mantra1 10.06.05, 22:23 I Ty mozesz zostac francja5 : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20573 ale na tym forum glosu nie dasz, bo nick zabanowany )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lablafox Re: Forumowiczu! 10.06.05, 23:44 Hahahaha , czyżbyś wreszcie dopchała się do wymarzonej "władzy"? Gratuluję ))) Odpowiedz Link
mantra1 Re: Forumowiczu! 11.06.05, 00:08 Rozumiem, ze jako biegly psychiatra zdiagnozowalas u mnie ciezki przypadek schizofrenii )) Ok, Lx, widze, ze nic nie skumalas, wiec wytlumacze ci to lopatologicznie: - mam , podobnie jak pare innych osob na forum taki zwyczaj, zekiedy pojawia sie tu jakies dziwne indywiduum wrzucam jego nicka w wyszukiwarke (to takie cos na gorze z napisem "zaawansowane"). - tak postapili rowniez inni np. z nickiem wiosenna2, dzieki czemu okazalo sie, ze to spamerka, rozumiesz? - podobny zabieg przeprowadzilam z nickiem francja5 i co mi wyszlo? (teraz czytaj uwaznie, Lx). Otoz wyszlo mi to, ze najwiecej postow francja5 zamiescila na forum Francja Turystyczna. Chwytasz, co pisze do tej pory? - weszlam wiec na to forum (link do niego to ta czerwona linjka w moim pierwszym poscie w tym watku, klinkij, a tez wejdziesz) - na stronie tytulowej owego forum okazalo sie, ze login (nick) francja5 jest ogolnie dostepny dla kazdego, kto tam pisze a nie chce mu sie logowac. Admin tego forum udostepnia do niego haslo: turystyka. - wiec, jesli ty, Lablafox zalogujesz sie jako francja5 to tez bedziesz pisac pod takim nickiem i wtedy mozesz sobie na mnie uzywac ile wlezie (na przylad) - ale niestety nie zrobisz tego na tym forum, gdyz Mark dzis w nocy zablokowal tego nicka na skutek wysokiego stopnia upierdliwosci, jakim charakteryzowala sie osoba uzywajaca go wczoraj na tym forum. Zrozumialas, Lx? Skoro wiec twierdzisz ze to schizofreniczka- Mantra wczoraj w nocy weszla w potyczke slowna z soba sama zalogowana jako francja5, to ja w swej daleko posunietej schizofrenii moge rownie dobrze uznac, ze francja5 bylas ty. I co mi zrobisz? A tak na marginesie, to puknij sie, kobieto w glowe i zastanow sie, co piszesz, zaslepiona swoja nienawiscia do mnie. Odpowiedz Link
lablafox Re: Forumowiczu! 11.06.05, 00:45 Tak jest , zrozumiałam . Pukam się w czoło, wedle rozkazu , ale nic nie widzę , swojej nienawiści do ciebie również, bo jej nie ma. Nie ma. Nie ma. Francją , ja nie byłam , bom za głupia na to , nie wiedziałam ,że tak można. Szkoda , takie możliwości , a ja do nich nie doskoczyłam buuuuuuuuuuuuuu. No cóż za głupotę się płaci. Zapytam , skąd u ciebie przypuszczenie ,że mogłam zdiagnozowac w twoim przypadku ciężki przypadek schizofrenii? . Na jakiej podstawie ? Na podstawie jednego mojego zdania ? Dzięki za łopatologię , tylko w ten sposób poszerzam swoje umiejętności techniczne i internetowe. Pytanie - Gdzie ja tak twierdzę, jak piszesz w poniższym cytacie? "...Skoro wiec twierdzisz ze to schizofreniczka- Mantra wczoraj w nocy weszla w > potyczke slowna z soba sama zalogowana jako francja5...". Odpowiedz Link
