pragnienia? wink
          Jak to dobrze, ze nie mam kota (poza tym wiadomym) smile)
          • oqo Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 15:02
            kot to jest podstawowy domownik w domu (pozapsem) smile
      • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 15:09
        jowoj napisał:

> Moje koty chodzą w cichych kapciuszkach. Witam w Nowym Roku wink))
        Witaj Wojciechu!!
        Stesknilam sie za Toba,przyznaje to BEZ BICIA!!!
        ml
        • jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 15:54
          Witaj ML. Zawirowania zdrowotno zawodowe wyłączyły mnie z forum. Ale i tak
          tęskniłem za Tobą wink
          • marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 16:06
            Po cichu Ci sie przyznam,ze i mnie zawirowania zdrowotne ostatnio przesladujasad
            ml
            • ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 16:09
              marialudwika napisała:

> Po cichu Ci sie przyznam,ze i mnie zawirowania zdrowotne ostatnio przesladujasad
              > ml

nienienienienie...smile
              Nie zgadzam sie!
              Czy moge Panstwu jakos pomoc?smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka