mammaja 02.02.05, 00:32 Wasza nieobecnosc napawa mnie tak wielkim smutkiem,ze pozwalam sobie wystosowac ten apel, chociaz wiem,ze trudno zmienic decyzje! Sadze cale drzewo oliwne,macham galeziami i wolam: wroccie pro publico bono! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 00:47 wracajcie i już też macham gałązkami wszelakimi Odpowiedz Link
kanoka Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 08:27 Podpisuję się pod apelem Mammajki i przedpisców - wracajcie! Odpowiedz Link
omeri Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 10:52 dołączam sie do moich poprzedników i proszę w imie herbaciarni i nie tylko Odpowiedz Link
jan.kran Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 18:17 Sie podpisuje )Kran Odpowiedz Link
maryna04 Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 00:46 Namawiajac Alfredke, Wodnika i Wedrowca do powrotu na forum, do czego i ja sie przylaczam, czy ktos zastanowil sie, dlaczego wypowiedz admina dot. wyproszenia z forum TT tak zbulwersowala powyzsza trojke? Moze oprocz namawian innych uczestnikow nalezaloby sie cos wiecej owej trojce, a moze nastapilo nieporozumienie? Wiem , ze moje walenie kawe na lawe nie odpowiada innym, wiec nie ja do takich akcji. Wiec najlepiej niech przyschnie i rozejdzie sie po kosciach. Do nastepnego. Odpowiedz Link
em_em Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 06:03 maryna04 napisała: > ...czy ktos zastanowil sie, dlaczego wypowiedz admina dot. > wyproszenia z forum TT tak zbulwersowala powyzsza trojke? tak - i właśnie tego ani w ząb nie potrafię pojąć Odpowiedz Link
ewelina10 Wolny wybór 03.02.05, 09:20 maryna04 napisała: > ... wyproszenia z forum TT tak zbulwersowala powyzsza trojke? ... Wedrowca tak, ale czy całą trójkę ? Mam sentyment do Wedrowca. Dawno temu, kiedy podjęłam decyzję odejścia z forum, była jedną z osób, która dodała mi otuchy na g.g i namawiała do powrotu. Zawsze o tym pamiętam i dlatego jest mi smutno, kiedy ktoś oznajmia, że odchodzi z forum. Zdarzyło mi się już 2 czy 3 razy namawiać Wedrowca do powrotu. Tym razem tego nie zrobię. Nie rozumiem ... Wszyscy jesteśmy dorosłymi osobami a ona miała prawo do podjęcia takiej decyzji, która wydawała się jej właściwa. Spotkania na forum mają już taki charakter. Odbywają się z różną intensywnością. Pozostaje mieć nadzieję, że Ci, którzy nie przychodzą na nie po jakimś czasie znowu się pojawią. Sama nie wiem, jak długo mi się uda tutaj jeszcze bywać Pozdrawiam. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 14:36 Dziękuję za słowa zachęcające do powrotu na Forum. Odnoszę jednak wrażnie, że powód naszego odejścia nie jest dla Państwa dostatecznie jasny. WSKAZANIE jednemu z forumowiczów drzwi forumowych było tego przyczyną. I nie chodzi tu o konkretną osobę! Nie chodzi tu o TT, który nikogo nie oszczędzał z forumowiczów, bo taki ma sposób pisania. Nie widzę jednak powodu, by był to czynnik NAKAZUJĄCY mu opuścić forum. Niezależnie, którą osobę Lablafox usunęłaby, jako właścicielka z F40+, nasze zachowanie byłoby takie same. Wszyscy mamy swoje sympatie i antypatie, ale staramy się tego nie uwidaczniać, a w każdym razie nie przenosić ich na szeroko rozumiane życie forumowe. Po przeczytaniu postu WYKLUCZAJĄCEGO odpowiedź mieliśmy tylko jedną – odejść. Dodatkowo utwierdziły nas w tym nastęne wydarzenia, a szczególnie odpowiedź Lablafox do Warum: "Warum , "logika" admina cały czas zmierzała do tego , by członkowie naszego forum czuli się bezpiecznie, by nikt nie był oceniany , obrażany i wyśmiewany za swoje poglądy , jak i za to o czym pisze na forum." Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim i w innych. Widać myliłam się. Toż to admin tworzył nasze wątki i nadawał im ton Od kilku dni alfredka i ja prowadzimy bardzo ożywioną korespondencję z wieloma forumowiczami. Do wielu osób piszemy te same słowa. Pozwolę sobie zacytować wypowiedź alfredki. Alfredka: „Bardzo przeżyliśmy to co się działo na naszym Forum. Wyjątkowo było nam przykro a nawet czuliśmy się upokorzeni stwierdzeniem, że p.Admin może nawet zamknąć to forum, a potem że to wszystko było prowokacją. My już przekroczyliśmy siedemdziesiątkę przed paru laty i w pozycji ukaranych, przy naszych zreumatyzowanych kosteczkach, długo nie wytrzymalibyśmy w pochylonych pozycjach i w dodatku ze "strachem" wyrzuci - nie wyrzuci? zamknie - nie zamknie?" Sądzę, że Jej wypowiedź będzie dla Państwa dostatecznym wyjaśnieniem naszej nieobecności na F40+. Na zakończenie pytanie. Jak Pani Admin zareagowałaby na nasz powrót? Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów 40+ Alfredka1 wodnik33 wedrowiec2 Odpowiedz Link
em_em Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 14:59 wedrowiec2 napisała: > Dziękuję za słowa zachęcające do powrotu na Forum. Odnoszę jednak wrażnie, że > powód naszego odejścia nie jest dla Państwa dostatecznie jasny. zrozumieć - staram się pogodzić - nie potrafię Odpowiedz Link
marialudwika Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 15:07 Ja juz nikogo nie namawiam , bo to i tak nic nie daje..... Sadze,ze po jakims czasie wszystko wroci do normy,to znaczy wroci jak kiedys bylo...Nie kazdy musi kazdego wpis czytac,ale to juz i tak sa zbedne frazesy,zwlaszcza,ze "wojna nadal trwa",szkoda.Niestety..., ml Odpowiedz Link
kanoka Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 15:32 Wzajemnie pozdrawiam Alfredkę, Wodnika i Ciebie , Wędrowcze.... Od początku wiedziałam, że zastosowaliście w praktyce słynne słowa Woltera: "nie podzielam twych poglądów, ale będę walczył do ostatniej kropli krwi o twe prawo do ich głoszenia". Wyrazy szacunku - kanoka Odpowiedz Link
em_em Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 15:55 z całym szacunkiem dla decyzji Wędrowca, dla Voltaire'a i dla Ciebie Kanoko, ale odniosłam wrażenie, że to nie POGLĄDY TT były przyczyną, ale towarzyszące im opinie ściśle personalne (eufemizm taki...) Odpowiedz Link
omeri Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 16:30 wedrowiec2 napisała: > Dziękuję za słowa zachęcające do powrotu na Forum. Odnoszę jednak wrażnie, że > powód naszego odejścia nie jest dla Państwa dostatecznie jasny. > WSKAZANIE jednemu z forumowiczów drzwi forumowych było tego przyczyną. I nie > chodzi tu o konkretną osobę! Nie chodzi tu o TT, który nikogo nie oszczędzał z > forumowiczów, bo taki ma sposób pisania. Nie widzę jednak powodu, by był to > czynnik NAKAZUJĄCY mu opuścić forum. Niezależnie, którą osobę Lablafox > usunęłaby, jako właścicielka z F40+, nasze zachowanie byłoby takie same. > Wszyscy mamy swoje sympatie i antypatie, ale staramy się tego nie uwidaczniać, > a w każdym razie nie przenosić ich na szeroko rozumiane życie forumowe. > Po przeczytaniu postu WYKLUCZAJĄCEGO odpowiedź mieliśmy tylko jedną – ode > jść. > Dodatkowo utwierdziły nas w tym nastęne wydarzenia, a szczególnie odpowiedź > Lablafox do Warum: > "Warum , "logika" admina cały czas zmierzała do tego , by członkowie naszego > forum czuli się bezpiecznie, by nikt nie był oceniany , obrażany i wyśmiewany > za swoje poglądy , jak i za to o czym pisze na forum." > > Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim i w > > innych. Widać myliłam się. Toż to admin tworzył nasze wątki i nadawał im ton > > > Od kilku dni alfredka i ja prowadzimy bardzo ożywioną korespondencję z wieloma > forumowiczami. Do wielu osób piszemy te same słowa. Pozwolę sobie zacytować > wypowiedź alfredki. > Alfredka: > „Bardzo przeżyliśmy to co się działo na naszym Forum. Wyjątkowo było nam > przykro a nawet czuliśmy się upokorzeni stwierdzeniem, że p.Admin może nawet > zamknąć to forum, a potem że to wszystko było prowokacją. My już > przekroczyliśmy siedemdziesiątkę przed paru laty i w pozycji ukaranych, przy > > naszych zreumatyzowanych kosteczkach, długo nie wytrzymalibyśmy w pochylonych > > pozycjach i w dodatku ze "strachem" wyrzuci - nie wyrzuci? zamknie - nie > zamknie?" > > Sądzę, że Jej wypowiedź będzie dla Państwa dostatecznym wyjaśnieniem naszej > nieobecności na F40+. > > Na zakończenie pytanie. Jak Pani Admin zareagowałaby na nasz powrót? > > Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów 40+ > Alfredka1 > wodnik33 > wedrowiec2 > > decyzję wreszcie zrozumiałam i szanuję Odpowiedz Link
kamfora do Wędrowca 03.02.05, 18:04 wedrowiec2 napisała: > Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim > i w innych. Masz rację: Forum tworzą wszyscy Forumowicze. Ale charakter Forum tworzy Admin. To osoba Admina jest tym magnesem, który przyciąga określonych ludzi. I - co o wiele trudniejsze - sprawia, że ci ludzie zaczynają się czuć "u siebie", chcą pisać. Długo nie mogłam się z tym pogodzić. Kiedy zakładałam pierwszą Kawiarenkę Filozoficzną - wydawało mi się, że wszyscy fajni ludzie, którym już było dosyć użerania się z różnymi trollami itp przeniosą się właśnie na to forum. Niestety - ku mojej rozpaczy niemalże - forum przypominało blog Jednocześnie powstawały inne fora i...rozkwitały! Wreszcie zrozumiałam, że chodzi o ten nick w prawym górnym rogu, a właściwie o tego, kto się pod nim kryje...Niestety, nie mam w sobie "tego czegoś", co przyciąga Kiedyś ktoś zarzucił mnie pretensjami. W skrócie : myślał, że jestem mądrym człowiekiem, a tu się okazało - płytka baba, zakłada wątki na nieprzemyślane tematy, nie potrafi prowadzić dyskusji, faworyzuje jednych a zupełnie ignoruje innych... Inny ktoś miał żal, że go nie doceniłam (jakby jakieś znaczenie miała pochwała z kamforowej klawiatury... ). Odeszli trzaskając drzwiami Czy mam się powiesić, bo nie dorastam do oczekiwań? Założyłam "kawiarenkę bis", w której "adminem" jest kawiarenka.filozoficzna i rozesłałam hasło do wszystkich piszących w miarę regularnie. 19 Adminów z tzw. "prawem właściciela". Każdy z nich może zlikwidować forum. Każdy z nich może zabrać uprawnienia pozostałym. (Jeden już zabrał - sobie Dzisiaj usłyszałam, że to anarchia. (I znowu moja wina Kiedyś (na Forum o Forum bodajże) padło pytanie do Adminów najlepiej rozwijających się forów : jak wyście to zrobili? Interesujące były wypowiedzi Odpowiedz Link
warum Re: do Kamfory 03.02.05, 19:12 Bardzo dziekuje K.za te wypowiedz. Wreszcie zaczelam rozumiec to, co intuicyjnie zle interpretowalam. Zrozumialam "role" admina. Do tej pory uwazalam,ze to przede wszystkim funkcja techniczna - tzn- ktos ma wieksze uprawnienia niz pzoostali, ale o roli magnesu - tego nie wiedzialam. Nie mam wiekiego doswiadczenia forumowego ale jako stala czytaczka wszystkiego co sie da i nie jest zamkniete/ tzn dla wybrancow/dam przyklad - S. umie zainicjowac , podtrzymac i nie narzucac swojej wzizji przytlaczajac innych. Moze to ten dar, o ktorym mowisz Kamforo, wg mnie Mark byl dobrym adminem, ale... zabraklo mu tolerancjiWbrew temu co napisalas, mnie do forum przyciagaja tylko wypowiedzi innych uczesnikow, w najmniejszym stopniu jest istotna dla mnie osoba admina. I juz wiem,ze Forum 40+ nie bedzie tym czym bylo dla mnie, bo wielu ludzi bardziej przywiazuje znaczenie do formy niz ja. Mnie bardziej interesuje tresc i roznorodnosc wypowiedzi. A na koniec uwaga do Bodzia - jako, ze juz ze 2 x obiecywalam zamilknac, a on nie rozumie dlaczego wciaz sie odzywam, odpowiem- bo na forum wypowiadaja sie osoby, ktorych wypowiedzi mnie interesuja, i ktore poruszaja tematy, na ktore mam ochote powiedziec swiatu co mysle. Jesli mi admin Lx zabierze wejsciowke- nie bede sie dobijac Odpowiedz Link
