mammaja 28.02.05, 12:15 Wczoraj oficjalnie ogloszono o powstaniu nowej patrtii na gruzach Unii Wolnosci. Czy uwazacie, ze to dobrze jak przed wyborami tworza sie nowe partie czy tez lepiej zeby mialy czas okrzepnac i potem startowac do wyborow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_em Re: Nowa Partia Centrum 28.02.05, 13:17 szczerze mówiąc - mam mieszane uczucia byłam wierna UW od Unii Demokratycznej - fuzja z KLD była jakaś naturalna - ale teraz kiedy słyszę kogo zapraszają do składu sama już nie wiem Odpowiedz Link
skynews Re: Nowa Partia Centrum 28.02.05, 15:14 To mi przypomina sejmiki szlacheckie lub kraje afrykanskie,w ktorych watazka plemienny,majac jeden pistolet wiecej,dokonuje przewrotu w celu objecia wladzy. Nie pamietam juz ile jest w naszym kraju partii politycznych,ale ich mnogosc nie moze prowadzic do niczego dobrego. Odpowiedz Link
skaarby Re: Nowa Partia Centrum 28.02.05, 17:30 skynews napisał: > > Nie pamietam juz ile jest w naszym kraju partii politycznych,ale ich mnogosc > nie moze prowadzic do niczego dobrego. "Szanuję wszystkie stronnictwa, ale sam nie będę należał do żadnego. Stronnictwo powinno być jedno: Polska. I temu jednemu służyć będę do śmierci." Często mi się przypominają te słowa Paderewskiego... Odpowiedz Link
fan-j23 a co w niej takiego nowego? 28.02.05, 15:53 Ciąg na władze mniejszy niż w innych formacjach?Przeciez to UW zmieniła nazwę żeby kilku czerwonych przyjąć w swoje szeregi.Od mieszania herbata nie staje się słodsza Odpowiedz Link