Gość: palacz IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 21:56 Nie wiecie jak nazywają się papierosy goździkowe (chodzi mi o marke) i gdzie wogole w Polsce można je kupic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Skoczowski Re: Papierosy goździkowe IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 19:46 Papierosy te nazywają się "Brilliant" mozna je kupic w (prawie)kazdym kiosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoplait Re: Papierosy goździkowe IP: *.telkonet.pl / 80.51.80.* 29.04.04, 15:03 Papierosy goździkowe to "clove cigarettes". Jak na razie, widziałem je jedynie w Stanach, Anglii, Holandii i... na Wegrzech (mały sklepik w przejściu podziemnym przy Ferenciek Tier). Ja znam trzy rodzaje, wszystkie indonezyjskie: Djarum, Gudang Garam oraz Sampoerna. Szkoda, ze w Polsce trudno je zdobyc, mi przywoza je przyjaciele spoza Polski, najczesciej z Singapuru (można je nabyć w strefie bezcłowej - ale uwaga, nie ma ich w tax free zones w USA ani Europie!). Pozdrawiam, Jarek Armada (Yoplait) www.yoplait.org Odpowiedz Link Zgłoś