kamfora Re: do Kamfory 03.02.05, 19:35 warum napisała: > Wbrew temu co napisalas, mnie do forum > przyciagaja tylko wypowiedzi innych uczesnikow, w najmniejszym stopniu jest > istotna dla mnie osoba admina. To nie jest wcale "wbrew" temu co napisałam. To jest po prostu to samo, tylko innymi słowami Nie potrafię tego udowodnić, więc musisz uwierzyć (albo nie Odpowiedz Link
instant Re: do Wędrowca 03.02.05, 19:14 Nie podzielam Twej opinii, mila Kamforo i, jak wynika z licznych wypowiedzi forumowiczow (a zwlaszcza wypowiedzi wstepnych nowo wchodzacych tu osob) to jednak nie nick admina/gospodarza ich tu przyciaga, ale my, czyli forumowa "gawiedz". Gdy po raz pierwszy weszlam na 40+ i zaczelam podczytywac Wasze rozmowy nie mialam pojecia kim jest tajemniczy jej-maz, bo akurat trafilam na moment jego nieobecnosci, spowodowanej, jesli dobrze pamietam choroba jego_zony. Przez caly czas istnienia forum to nie Mark, a cala grupa osob piszacych tworzyla jego niepowtarzalny klimat i podobnie teraz, az do ostatnich afer nie Lablafox, a nasza gromadka stanowi jego magnes. Nie znam Twojej Kawiarenki, ale mysle, ze niepotrzebnie sie obwiniasz. Tak juz sie dzieje, z przyczyn trudnych do wytlumaczenia, ze czasami i blog potrafi zbierac przeogromna ilosc komentarzy i zamienia sie niemal w forum, a forum, nawet takie, na ktorym gospodarz wykazuje pelnie inwencji - swieci pustkami. Reguly tym rzadzace sa dla mnie czesto zupelnie niezrozumiale, podobnie jak niektore reguly rynku. Jeden produkt, chociaz gorszy i drozszy znajduje wiecej nabywcow, niz inny lepszy i tanszy. Czemu tak sie dzieje? Nie wiem. Ale niech sie ekonomisci i spece o marketingu o to martwia. Natomiast pomysl z wreczeniem "kluczykow" do forum kilku zaufanym anonimowym osobom, uwazam za przedni. Tylko, czy my jeszcze mamy do siebie zaufanie? Odpowiedz Link
kamfora Re: do Wędrowca 03.02.05, 19:28 instant napisała: > Nie podzielam Twej opinii, mila Kamforo i, jak wynika z licznych wypowiedzi > forumowiczow (a zwlaszcza wypowiedzi wstepnych nowo wchodzacych tu osob) to > jednak nie nick admina/gospodarza ich tu przyciaga, ale my, czyli > forumowa "gawiedz" No przecież wiem, że podzielasz jeno swoją opinię - tak stoi w sygnaturce Ja się podzieliłam swoimi przemyśleniami - nie mam zamiaru niczego nikomu wmawiać. Chcecie - to wierzcie, nie chcecie - to nie Odpowiedz Link
instant Re: do Kamfory 03.02.05, 19:39 kamfora napisała: > No przecież wiem, że podzielasz jeno swoją opinię - tak stoi w sygnaturce __________ Nie jeno, nie jeno ) Wlasnie "przemysliwam" nad jej zmiana, zeby znowu nie bylo na mnie ) Odpowiedz Link
bodzio49 Re: 03.02.05, 19:53 W sprawie popularności forum to myślę, że jak w życiu - nie ma reguł. Czasem przyciąga osoba admina. Ale naszym przypadku to my tworzymy taką niepowtarzalną, mieszankę. Tego jestem pewien. A co do mojej wypowiedzi o zapowiadaniu odejścia to powinnaś Warum zrozumieć, że nie powroty mnie dziwią tylko te niepotrzebne zapowiedzi. Przecież można odejść i bez tego. Ale kobieca logika jest podobno nieco inna. I ostrzegam, że jak odejdziesz to będę pierwszy się wydzierał Waruuuuuummmm.... Odpowiedz Link
warum Re: 03.02.05, 20:16 To juz A, Jakubowska zeznajac przed I-sz Komisja potwierdzila,ze "kobieta zmienna jest" brak konsekwencji to moja cecha schczegolna. Wazne,ze obrazania / sie)/ nie stosuje.I bron Boze nie zabieram torebki! Odpowiedz Link