mantra1 Re: Forumowiczu! 11.06.05, 01:03 A jakze do licha mialam zrozumiec inaczej Twoj post w tym watku??? Zalozylam go po to, zeby podzielic sie swoimi spotrzezeniami i "odkryciem" odnosnie nicka francja5. Rownie dobrze mogl go zalozyc kto inny, kto wczesniej zajrzalby do wyszukiwarki. Kto inny, jesli nie owa francja5 zalozyl tu wczoraj watek p.t. "Chce zdominowac to forum"? A dzis komu gratulujesz "dorwania sie do wymarzonej wladzy"? I jak inaczej mozna okreslic dorosla osobe, ktora polemizowalaby sama ze soba na forum, jesli nie wlasnie schizofrenikiem? Przeciez wyraznie zasugerowalas, ze to ja zrobilam taki numer, a teraz gram na nosie calemu forum. Nie rob wiec ze mnie, prosze idiotki. Po raz kolejny probowalas mnie zaatakowac. Nie udalo ci sie. Wiec nie pograzaj sie juz bardziej w nonsensownych tlumaczeniach. Daj mi ignora, omijaj mnie szerokim lukiem, bo ja juz nie wierze w ani jedno twoje slowo. Nawet jesli kiedys napiszesz "przepraszam" tez raczej nie uwierze w twoja szczerosc. Odpowiedz Link
kamfora hmmm 11.06.05, 08:07 mantra1 napisała: > A jakze do licha mialam zrozumiec inaczej Twoj post w tym watku??? Obie powinnyście nieco przystopować w doszukiwaniu się wzajemnych złośliwości (to moje zdanie i je podzielam . Jak można było zrozumieć inaczej? Ano tak, że Lx podejrzewa Mantrę o nabycie praw Admina na 40+ (czyli upragnionej "władzy"). I że "dorwawszy się" do owej władzy - zabanowała nick francja5. Powiem Wam, że serce mi się kraje, gdy osoby, które ja lubię - wzajemnie wyrządzają sobie przykrości (i bardzo proszę Feline, coby nie pisała, że to tylko pompa! Miłego dnia! Odpowiedz Link
lablafox Re: hmmm 11.06.05, 11:30 kamfora napisała: > mantra1 napisała: > > > A jakze do licha mialam zrozumiec inaczej Twoj post w tym watku??? > > Obie powinnyście nieco przystopować w doszukiwaniu się wzajemnych złośliwości > (to moje zdanie i je podzielam . > > Jak można było zrozumieć inaczej? Ano tak, że Lx podejrzewa Mantrę o nabycie > praw Admina na 40+ (czyli upragnionej "władzy"). I że "dorwawszy się" do > owej władzy - zabanowała nick francja5. > > Powiem Wam, że serce mi się kraje, gdy osoby, które ja lubię - wzajemnie > wyrządzają sobie przykrości (i bardzo proszę Feline, coby nie pisała, że to > tylko pompa! > > Miłego dnia! > Kamforko droga - ja nie "podejrzewam", albo niech Ci będzie ,że odnoszenie wrażenia jest równoznaczne z podejrzewaniem . Ponieważ wchodząc na forum zauważyłam ,że wita ,żegna , informuje o banowaniu - zadałam pytanie mające na celu wyjaśnienie sytuacji, dla mnie troche dziwnej, a mając doświadczenie z "demokratycznymi wyborami " onegdaj, trochę mnie poniosło. Pytanie drugie , absolutnie nie złośliwe , absolutnie nie , podkreślam - czy gdyby "przykrości " sobie robiły osoby,z których - jedną lubisz , a drugą nie to reakcja Twoja byłaby inna , stanełabys po stronie lubianej czy nie , a może byłabyś neutralna? A co z sytuacją kiedy nie lubiłabyś oby dwóch? Wiem ,że są to pytania teoretyczne. Pytanie 3, konkretne - co to jest "pompa" , w ww. kontekście , bo nie rozumiem. Ubiegam insynuacje ,że nie rozumiem niczego - wiem co to pompa w znaczeniu podajnika wody , jak i pochodąca od pompatyczności. Odpowiedz Link
kamfora Re: hmmm 11.06.05, 13:32 lablafox napisała: > Pytanie drugie , absolutnie nie złośliwe , absolutnie nie , podkreślam - czy > gdyby "przykrości " sobie robiły osoby,z których - jedną lubisz , a drugą nie > to reakcja Twoja byłaby inna , stanełabys po stronie lubianej czy nie , > a może byłabyś neutralna? > A co z sytuacją kiedy nie lubiłabyś oby dwóch? Odpowiadam na pytanie drugie (a gdzie było pierwsze?): Wtedy by mi się serce nie krajało > Wiem ,że są to pytania teoretyczne. > Pytanie 3, konkretne - co to jest "pompa" , w ww. kontekście , bo nie > rozumiem. > Ubiegam insynuacje ,że nie rozumiem niczego - wiem co to pompa w znaczeniu > podajnika wody , jak i pochodąca od pompatyczności. "Pompa" była tylko i wyłącznie w kontekście Feline, która wmawiała onegdaj na Forum naszym kochanym, że serce nie jest siedliskiem uczuć a właśnie tym urządzeniem. (Przepraszam za próbę sprowadzenia na manowce Odpowiedz Link
mantra1 Re: hmmm 11.06.05, 14:19 lablafox napisała: Hmmmmmmmmmmm, pytanie dotyczyło "dorwania się do władzy" , ale zaraz atakiem? To kwestia nastawienia odbiorcy i subiektywizmu odczuć. **** Masz 100% racji z tym subiektywizmem i nastawieniem. Bowiem nikt, kto bylby nastawiony przynajmniej neutralnie nie uznalby ponizszej wymiany zdan za moje "dorwanie sie do wladzy": jej_maz 10.06.2005 00:45 + odpowiedz francja5 napisała: > Fajne to forum,uzupełniacie się znakomicie. ...i dlatego juz tak dlugo istniejemy, jest tyle wpisow i jest nam fajnie. Ewidentnie nie jest to mniejsce w korym sie czujesz wygodnie. Zegnam wiec. -------- Re: dobre wychowanie francja5 10.06.2005 00:52 + odpowiedz Jeszcze jeden w dołku? To jakaś epidemia? Najpierw się wita a pózniej żegna,chyba że jesteś z buszu. Czuje się tu znakomicie. Zobacz jak chętnie ze mną rozmawiają. ---- Odpowiedz Link
lablafox Re: Forumowiczu! 11.06.05, 11:46 mantra1 napisała: > A jakze do licha mialam zrozumiec inaczej Twoj post w tym watku??? > Zalozylam go po to, zeby podzielic sie swoimi spotrzezeniami i "odkryciem" > odnosnie nicka francja5. Rownie dobrze mogl go zalozyc kto inny, kto wczesniej > zajrzalby do wyszukiwarki. > Kto inny, jesli nie owa francja5 zalozyl tu wczoraj watek p.t. "Chce zdominowac > to forum"? A dzis komu gratulujesz "dorwania sie do wymarzonej wladzy"? > I jak inaczej mozna okreslic dorosla osobe, ktora polemizowalaby sama ze soba n > a > forum, jesli nie wlasnie schizofrenikiem? Przeciez wyraznie zasugerowalas, ze t > o > ja zrobilam taki numer, a teraz gram na nosie calemu forum. > Nie rob wiec ze mnie, prosze idiotki. Po raz kolejny probowalas mnie zaatakowac > . > Nie udalo ci sie. Wiec nie pograzaj sie juz bardziej w nonsensownych > tlumaczeniach. Daj mi ignora, omijaj mnie szerokim lukiem, bo ja juz nie wierze > w ani jedno twoje slowo. Nawet jesli kiedys napiszesz "przepraszam" tez raczej > nie uwierze w twoja szczerosc. Hmmmmmmmmmmm, pytanie dotyczyło "dorwania się do władzy" , ale zaraz atakiem? To kwestia nastawienia