instant_and_barbutek 31.12.04, 18:18 Zapraszamy na szampana przed-, po-, i srodsylwestrowego. Stroj nieobowiazkowy ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:22 Witam wszystkich. A kto to barbutek? Odpowiedz Link
ord Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:29 Wszystkiego dobrego dla Dan, Kran i wszystkich innyc z "Down Under" jako ze oni juz w 2005! Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:30 Barbutek - alter ago instant )) Tak jak Elena jest moim alter ago (aktualnie na urlopie w cieplych krajach) ))) Wola mnie na gorze Brunet wieczorowa pora (Barei , i kolacyjka, ktora pichce.. Jak podjem, to sie z przyjemnoscia zjawie pofetowac z wami.. )) Odpowiedz Link
bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:40 To ja przyniosłem tego obiecanego torcika jabłkowo-kokosowo-czekoladowego. I szampana (sowietskoe igristoje) ma się rozumieć. Kto nie chciał do albumu niech żałuje )) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:44 Stroju jeszcze nie mam ale zaraz siem przebiorem Przyleciałam bom usłyszała, że serwują już szampana. Dan i Luizna już w 2005 roku, ale w Norgii muszą jeszcze tyż poczekać. Wszystkiego Najlepszego, Zyczę miłej zabawy Buziaczki dla pomysłodawczyni Sylwestrowych Marek i drugie ciepłe prywatne buziaczki. Kiedy u mnie zrobi się nudno, może uda mi się wpaść. Acha ... coś już walnęło za winklem. Nieźle już nadają. Sabaki już gdzieś się schowła w kącie, a druga ... nnnie wiem, może zabiorę ją do domu. U nas o g. 12 niebo nad Nieporętem jest kolorowe. Odpowiedz Link
marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:49 Mialam wlasnie sprostowac ,bo komus sie Kran z Luiza pomylil,ale Ew mnie uprzedzila Ide pazurki wyklejac,rzeski doklejac i loki trefic oraz odbyc drzemke pieknosci by na wieczor byc tip-top!!!I gardziolek plukac bo mam mase telefonoe do wykonania-wszystkich porozrzucalo po swiecie calym!A gardziolko bede plukac bablowcem ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:58 Za oknem już peterdy wybuchają ... w drzwi goście przed czasem walą ... nie ma rady, muszę Was opuścić. A ja jeszcze się nie przebrałam... Szampan czy wino musujące co za różnica ... fakt, że nas zaproszona. Dużo bąbelków i wytrawne ... to dla mnie akuraśne Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:07 Juuuutka!!!!!! Noz tego co ja wiem, to Barbutek nie jest alter ego naszego Instanta nawet nie jest ani instant, ani nie podlegal zadnej liofilizacji (hah, jak Instant twierdzi jest wrecz przeciwnie ) a raczej druga polowka (ta na kaca?) Naszego Instanta. No nie Ewa-PF, Nokata ma wrodzona kostycznosc uspiona pewnym produktem przemyslu spozywczego, To i ludzkim glosem sie odzywa. Chociaz.... EwaPF, wiesz co... Ty to jednak masz fajerwerkowe pomysly... taki jeden w interruptusie coitusek.... i zaraz nazad [XXXXXXXXXXXXXXX] Juzem curik Noooo teraz moge babelki sprawdzic co i jak ) Ewelinko, a nie zapomnij, zroboc nam casting na tematy kreacji swojej Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 18:48 Szampana (pardon, wino musujace ) juz chlodze!!!! Czy moge do Was dolaczyc przed-, srod- i po-????))) Czuje, ze za chwile Nokata zapyta , czy "po" oznacza "post coitum") Odpowiedz Link
instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:01 Jest szampan rozowy i zlocisto-szampanski i gwiazdki seledynowe na pazurkach, stroj jeszcze ino nieobowiazkowy i makijazu brak...ale bedzie ) Ptactwo (w liczbie Dudek - sztuk jedna) wystrzaly olewa, za to pies sasiadki juz przysypia zacpany relanium. A Barbutek to hmmm...moze nie tyle moje alter ego, co powiedzmy, druga (ta gorsza oczywiscie )polowa. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:03 Mój Reksio tyż zadekował się w budzie i mruczy cos przez zęby. Odpowiedz Link
instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:11 Na imprezie u Terem graja walca, wiec, jako alternatywe u nas proponuje mjuzik mniej zobowiazujacy. Radio Paradise, czyli "intelligent eclectic rock" - stare hiciory i malo znane nowosci dla milosnikow gatunku: 207.111.214.244:8032 Odpowiedz Link
bodzio49 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:14 Ładnie grają. Chyba się rozdwoję )) Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:16 No przecie sie nie rozerwe Tam sa ladne, a tu rozumne... a ja zaba jestem ) Odpowiedz Link
instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:17 I czekasz Nokato na krolewicza, czy na krolewne, coby sie odczarowal? ) Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:20 oj, czekam ja czekam, ale chyba ktos drogowskazy poprzekrecal zadne z wymienionych nie przyjechalo. i kto mnie w slicznosci zamieni? Odpowiedz Link
marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 21:45 Rady w razie kaca !!! wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=6415630 Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 21:49 Nokata, kostycznosci ty nasze misterne (od misterium... )) Toz ja tylko hipotetycznie pisalam... ) Instant, slucham tego radia - boskosctotal-Inc. teraz Simon and Garfunkel... I am a rock, I am an island... Juz pojadlam, butelka wina ze mna, stukam sie kieliszkiem piknym jak cudo, i toastuje; najpierw za Kosmos, potem za Los, potem za .... )))))) Odpowiedz Link
mammaja Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:08 Pozdrawiam balowiczow NM - narazie balujemy z mzonkiem pod choinka i przy Tokaju. Odpowiedz Link
skynews Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:08 za Kosmos, potem za Los,za szybka jazde samochodem,potem za .... LLLL&T Odpowiedz Link
instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:32 Pojedlim, popilim i... on NIE CHCE ze mna tanczyc. Noluuuuuudziekochane!!! Drugi sylwester wspolny i juz??? ) Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:40 a moze wy nie taciory???? no, kolerga Gin zostal spacyfikowany Rypka tez. Radio zaiwania na harmonii... zaraz. R'n'R na harmonii???? aaa bo to Radio Erewan. Czyzby az tak sie Nokata ucieszyla? Instant, pojde do Ciebie potanczyc. LAe Ty bedziesz prowadzil!. Jam istota mdla i locha, brzemieniem konsumpcji zmaltretowana. A masz moze jaka "oranzadke"? Przyniose cos do przepychania. Zlewu... ))))))))))))) Fruuuuuuuuu Nokata juz lata do polnocy doczka i swe senne oczka powiekami nakryje bo ledwo juz zyje a tluszcza na dworze fraktali w kolorze Odpowiedz Link
instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:46 Jak tak dalej pojdzie to przyjde do Ciebie jutro z kefirami. Puscimy sobie po fraktalu i bedziemy "taciory". Jak chcesz, to nawet bede prowadzil. A Barbut niech sie wypcha. Sciagam szpilki i zakladam klapki ) Odpowiedz Link
barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:48 Z grzecznosci i dla zachowania obiektywizmu historii informuje, ze Instant jest uprzejma stosowac w najczystszej postaci woluntaryzm. Wiecej nie pisze, bo podobno jutro ma byc dobry obiad Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 22:49 Hahahahaha kupa chlopa. za miche da ze soba zrobic wszystko Odpowiedz Link
jan.kran Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:09 Ja jestem w stroju bardzo malo eleganckim , bo w uniformie fabrycznym. Po szychcie sie jeszcze nie przebralam. Wprowadze na watek sylwestrow - szmpanski nute powazna. Kto nie chce niech nie czyta , ale ja jestem pod wrazeniam. Sylwester w fabryce byl bardzo uroczysty i bardzo powazny. Ze wzgledu na wiek podopiecznych szampan i ciasto marcepanowe zostaly podane o 19.30. Przy swiecach i TV. Przemawial premier Norge i Krol. Ten dzien jest dla Norwegow smutny , bo w Tajlandii zginelo prawdopodobnie 2000 Norwegow. Jest to , jak powiedzial krol najwieksza katastroofa jak dotknela Norwegie w ciagu ostatnich kilkudziesieciu lat. Zbliza sie polnoc , a ja slysze zdecydowanie mniej rakiet niz w poprzednich latach o tej porze. Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku i duzo szampama) Kran. Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:26 Nokato misterna (-y) )) Kupa chlopa z reguly za cos ulubionego da sobie..... Kupa baby tez... ))))) Stukam sie czerwoncem Odpowiedz Link
marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:32 A ja sie stukam z Toba Jutencjo i innymi SNM bialym wytrawnym winem z lodem i pojadajac cos do tego bo ,znow,zglodnialam! ml PS.Czy Nokata jest,czy poszLA w tany? Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:34 ML, klik klik sie stukam )) Jeszcze tylko 25 minut... )) Odpowiedz Link
jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:39 Jutka, dziękuję za życzenia, wracam do swojej norki. Nie czuje się najlepiej ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:43 Wojciechu, kuruj sie!! Zyczenia tez w @ masz )) J. Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:36 Drugiego szampana przynosze, dziewczyny! Pijemy? Odpowiedz Link
jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:38 Ewa, nie pij tyle, do rana daleko. ))) Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:41 jowoj napisał: > Ewa, nie pij tyle, do rana daleko. ))) Drogi Wojtku, przegryzam winogronami) Kreacja zbyt dopasowana, ostroznie jadac musze! Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:45 Kumo ))) witaj!!! slucham fajnej piosenki: Eddie From Ohio - Number Six Driver na : 207.111.214.244:8032/ od Instant ) Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:47 jutka1 napisała: > Kumo ))) > witaj!!! > > slucham fajnej piosenki: Eddie From Ohio - Number Six Driver > na : > 207.111.214.244:8032/ > od Instant ) > Probowalam Szwagierko, czegos nie dziala. (( Witam rowniez, odbierz poczte Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:48 a witaj Jutka, Milo mi Kuma zostac. Moze wreszcie beda mi na posty odpowiadali )))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:51 Przynos Ewopf!!Kocham szampana!A te kwasne winogrona...tez Jowoja pozdrawiam w norce! Wogole pozdrawiam wszystkich z Nokata plci nieznanej wlacznie! Klik,klik! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:51 Oj Nokato misterna (-y) Kuma to Ewka), ale jesli ujawnisz troche szczegolow co to, wiesz, misternie ukrywasz.... to moze cie mianuje na jakies rodzinne stanowisko, kto wie?..... )))) Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:52 jutka1 napisała: > Oj Nokato misterna (-y) > > Kuma to Ewka), ale jesli ujawnisz troche szczegolow co to, wiesz, misternie > ukrywasz.... to > moze cie mianuje na jakies rodzinne stanowisko, kto wie?..... > > )))) > Mamy miec Nokate w Rodzinie?????? Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:55 Pod warunkiem, ze lustracje przejdzie )))) Kumo, nie pokazuje ci sie strona radia paradise? jesli tak, to kliknij na 'listen" Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:56 Klikalam, nic z tego Nie wiem, co jest. Madrzejsza polowa tez klikala i nic)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:59 207.111.214.244:8032 sprobuj!!! oj, Knopfler i Marbletown!!! )))) Odpowiedz Link
instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:07 Buuuuuziiiii !!!! ))) Za Wasz Dobry Rok )) Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:08 instant_and_barbutek napisała: > Buuuuuziiiii !!!! ))) > Za Wasz Dobry Rok )) I ode mnie buzi dla Was!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:10 Wszystkiego najlepszego!!! J. Odpowiedz Link
marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:58 ewapf napisała: > instant_and_barbutek napisała: > > > Buuuuuziiiii !!!! ))) > > Za Wasz Dobry Rok )) > > I ode mnie buzi dla Was!!! ODE mnie tez!!!!!!!!!! ml Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:38 Jestem na posterunku jak prababka rewolucji pazdziernikowej. Cmokaski dziewczynki. Zadnego samca tu nie ma? no nie ma. No to ja ide po drugiego. Szam-Pana )))) Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:40 oooo przepraszam, WojJo jest ) A co sie stalo? taka ostra ruja i porobstwo???? ze tylko sufit ogladasz? ale na leniuszka tylko?? Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:45 zapytali ja o wspomnienia z Panamy a ona blekit oczu rzes firanka osloniwszy i na lice rumieniec wstydu post dziewiczego pumeksem przywolawszy skromnie usta w maldrzyk skreciwszy pyta: z panamy? ale z ktoremy? Odpowiedz Link
instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:39 No dobra, na czas polnocny znosze votum separatum od nicka (chociaz nadal nie tanczy). Stuk stuk, panienki i panowie - Wasze zdrowko nieustajace ) Odpowiedz Link
instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:40 Szam pan , czy z bratem? ) Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:32 i tu jest subtelnosc tego stosunku bilateralnego, ona go - za-wziecie on ja - za-zarcie Odpowiedz Link
jutka1 Nokata :-))) 31.12.04, 23:36 Napij sie ze mna, rozsmieszylas (-es) mnie nie-na-zarty ) Jakby co, mam domowej roboty wiejskie kwasne mleko, jutro moge doniesc-dowiezc )) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 19:19 Wszelaka piękna muzyka będzie dziś emitowana w Programie II Radia www.radio.com.pl/dwojka/articles/article2.asp?aID=1680 Wieczór Sylwestrowy w Dwójce 31.12.2004 20:00 Wieczór Sylwestrowy w Dwójce upłynie od znakiem rozrywki najwyższej próby: wiedeńskie walce, gorące tanga, ludowa i folkowa muzka taneczna ze wszystkich stron świata oraz niezastąpiony w takich okazjach swingujący jazz. Obok muzyki – szereg apetycznych przystawek serwowanych dla chwili wytchnienia roztańczonych Słuchaczy: Maski, rajery, bajery Ireny Eichler, przygotowana przez Artura Andrusa kabaretowa wizja Dwójki, a także danie specjalne – zestaw wpadek, pomyłek, przejęzyczeń, jakie się zdarzyły w mijającym roku naszym prezenterom. Oczywiście, to nie koniec atrakcji: proszę przygotować się na wiele niespodzianek... Odpowiedz Link
jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:37 Wszystkim forumowiczom wszystkiego naj, naj, naj. A ja dziś sprzątam. (Omiatam wzrokiem sufit Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 31.12.04, 23:58 No toooooo, Milosci Milosci Dla Wszystkich Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:12 WSZYSTKIEGO DOBREGO W 2005 ROKU! Odpowiedz Link
ewelina10 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:13 Wszystkiego Dobrego w 2005 roku. Fajewerki są, niebo jaśnieje od kolorowych gwiazd jak co roku ... mimo wszystko a może właśnie dlatego daje nam to nadzieję przetrwania. To niesamowite co się dzieje teraz za moim oknem ... jedna za drugą seria armatek...gwizdy .... wybuchy ... Odpowiedz Link
mede4 Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:55 Noworoczne pozdrowienia i zyczenia dla Wszystkich!! Odpowiedz Link
mammaja Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:00 Wszystkim i wszystkiego - i zupelnie nowego! Odpowiedz Link
instant_and_barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:35 UWAGA ! Zyczenia od Wywrot-ka prosto z sali balowej: Prosila, zeby Was wszystkich usciskac i stwierdzila, ze (cytuje): "Lata po sali jak Always ze skrzydelkami..." ) Bufet dobrze zaopatrzony, w tle muzyka i w ogole Wywrot caly happy )) Odpowiedz Link
barbutek Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:42 Instant, a moze zwiedzimy pieterko? Odpowiedz Link
instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:48 Myslisz Barbutku, ze to odpowiednia pora, zeby zlozyc wizyte z szampanem radiomaryjnej sasiadce przez sufit? ) Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 12:24 Wg mnie powinien zostac wydany konstytucyjny zakaz sprzedawania kotom chodzacym 01 stycznia po dywanie podkutych oficerskich butow z ostrogami. Przeciez bydlaki tupia jak dywizja SS na Parteitagu. Odpowiedz Link
oqo Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 13:04 po wypiciu kilku 5901359412030 zanika słuch ,powraca wzrok i wiara w człowieka przynoszącego dobrą nowinę - znaczy się dębowe(a koty niech wtedy stukają ) Odpowiedz Link
nokata Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 01:42 hahaha to duze buziaczki dla Wuwrotki Odpowiedz Link
byfauch Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 00:58 Wszystkiego Nowego w Lepszym Roku. Odpowiedz Link
jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 14:01 Moje koty chodzą w cichych kapciuszkach. Witam w Nowym Roku )) Odpowiedz Link
mammaja Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 14:04 Moj kot na paluszkach, zwlaszcza jak jest drugi pies w domu Odpowiedz Link
instant Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 14:51 Witam Sz.Panstwa ) hmmm...czyzby moje dzisiejsze pragnienie bylo wynikiem wczorajszego pragnienia? Jak to dobrze, ze nie mam kota (poza tym wiadomym) ) Odpowiedz Link
oqo Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 15:02 kot to jest podstawowy domownik w domu (pozapsem) Odpowiedz Link
marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 15:09 jowoj napisał: > Moje koty chodzą w cichych kapciuszkach. Witam w Nowym Roku )) Witaj Wojciechu!! Stesknilam sie za Toba,przyznaje to BEZ BICIA!!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 15:54 Witaj ML. Zawirowania zdrowotno zawodowe wyłączyły mnie z forum. Ale i tak tęskniłem za Tobą Odpowiedz Link
marialudwika Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 16:06 Po cichu Ci sie przyznam,ze i mnie zawirowania zdrowotne ostatnio przesladuja ml Odpowiedz Link
ewapf Re: SYLWESTER W KLUBIE NOCNYCH MARKOW 01.01.05, 16:09 marialudwika napisała: > Po cichu Ci sie przyznam,ze i mnie zawirowania zdrowotne ostatnio przesladuja > ml nienienienienie... Nie zgadzam sie! Czy moge Panstwu jakos pomoc?)) Odpowiedz Link