jutka1 15.04.05, 11:56 Otworzysz Kawiarenke? Bo na trzy spusty zamknieta, a tymczasowej chyba juz nie trzeba otwierac? Jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze lepiej z kazdym dniem? Pozdrawiam! Jutka ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: MaryLou... :-) 15.04.05, 17:33 Hej !!Jutyldo!Czuje sie ciutke lepiej,ino zwalczam wirus grypy,co dla osoby oslabionej 3 tygodniami szpitala/ksiazke moge na ten temat napisac,okropnie marnie ze slawetna holenderska czystoscia,brrrr!!/,NIE jest latwe.Do domu zwiozl mnie zagrypiony maz,ktory sie zarazil wlasnie w szpitalu...Gdyby nie kochana siostra,ktora przyjechala z Denver byloby kiepsciunio. Nielatwo otrzasnac sie ze szpitalnej atmosfery,dla mnie to koszmarne wspomnienia,ale pomalu udaje mi sie zapomniec,o pewnych niezbyt milych informacjach zapomniec etc.... Pozdrawiam CALE 40 + i obiecuje pomalu sie uaktywnic,na ile sie da forumowo. Mam duzo zaleglosci forumowych !!!!!!! ML Odpowiedz Link
ewapf Re: MaryLou... :-) 15.04.05, 17:35 MarioLudwiko) Nawet nie wiesz jak sie cieszę, ze juz jestes zdrowa. Witaj) Brakowało tu Ciebie) Odpowiedz Link
mammaja Re: MaryLou... :-) 15.04.05, 18:33 Kuruj sie ML, wyzdrowiej calkiem, a ze wspomnien szpitalnych latwo otrzasniesz sie we wspanialym towarzystwie 40+, ktore czeka )))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: MaryLou... :-) 16.04.05, 00:38 MeryLu, zwalczaj, jeno szybko, bo na powrot Twoj na forumowe lono czekamy!! ) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: MaryLou... :-) 15.04.05, 20:21 ML czy ta grypa to po nieskutecznej szczepionce ? Trzymaj się cieplutko i szybko wracaj do zdrowia. Możesz pisać bez obaw, wirtualnie chyba nie grozi nam jakaś epidemia Odpowiedz Link
ada296 MaryLou... :-) 15.04.05, 21:44 ML jak miło Cię znowu zobaczyć na forum kuruj się i szybko wracaj do zdrowia i do nas Odpowiedz Link
verbena1 Re: MaryLou... :-) 15.04.05, 23:30 Ml, ciesze sie ,ze wydostalas sie wreszcie z rak holenderskiej sluzby zdrowia. Wszystko rozumiem, staram sie ich unikac jak ognia ale czasami trzeba. Wypoczywaj, wracaj do zdrowia i pokazuj sie na forum od czasu do czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kornikuno Re: MaryLou... :-) 16.04.05, 17:48 ML))) no wreeszcie.....JESTES! duza buuuuuuuuuuuzka! IzaBella psssst...mnie yez niz bylo...i dzirki,ze nikt nie zauwazyl)))) IzaBella Odpowiedz Link
jutka1 Re: MaryLou... :-) 16.04.05, 17:57 Zauwazylam, Korniku, ale przedtem tez Cie dlugo nie bylo, doszlam wiec do wniosku, ze tak masz )) Wszystko ok? J. Odpowiedz Link
kornikuno Re: MaryLou... :-) 16.04.05, 18:03 Jutka, dzisiaj wszystko OK.... a ja wcale tak nie mam.... Coz zycie to nie...bajka...net ....czy kto co woli Pozdrawiam serdecznie PS To nie mialo zabrzmiec: nikt nie zauwazyl mojej nieobecnosci...moze tak wyszlo i glupio mi okrutnie...wybaczcie! Czasami (czyt. czesto) mysli napisane maja zupelnie inna barwe od powiedzianych..;ale to chyba wszyscy forumowicze znaja z ...autopsji IzaBella Odpowiedz Link