odbiorcy i subiektywizmu odczuć. Odpowiedzi - nie były tłumaczeniem, to jakas obsesja ,że ja się tłumaczę, albo powinnam tłumaczyć. Oczekiwanie przeprosin - nader zagadkowe - nie czuję absolutnie powodu i potrzeby, nie ja nazywałam kogoś głupkiem i nie ja kazałam , czy sugrowałam ,że ktoś powinien mnie w d.. pocałować - więc za co przepraszać? Ponieważ sprawa "władzy " wyjaśniona , kończę dyskusję na tym wątku. Na moje pytanie wystarczyło napisac tylo "Nie" i już, a nie wystawiać wiatropylną armatę. Odpowiedz Link
jan.kran Re:Francja elegancj.a. 11.06.05, 00:17 Ja mam na wczorajszą noc alibi ))) pracowałam na taśmie numer jeden gdzie nie ma Netu.Wrrrr! Na taśmie dwa jest i czasem klikam nocnie. Moge przynieść zaświadczenie z pieczątkom ort, zam. Kran))))) I dziekuję Marku za zabanowanie zjawiska. Kran. Odpowiedz Link
meg_s Re: 11.06.05, 00:25 a ja nie mam alibi byłam sama w domu, nikt mnie nie widział, komputer zostawiłam włączony - więc na podglądzie g-g było jakbym była i co teraz ((((((((( Odpowiedz Link
mantra1 Re: 11.06.05, 00:28 Tez nie mam alibi, ale za to mam mistrzostwo swiata w pisaniu z dwoch komputerow na raz oraz w szybkosci przelogowywania sie. Zwroccie uwage na czasy ) • Re: To jest jakieś nieporozumienie. francja5 09.06.2005 23:43 + odpowiedz Staram się ale nieufnośś daje się zaobserwować. Strach ma wielkie oczy. Czego się boicie? • Re: To jest jakieś nieporozumienie. mantra1 09.06.2005 23:43 + odpowiedz Qrde, francja, o co ci chodzi? Przyszlas tu przeprowadzac sonde o szczesciu? Wychlostac nas biczem konstruktywnej krytyki? Wystawic cenzurke? Podoba ci sie - to zachowuj sie normalnie. Nie podoba - spadaj i nie zawracaj gitary. Na dzis mamy juz dosc "wrazen" tego rodzaju. Odpowiedz Link
jan.kran Re: 11.06.05, 00:34 meg_s napisała: > a ja nie mam alibi > byłam sama w domu, nikt mnie nie widział, komputer zostawiłam włączony - więc > na podglądzie g-g było jakbym była > > i co teraz ((((((((( Nono i do tego masz dwa niki nespa! Pierwsza podejrzana )))))) Chociaz zaraz , moment a Mantrainstant ? Ufff, sami spamerzy:-pppp Kra Pojedynczy. K. Odpowiedz Link
meg_s Re: 11.06.05, 01:08 jak to pojedynczy ? Jan i Kran - dwie sztuki jakby nie spojrzeć Odpowiedz Link
fan-j23 Re: 11.06.05, 09:50 Ja mam alibii na wszystkie noce).Myśle jednak,ze wszystkie problemy na forum wynikają z pogody.Nie wystarczy samo dopieszczenie),jeszcze trzeba sie troszke wygrzać na słoneczku-czego wszytkim "czterdziestkom" życzę). Odpowiedz Link
comma Ja bardzo dziękuję :-) 11.06.05, 11:43 Ale jestem przywiązana do swojego nicka. Innych nie używam. ))) Odpowiedz Link
petromin Re: Forumowiczu! 14.06.05, 11:43 Fajnie, że zrobiłaś reklamę dla forum Francja turystycznie. Przykre jest to, ze zdarzają się takie osoby które wykorzystują takie furtki dla swoich niecnych celów. Informuję Was, że jeszcze istnieje kilka takich nicków przy forach związanych z hotelami np egipt-hotele. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Forumowiczu! 14.06.05, 11:50 Fajnie, ze przynajmniej tyle dobrego z tego wyniklo. Pozdrawiam Odpowiedz Link