mammaja Re: 03.02.05, 20:23 Wlasnie chodzi po glowie (wreszcie) troche mysli, ktorymi bede chciala sie podzielic w najblizszym czasie. Poniewaz jednak znam siebie, wiem ze pod wplywem emocji zdarzaja mi sie rozne przypadki - jezeli jest to slowo mowione, ulotne, pozostaje najwyzej jego wrazenie. Jezeli chodzi natomiast o slowo pisane, ktore jeszcze moze byc wielokrotnie cytowane - to juz gorzej. Staram sie brac odpowiedzialnosc za to co pisze, wiec moze lepiej przemyslec. Trzeba rowniez brac pod uwage co bedzie "sluszne politycznie". Juz mnie bijecie? Admin moim zadaniem powinien podejmowac decyzje zgodne z tym, zeby forum rozwijalo sie i coraz wiecej ludzi mialo ochote go czytac. To jest jakas polityka.Na dzien dzisiejszy nie potrafie przewidzic rezultatow ostatnich wydarzen. Czy wszystko "wroci do normy" i pozostanie tylko niesmak, czy tez stracimy urok "grupy przyjaciol". Decyzję pp.Wodnikow szanuje, co napisalam do Wedrowca, ale nie przeszkadza mi to wolac wroccie, bo bez was jestesmy biedniejsi, bez waszych rozsadnych komentarzy i wielorakich wykladow Wedrowca. Bez waszego poczucia humoru i machania galazka oliwna. I to narazie tyle. (Oj, juz wiem ze dostane po uszach za te poprawnosc polityczna, bo my przeciez nie mamy wspolnej tozsamosci kulturowej i kazdy inaczej rozumie pewne pojecia inaczej)Ale o tym raczej jutro! Odpowiedz Link
bodzio49 Re: 03.02.05, 20:53 Wprawdzie wolałbym pisać i czytać to co się myśli ale też zauważyłem, że jednak tak się nie da. Nasze wypowiedzi nie powinny pozostawiać pola do zbyt szerokiej interpretacji. Jesteśmy tak różni, że tarcia na pewno będą zawsze. Właśnie dlatego wszyscy musimy się nieco postarać. Sam admin nic nie wskóra. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
warum Re: 03.02.05, 21:02 Brawo Bodziu! Cos dzis za duzo chwale innych Ale od slowa do slowa, a przejasnieje. Odpowiedz Link
lablafox Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 04.02.05, 22:12 wedrowiec2 napisała: > Dziękuję za słowa zachęcające do powrotu na Forum. Odnoszę jednak wrażnie, że > powód naszego odejścia nie jest dla Państwa dostatecznie jasny. > WSKAZANIE jednemu z forumowiczów drzwi forumowych było tego przyczyną. I nie > chodzi tu o konkretną osobę! Nie chodzi tu o TT, który nikogo nie oszczędzał z > forumowiczów, bo taki ma sposób pisania. Nie widzę jednak powodu, by był to > czynnik NAKAZUJĄCY mu opuścić forum. Niezależnie, którą osobę Lablafox > usunęłaby, jako właścicielka z F40+, nasze zachowanie byłoby takie same. > Wszyscy mamy swoje sympatie i antypatie, ale staramy się tego nie uwidaczniać, > a w każdym razie nie przenosić ich na szeroko rozumiane życie forumowe. > Po przeczytaniu postu WYKLUCZAJĄCEGO odpowiedź mieliśmy tylko jedną – ode > jść. > Dodatkowo utwierdziły nas w tym nastęne wydarzenia, a szczególnie odpowiedź > Lablafox do Warum: > "Warum , "logika" admina cały czas zmierzała do tego , by członkowie naszego > forum czuli się bezpiecznie, by nikt nie był oceniany , obrażany i wyśmiewany > za swoje poglądy , jak i za to o czym pisze na forum." > > Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim i w > > innych. Widać myliłam się. Toż to admin tworzył nasze wątki i nadawał im ton > > > Od kilku dni alfredka i ja prowadzimy bardzo ożywioną korespondencję z wieloma > forumowiczami. Do wielu osób piszemy te same słowa. Pozwolę sobie zacytować > wypowiedź alfredki. > Alfredka: > „Bardzo przeżyliśmy to co się działo na naszym Forum. Wyjątkowo było nam > przykro a nawet czuliśmy się upokorzeni stwierdzeniem, że p.Admin może nawet > zamknąć