Dodaj do ulubionych

Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie

02.02.05, 00:32
Wasza nieobecnosc napawa mnie tak wielkim smutkiem,ze pozwalam sobie
wystosowac ten apel, chociaz wiem,ze trudno zmienic decyzje! Sadze cale
drzewo oliwne,macham galeziami i wolam: wroccie pro publico bono!
Obserwuj wątek
    • ada296 Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 00:47
      wracajcie i już smile
      też macham gałązkami wszelakimi smile
    • em_em Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 06:21
      I JUŻ !!!
      • kanoka Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 08:27
        Podpisuję się pod apelem Mammajki i przedpisców - wracajcie!
        • omeri Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 10:52
          dołączam sie do moich poprzedników i proszę w imie herbaciarni i nie tylko wink
    • jan.kran Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 02.02.05, 18:17
      Sie podpisuje smile)Kran
      • maryna04 Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 00:46
        Namawiajac Alfredke, Wodnika i Wedrowca do powrotu na forum, do czego i ja sie
        przylaczam, czy ktos zastanowil sie, dlaczego wypowiedz admina dot.
        wyproszenia z forum TT tak zbulwersowala powyzsza trojke? Moze oprocz namawian
        innych uczestnikow nalezaloby sie cos wiecej owej trojce, a moze nastapilo
        nieporozumienie? Wiem , ze moje walenie kawe na lawe nie odpowiada innym, wiec
        nie ja do takich akcji. Wiec najlepiej niech przyschnie i rozejdzie sie po
        kosciach. Do nastepnego.
        • em_em Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 06:03
          maryna04 napisała:

> ...czy ktos zastanowil sie, dlaczego wypowiedz admina dot.
          > wyproszenia z forum TT tak zbulwersowala powyzsza trojke?

tak - i właśnie tego ani w ząb nie potrafię pojąć
        • ewelina10 Wolny wybór 03.02.05, 09:20
          maryna04 napisała:
          > ... wyproszenia z forum TT tak zbulwersowala powyzsza trojke?

... Wedrowca tak, ale czy całą trójkę ?

Mam sentyment do Wedrowca. Dawno temu, kiedy podjęłam decyzję odejścia z forum,
          była jedną z osób, która dodała mi otuchy na g.g i namawiała do powrotu.
          Zawsze o tym pamiętam i dlatego jest mi smutno, kiedy ktoś oznajmia, że
          odchodzi z forum. Zdarzyło mi się już 2 czy 3 razy namawiać Wedrowca do
          powrotu.
          Tym razem tego nie zrobię. Nie rozumiem ...
          Wszyscy jesteśmy dorosłymi osobami a ona miała prawo do podjęcia takiej
          decyzji, która wydawała się jej właściwa.
          Spotkania na forum mają już taki charakter. Odbywają się z różną
          intensywnością. Pozostaje mieć nadzieję, że Ci, którzy nie przychodzą na nie po
          jakimś czasie znowu się pojawią.
          Sama nie wiem, jak długo mi się uda tutaj jeszcze bywać smile
          Pozdrawiam.
    • wedrowiec2 Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 14:36
      Dziękuję za słowa zachęcające do powrotu na Forum. Odnoszę jednak wrażnie, że
      powód naszego odejścia nie jest dla Państwa dostatecznie jasny.
      WSKAZANIE jednemu z forumowiczów drzwi forumowych było tego przyczyną. I nie
      chodzi tu o konkretną osobę! Nie chodzi tu o TT, który nikogo nie oszczędzał z
      forumowiczów, bo taki ma sposób pisania. Nie widzę jednak powodu, by był to
      czynnik NAKAZUJĄCY mu opuścić forum. Niezależnie, którą osobę Lablafox
      usunęłaby, jako właścicielka z F40+, nasze zachowanie byłoby takie same.
      Wszyscy mamy swoje sympatie i antypatie, ale staramy się tego nie uwidaczniać,
      a w każdym razie nie przenosić ich na szeroko rozumiane życie forumowe.
      Po przeczytaniu postu WYKLUCZAJĄCEGO odpowiedź mieliśmy tylko jedną – odejść.
      Dodatkowo utwierdziły nas w tym nastęne wydarzenia, a szczególnie odpowiedź
      Lablafox do Warum:
      "Warum , "logika" admina cały czas zmierzała do tego , by członkowie naszego
      forum czuli się bezpiecznie, by nikt nie był oceniany , obrażany i wyśmiewany
      za swoje poglądy , jak i za to o czym pisze na forum."

Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim i w
      innych. Widać myliłam się. Toż to admin tworzył nasze wątki i nadawał im toncrying

Od kilku dni alfredka i ja prowadzimy bardzo ożywioną korespondencję z wieloma
      forumowiczami. Do wielu osób piszemy te same słowa. Pozwolę sobie zacytować
      wypowiedź alfredki.
      Alfredka:
      „Bardzo przeżyliśmy to co się działo na naszym Forum. Wyjątkowo było nam
      przykro a nawet czuliśmy się upokorzeni stwierdzeniem, że p.Admin może nawet
      zamknąć to forum, a potem że to wszystko było prowokacją. My już
      przekroczyliśmy siedemdziesiątkę przed paru laty i w pozycji ukaranych, przy
      naszych zreumatyzowanych kosteczkach, długo nie wytrzymalibyśmy w pochylonych
      pozycjach i w dodatku ze "strachem" wyrzuci - nie wyrzuci? zamknie - nie
      zamknie?"

Sądzę, że Jej wypowiedź będzie dla Państwa dostatecznym wyjaśnieniem naszej
      nieobecności na F40+.

Na zakończenie pytanie. Jak Pani Admin zareagowałaby na nasz powrót?

Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów 40+
      Alfredka1
      wodnik33
      wedrowiec2

• em_em Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 14:59
        wedrowiec2 napisała:

> Dziękuję za słowa zachęcające do powrotu na Forum. Odnoszę jednak wrażnie, że
        > powód naszego odejścia nie jest dla Państwa dostatecznie jasny.

zrozumieć - staram się
        pogodzić - nie potrafię
        • marialudwika Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 15:07
          Ja juz nikogo nie namawiam , bo to i tak nic nie daje.....
          Sadze,ze po jakims czasie wszystko wroci do normy,to znaczy wroci jak kiedys
          bylo...Nie kazdy musi kazdego wpis czytac,ale to juz i tak sa zbedne
          frazesy,zwlaszcza,ze "wojna nadal trwa",szkoda.Niestety...,
          ml
      • kanoka Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 15:32
        Wzajemnie pozdrawiam Alfredkę, Wodnika i Ciebie , Wędrowcze....
        Od początku wiedziałam, że zastosowaliście w praktyce słynne słowa Woltera:
        "nie podzielam twych poglądów, ale będę walczył do ostatniej kropli krwi o twe
        prawo do ich głoszenia".
        Wyrazy szacunku - kanoka
        • em_em Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 15:55
          z całym szacunkiem dla decyzji Wędrowca, dla Voltaire'a i dla Ciebie Kanoko,
          ale odniosłam wrażenie, że to nie POGLĄDY TT były przyczyną, ale towarzyszące
          im opinie ściśle personalne (eufemizm taki...)
      • omeri Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 03.02.05, 16:30
        wedrowiec2 napisała:

> WSKAZANIE jednemu z forumowiczów drzwi forumowych było tego przyczyną. I nie
        > chodzi tu o konkretną osobę! Nie chodzi tu o TT, który nikogo nie oszczędzał
        z
        > forumowiczów, bo taki ma sposób pisania. Nie widzę jednak powodu, by był to
        > czynnik NAKAZUJĄCY mu opuścić forum. Niezależnie, którą osobę Lablafox
        > usunęłaby, jako właścicielka z F40+, nasze zachowanie byłoby takie same.
        > Wszyscy mamy swoje sympatie i antypatie, ale staramy się tego nie
        uwidaczniać,
        > a w każdym razie nie przenosić ich na szeroko rozumiane życie forumowe.
        > Po przeczytaniu postu WYKLUCZAJĄCEGO odpowiedź mieliśmy tylko jedną – ode
        > jść.
        > Dodatkowo utwierdziły nas w tym nastęne wydarzenia, a szczególnie odpowiedź
        > Lablafox do Warum:
        > "Warum , "logika" admina cały czas zmierzała do tego , by członkowie naszego
        > forum czuli się bezpiecznie, by nikt nie był oceniany , obrażany i wyśmiewany
        > za swoje poglądy , jak i za to o czym pisze na forum."
        >
        > Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim i
        w
        >
        > innych. Widać myliłam się. Toż to admin tworzył nasze wątki i nadawał im toncrying
        >
        >
        > Od kilku dni alfredka i ja prowadzimy bardzo ożywioną korespondencję z
        wieloma
        > forumowiczami. Do wielu osób piszemy te same słowa. Pozwolę sobie zacytować
        > wypowiedź alfredki.
        > Alfredka:
        > „Bardzo przeżyliśmy to co się działo na naszym Forum. Wyjątkowo było nam
        > przykro a nawet czuliśmy się upokorzeni stwierdzeniem, że p.Admin może nawet
        > zamknąć to forum, a potem że to wszystko było prowokacją. My już
        > przekroczyliśmy siedemdziesiątkę przed paru laty i w pozycji ukaranych,
        przy
        >
        > naszych zreumatyzowanych kosteczkach, długo nie wytrzymalibyśmy w
        pochylonych
        >
        > pozycjach i w dodatku ze "strachem" wyrzuci - nie wyrzuci? zamknie - nie
        > zamknie?"
        >
        > Sądzę, że Jej wypowiedź będzie dla Państwa dostatecznym wyjaśnieniem naszej
        > nieobecności na F40+.
        >
        > Na zakończenie pytanie. Jak Pani Admin zareagowałaby na nasz powrót?
        >
        > Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów 40+
        > Alfredka1
        > wodnik33
        > wedrowiec2
        >
        >
        decyzję wreszcie zrozumiałam i szanuję
      • kamfora do Wędrowca 03.02.05, 18:04
        wedrowiec2 napisała:

> Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim
        > i w innych.

Masz rację: Forum tworzą wszyscy Forumowicze. Ale charakter Forum tworzy Admin.
        To osoba Admina jest tym magnesem, który przyciąga określonych ludzi. I - co
        o wiele trudniejsze - sprawia, że ci ludzie zaczynają się czuć "u siebie",
        chcą pisać.

Długo nie mogłam się z tym pogodzić. Kiedy zakładałam pierwszą Kawiarenkę
        Filozoficzną - wydawało mi się, że wszyscy fajni ludzie, którym już było
        dosyć użerania się z różnymi trollami itp przeniosą się właśnie na to forum.
        Niestety - ku mojej rozpaczy niemalże - forum przypominało blog sad
        Jednocześnie powstawały inne fora i...rozkwitały! Wreszcie zrozumiałam,
        że chodzi o ten nick w prawym górnym rogu, a właściwie o tego, kto się
        pod nim kryje...Niestety, nie mam w sobie "tego czegoś", co przyciąga sad

Kiedyś ktoś zarzucił mnie pretensjami. W skrócie : myślał, że jestem
        mądrym człowiekiem, a tu się okazało - płytka baba, zakłada wątki na
        nieprzemyślane tematy, nie potrafi prowadzić dyskusji, faworyzuje jednych
        a zupełnie ignoruje innych... Inny ktoś miał żal, że go nie doceniłam
        (jakby jakieś znaczenie miała pochwała z kamforowej klawiatury... ).
        Odeszli trzaskając drzwiami sad
        Czy mam się powiesić, bo nie dorastam do oczekiwań?

Założyłam "kawiarenkę bis", w której "adminem" jest kawiarenka.filozoficzna
        i rozesłałam hasło do wszystkich piszących w miarę regularnie.
        19 Adminów z tzw. "prawem właściciela". Każdy z nich może zlikwidować forum.
        Każdy z nich może zabrać uprawnienia pozostałym. (Jeden już zabrał - sobie sad
        Dzisiaj usłyszałam, że to anarchia. (I znowu moja wina wink

Kiedyś (na Forum o Forum bodajże) padło pytanie do Adminów najlepiej
        rozwijających się forów : jak wyście to zrobili? Interesujące były
        wypowiedzi smile
        • warum Re: do Kamfory 03.02.05, 19:12
          Bardzo dziekuje K.za te wypowiedz. Wreszcie zaczelam rozumiec to, co
          intuicyjnie zle interpretowalam. Zrozumialam "role" admina. Do tej pory
          uwazalam,ze to przede wszystkim funkcja techniczna - tzn- ktos ma wieksze
          uprawnienia niz pzoostali, ale o roli magnesu - tego nie wiedzialam. Nie mam
          wiekiego doswiadczenia forumowego ale jako stala czytaczka wszystkiego co sie
          da i nie jest zamkniete/ tzn dla wybrancowsmile/dam przyklad - S. umie
          zainicjowac , podtrzymac i nie narzucac swojej wzizji przytlaczajac innych.
          Moze to ten dar, o ktorym mowisz Kamforo, wg mnie Mark byl dobrym adminem,
          ale... zabraklo mu tolerancjismileWbrew temu co napisalas, mnie do forum
          przyciagaja tylko wypowiedzi innych uczesnikow, w najmniejszym stopniu jest
          istotna dla mnie osoba admina. I juz wiem,ze Forum 40+ nie bedzie tym czym bylo
          dla mnie, bo wielu ludzi bardziej przywiazuje znaczenie do formy niz ja. Mnie
          bardziej interesuje tresc i roznorodnosc wypowiedzi. A na koniec uwaga do
          Bodzia - jako, ze juz ze 2 x obiecywalam zamilknac, a on nie rozumie dlaczego
          wciaz sie odzywam, odpowiem- bo na forum wypowiadaja sie osoby, ktorych
          wypowiedzi mnie interesuja, i ktore poruszaja tematy, na ktore mam ochote
          powiedziec swiatu co mysle. Jesli mi admin Lx zabierze wejsciowke- nie bede sie
          dobijacsmile
          • kamfora Re: do Kamfory 03.02.05, 19:35
            warum napisała:

> Wbrew temu co napisalas, mnie do forum
            > przyciagaja tylko wypowiedzi innych uczesnikow, w najmniejszym stopniu jest
            > istotna dla mnie osoba admina.

To nie jest wcale "wbrew" temu co napisałam. To jest po prostu to samo,
            tylko innymi słowami smile

Nie potrafię tego udowodnić, więc musisz uwierzyć (albo nie wink
        • instant Re: do Wędrowca 03.02.05, 19:14
          Nie podzielam Twej opinii, mila Kamforo i, jak wynika z licznych wypowiedzi
          forumowiczow (a zwlaszcza wypowiedzi wstepnych nowo wchodzacych tu osob) to
          jednak nie nick admina/gospodarza ich tu przyciaga, ale my, czyli
          forumowa "gawiedz". Gdy po raz pierwszy weszlam na 40+ i zaczelam podczytywac
          Wasze rozmowy nie mialam pojecia kim jest tajemniczy jej-maz, bo akurat
          trafilam na moment jego nieobecnosci, spowodowanej, jesli dobrze pamietam
          choroba jego_zony. Przez caly czas istnienia forum to nie Mark, a cala grupa
          osob piszacych tworzyla jego niepowtarzalny klimat i podobnie teraz, az do
          ostatnich afer nie Lablafox, a nasza gromadka stanowi jego magnes. Nie znam
          Twojej Kawiarenki, ale mysle, ze niepotrzebnie sie obwiniasz. Tak juz sie
          dzieje, z przyczyn trudnych do wytlumaczenia, ze czasami i blog potrafi zbierac
          przeogromna ilosc komentarzy i zamienia sie niemal w forum, a forum, nawet
          takie, na ktorym gospodarz wykazuje pelnie inwencji - swieci pustkami. Reguly
          tym rzadzace sa dla mnie czesto zupelnie niezrozumiale, podobnie jak niektore
          reguly rynku. Jeden produkt, chociaz gorszy i drozszy znajduje wiecej nabywcow,
          niz inny lepszy i tanszy. Czemu tak sie dzieje? Nie wiem. Ale niech sie
          ekonomisci i spece o marketingu o to martwia.
          Natomiast pomysl z wreczeniem "kluczykow" do forum kilku zaufanym anonimowym
          osobom, uwazam za przedni. Tylko, czy my jeszcze mamy do siebie zaufanie?
          • kamfora Re: do Wędrowca 03.02.05, 19:28
            instant napisała:

> Nie podzielam Twej opinii, mila Kamforo i, jak wynika z licznych wypowiedzi
            > forumowiczow (a zwlaszcza wypowiedzi wstepnych nowo wchodzacych tu osob) to
            > jednak nie nick admina/gospodarza ich tu przyciaga, ale my, czyli
            > forumowa "gawiedz"

No przecież wiem, że podzielasz jeno swoją opinię - tak stoi w sygnaturce wink

Ja się podzieliłam swoimi przemyśleniami - nie mam zamiaru niczego nikomu
            wmawiać. Chcecie - to wierzcie, nie chcecie - to nie smile
            • instant Re: do Kamfory 03.02.05, 19:39
              kamfora napisała:

> No przecież wiem, że podzielasz jeno swoją opinię - tak stoi w sygnaturce wink

Nie jeno, nie jeno smile) Wlasnie "przemysliwam" nad jej zmiana, zeby znowu nie
              bylo na mnie smile)
              • bodzio49 Re: 03.02.05, 19:53
                W sprawie popularności forum to myślę, że jak w życiu - nie ma reguł. Czasem
                przyciąga osoba admina. Ale naszym przypadku to my tworzymy taką
                niepowtarzalną, mieszankę. Tego jestem pewien. A co do mojej wypowiedzi o
                zapowiadaniu odejścia to powinnaś Warum zrozumieć, że nie powroty mnie dziwią
                tylko te niepotrzebne zapowiedzi. Przecież można odejść i bez tego. Ale kobieca
                logika jest podobno nieco inna. I ostrzegam, że jak odejdziesz to będę pierwszy
                się wydzierał Waruuuuuummmm.... smile
                • warum Re: 03.02.05, 20:16
                  To juz A, Jakubowska zeznajac przed I-sz Komisja potwierdzila,ze "kobieta
                  zmienna jest"smile brak konsekwencji to moja cecha schczegolna. Wazne,ze
                  obrazania / siesmile)/ nie stosuje.I bron Boze nie zabieram torebki!
                • mammaja Re: 03.02.05, 20:23
                  Wlasnie chodzi po glowie (wreszcie) troche mysli, ktorymi bede chciala sie
                  podzielic w najblizszym czasie. Poniewaz jednak znam siebie, wiem ze pod
                  wplywem emocji zdarzaja mi sie rozne przypadki - jezeli jest to slowo mowione,
                  ulotne, pozostaje najwyzej jego wrazenie. Jezeli chodzi natomiast o slowo
                  pisane, ktore jeszcze moze byc wielokrotnie cytowane - to juz gorzej. Staram
                  sie brac odpowiedzialnosc za to co pisze, wiec moze lepiej przemyslec. Trzeba
                  rowniez brac pod uwage co bedzie "sluszne politycznie". Juz mnie bijecie?
                  Admin moim zadaniem powinien podejmowac decyzje zgodne z tym, zeby forum
                  rozwijalo sie i coraz wiecej ludzi mialo ochote go czytac. To jest jakas
                  polityka.Na dzien dzisiejszy nie potrafie przewidzic rezultatow ostatnich
                  wydarzen. Czy wszystko "wroci do normy" i pozostanie tylko niesmak, czy tez
                  stracimy urok "grupy przyjaciol". Decyzję pp.Wodnikow szanuje, co napisalam do
                  Wedrowca, ale nie przeszkadza mi to wolac wroccie, bo bez was jestesmy
                  biedniejsi, bez waszych rozsadnych komentarzy i wielorakich wykladow Wedrowca.
                  Bez waszego poczucia humoru i machania galazka oliwna. I to narazie tyle.
                  (Oj, juz wiem ze dostane po uszach za te poprawnosc polityczna, bo my przeciez
                  nie mamy wspolnej tozsamosci kulturowej i kazdy inaczej rozumie pewne pojecia
                  inaczej)Ale o tym raczej jutro!
                  • bodzio49 Re: 03.02.05, 20:53
                    Wprawdzie wolałbym pisać i czytać to co się myśli ale też zauważyłem, że jednak
                    tak się nie da. Nasze wypowiedzi nie powinny pozostawiać pola do zbyt szerokiej
                    interpretacji. Jesteśmy tak różni, że tarcia na pewno będą zawsze. Właśnie
                    dlatego wszyscy musimy się nieco postarać. Sam admin nic nie wskóra.
                    Pozdrawiam.
                    • warum Re: 03.02.05, 21:02
                      Brawo Bodziu! Cos dzis za duzo chwale innychsmile Ale od slowa do slowa, a
                      przejasnieje.
      • lablafox Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 04.02.05, 22:12
        wedrowiec2 napisała:

> WSKAZANIE jednemu z forumowiczów drzwi forumowych było tego przyczyną. I nie
        > chodzi tu o konkretną osobę! Nie chodzi tu o TT, który nikogo nie oszczędzał
        z
        > forumowiczów, bo taki ma sposób pisania. Nie widzę jednak powodu, by był to
        > czynnik NAKAZUJĄCY mu opuścić forum. Niezależnie, którą osobę Lablafox
        > usunęłaby, jako właścicielka z F40+, nasze zachowanie byłoby takie same.
        > Wszyscy mamy swoje sympatie i antypatie, ale staramy się tego nie
        uwidaczniać,
        > a w każdym razie nie przenosić ich na szeroko rozumiane życie forumowe.
        > Po przeczytaniu postu WYKLUCZAJĄCEGO odpowiedź mieliśmy tylko jedną – ode
        > jść.
        > Dodatkowo utwierdziły nas w tym nastęne wydarzenia, a szczególnie odpowiedź
        > Lablafox do Warum:
        > "Warum , "logika" admina cały czas zmierzała do tego , by członkowie naszego
        > forum czuli się bezpiecznie, by nikt nie był oceniany , obrażany i wyśmiewany
        > za swoje poglądy , jak i za to o czym pisze na forum."
        >
        > Sądziłam, że Forum tworzymy wszyscy, każdy zakłada jakiś wątek, pisze w nim i
        w
        >
        > innych. Widać myliłam się. Toż to admin tworzył nasze wątki i nadawał im toncrying
        >
        >
        > Od kilku dni alfredka i ja prowadzimy bardzo ożywioną korespondencję z
        wieloma
        > forumowiczami. Do wielu osób piszemy te same słowa. Pozwolę sobie zacytować
        > wypowiedź alfredki.
        > Alfredka:
        > „Bardzo przeżyliśmy to co się działo na naszym Forum. Wyjątkowo było nam
        > przykro a nawet czuliśmy się upokorzeni stwierdzeniem, że p.Admin może nawet
        > zamknąć to forum, a potem że to wszystko było prowokacją. My już
        > przekroczyliśmy siedemdziesiątkę przed paru laty i w pozycji ukaranych,
        przy
        >
        > naszych zreumatyzowanych kosteczkach, długo nie wytrzymalibyśmy w
        pochylonych
        >
        > pozycjach i w dodatku ze "strachem" wyrzuci - nie wyrzuci? zamknie - nie
        > zamknie?"
        >
        > Sądzę, że Jej wypowiedź będzie dla Państwa dostatecznym wyjaśnieniem naszej
        > nieobecności na F40+.
        >
        > Na zakończenie pytanie. Jak Pani Admin zareagowałaby na nasz powrót?
        >
        > Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich Forumowiczów 40+
        > Alfredka1
        > wodnik33
        > wedrowiec2
        >
        >

Wędrowcze ,wiesz ,że Bardzo Ciebie lubię i bardzo lubię i szanuję Twoich
        Rodziców.
        Cieszyłabym się również z Waszej obecności , ale to juz Wasza niezależna
        decyzja co zrobicie.
        • jan.kran Re: Magnes Admina. 06.02.05, 21:33
          Przyznam sie , ze bladzac po otchlaniach forumowych i po wielu forumach nigdy ,
          przenigdy nie kierowalam sie osoba Admina.