to forum, a potem że to wszystko było prowokacją. My już > przekroczyliśmy siedemdziesiątkę przed paru laty i w pozycji ukaranych, przy > > naszych zreumatyzowanych kosteczkach, długo nie wytrzymalibyśmy w pochylonych > > pozycjach i w dodatku ze "strachem" wyrzuci - nie wyrzuci? zamknie - nie > zamknie?" > > Sądzę, że Jej wypowiedź będzie dla Państwa dostatecznym wyjaśnieniem naszej > nieobecności na F40+. > > Na zakończenie pytanie. Jak Pani Admin zareagowałaby na nasz powrót? > > Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów 40+ > Alfredka1 > wodnik33 > wedrowiec2 > > Wędrowcze ,wiesz ,że Bardzo Ciebie lubię i bardzo lubię i szanuję Twoich Rodziców. Cieszyłabym się również z Waszej obecności , ale to juz Wasza niezależna decyzja co zrobicie. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Magnes Admina. 06.02.05, 21:33 Przyznam sie , ze bladzac po otchlaniach forumowych i po wielu forumach nigdy , przenigdy nie kierowalam sie osoba Admina. Pisze na forum Polonia , bo jestem polonia. Na forum jazz bo slucham jazzu od lat kilkudziesieciu. Na forum Norwegia wpadlam bo mieszkam w Oslo , a na Kobieca Polonie , bo jestem kobete polonijna. Zapisalam sie na forum Erotica Nova , bo sobie chcialam poczytac o sexie i otworzylam wlasne forum jezykowe ktorego jestem Adminem z powodu zainteresowan fillologicznych. Dla mnie Admin jest osoba sluzaca i sprzatajaca a nie rzadzaca. Dlatego nie rozumiem calego miejscowego zamieszania i przepychanek. Kran. Odpowiedz Link
glodn_y Re: Magnes Admina. 06.02.05, 21:54 Drogi kranie ,tu nie chodzi o admina (konkretnego) Na forach jak w realu ,ambicje,ambicje i małostkowość. co poniektorym wydaje sie ,że są lepsi,więksi i dla nich każdy pretekst jest dobry,aby rozwlic coś co nie sami budowali. oczywiście ,że dorobią do tego piękna teoryjke o ( klewkach) ala "lyper" Nie pierwsze ,nie ostatnie takie forum. Najciekawsze jest to ,że ci którzy rozwalają nic nowego nie wymyślili. Ale co tam! niech sobie myśla ,że są niepowtarzalni. Odpowiedz Link
glodn_y Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 06.02.05, 22:00 Z ciekawości? Alfredka i Wodnik są ubezwłasnowolnieni? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 06.02.05, 22:01 glodn_y napisał: > Z ciekawości? > Alfredka i Wodnik są ubezwłasnowolnieni? Uwazasz , ze to jest smieszne ? Zalosne , glodny, zalosne. Urszula. Odpowiedz Link
glodn_y Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 06.02.05, 22:10 Wcale tak nie uwazam. Tylko zastanawia mnie jedno. dlaczego sami nie "wypisali się" w innych tematach wiedzieli jak i gdzie napisać. ps a Ty Kranie uważasz ,że można za kogoś pisac na forum. Odpowiedz Link
fan-j23 Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 07.02.05, 07:32 jan.kran napisała: > glodn_y napisał: > > > Z ciekawości? > > Alfredka i Wodnik są ubezwłasnowolnieni? > > Uwazasz , ze to jest smieszne ? > Zalosne , glodny, zalosne. > Urszula. Wiesz Droga Urszuo! My sie z Głodnym nie lubimy i chyba nawet bardzo,ale w ostatnich dniach to właśnie jego wypowiedzi według mnie były tu najbardziej rozsądne ,chociaż z taktem nie zawsze miały wiele wspólnego!!!!!!!!! RK zwana przez niektórych Jolą Odpowiedz Link
jan.kran Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 09.02.05, 18:40 Bardzo mnie dotknelo okreslenie Glodnego w stosunku do Alfredki i Wodnika. Nie zauwazylam tego ,ze Oni sami sie nie wypowiadali. Mialam wrazenie , ze sa jednak samodzielna i odrebna frakcja rodzinna))) Cala sytuacja na Forum jest dla mnie na tyle nieprzejrzysta , ze moze rzeczywiscie lekkim osadem kogos dotknelam. Przeprzaszam. Jestem akurat na etapie duzego dystansu do Netu)) Kran. Odpowiedz Link