Pisze na forum Polonia , bo jestem polonia. Na forum jazz bo slucham jazzu od
          lat kilkudziesieciu. Na forum Norwegia wpadlam bo mieszkam w Oslo , a na
          Kobieca Polonie , bo jestem kobete polonijna.

Zapisalam sie na forum Erotica Nova , bo sobie chcialam poczytac o sexie i
          otworzylam wlasne forum jezykowe ktorego jestem Adminem z powodu zainteresowan
          fillologicznych.

Dla mnie Admin jest osoba sluzaca i sprzatajaca a nie rzadzaca.
          Dlatego nie rozumiem calego miejscowego zamieszania i przepychanek.
          Kran.
          • glodn_y Re: Magnes Admina. 06.02.05, 21:54
            Drogi kranie ,tu nie chodzi o admina (konkretnego)
            Na forach jak w realu ,ambicje,ambicje i małostkowość.
            co poniektorym wydaje sie ,że są lepsi,więksi i dla nich każdy
            pretekst jest dobry,aby rozwlic coś co nie sami budowali.
            oczywiście ,że dorobią do tego piękna teoryjke o ( klewkach) ala
            "lyper"
            Nie pierwsze ,nie ostatnie takie forum.
            Najciekawsze jest to ,że ci którzy rozwalają nic nowego nie wymyślili.
            Ale co tam!
            niech sobie myśla ,że są niepowtarzalni.
        • glodn_y Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 06.02.05, 22:00
          Z ciekawości?
          Alfredka i Wodnik są ubezwłasnowolnieni?
          • jan.kran Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 06.02.05, 22:01
            glodn_y napisał:

> Z ciekawości?
            > Alfredka i Wodnik są ubezwłasnowolnieni?

Uwazasz , ze to jest smieszne ?
            Zalosne , glodny, zalosne.
            Urszula.
            • glodn_y Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 06.02.05, 22:10
              Wcale tak nie uwazam.
              Tylko zastanawia mnie jedno.
              dlaczego sami nie "wypisali się"
              w innych tematach wiedzieli jak i gdzie napisać.
              ps
              a Ty Kranie uważasz ,że można za kogoś pisac na forum.
            • fan-j23 Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 07.02.05, 07:32
              jan.kran napisała:

> glodn_y napisał:
              >
              > > Z ciekawości?
              > > Alfredka i Wodnik są ubezwłasnowolnieni?
              >
              > Uwazasz , ze to jest smieszne ?
              > Zalosne , glodny, zalosne.
              > Urszula.

Wiesz Droga Urszuo!
              My sie z Głodnym nie lubimy i chyba nawet bardzosmile,ale w ostatnich dniach to
              właśnie jego wypowiedzi według mnie były tu najbardziej rozsądne ,chociaż z
              taktem nie zawsze miały wiele wspólnego!!!!!!!!!
              RK zwana przez niektórych Joląsmile
            • jan.kran Re: Alfredko,Wodniku,Wedrowcze - wracajcie 09.02.05, 18:40
              Bardzo mnie dotknelo okreslenie Glodnego w stosunku do Alfredki i Wodnika.
              Nie zauwazylam tego ,ze Oni sami sie nie wypowiadali. Mialam wrazenie , ze sa
              jednak samodzielna i odrebna frakcja rodzinnasmile)))

Cala sytuacja na Forum jest dla mnie na tyle nieprzejrzysta , ze moze
              rzeczywiscie lekkim osadem kogos dotknelam. Przeprzaszam.
              Jestem akurat na etapie duzego dystansu do Netusmile)) Kran.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka