Dodaj do ulubionych

Majewski Show:-)))

24.03.06, 15:02

facet jest dobry:
video.google.com/videoplay?docid=3427824415833822035
albo to,
rozmowa w tłoku tym razem jedynie 3 osoby: Joanna Senyszyn, Andrzej Lepper, i
(tu niespodzianka) Zyta Gilowska:
video.google.com/videoplay?docid=-896418458397037132
troche dlugo sie laduje, ale warto zobaczycsmile))

Enjoy it !
Obserwuj wątek
    • ada296 Re: Majewski Show:-))) 24.03.06, 22:39
      jest dobry
      a kabaret tzw. polityczny ma najlepszy
      i już
      buziaki
    • skiela1 Re: Majewski Show:-))) 25.03.06, 00:44
      Dzieki skysmile
    • tomasz441 Re: Majewski Show:-))) 25.03.06, 16:45
      A mnie ten pajac nie bawi. Mam inne poczucie humoru, ciekawe czy tylko ja??
      • verbena1 Re: Majewski Show:-))) 25.03.06, 22:31
        Rozmowy w tloku sa znakomite. Bardzo ostra satyra, Szymon bardzo ryzykuje,
        czekam z obawa kiedy zdejma ten program.
        To jest jedyny, dostepny mi program satyryczny w tv ,ktory mnie smieszy.
        Takie mam poczucie humoru i juz (jak mowi Ada).
      • skynews Re: Majewski Show:-))) 26.03.06, 01:12

Tomasz441 napisał:

"A mnie ten pajac nie bawi. Mam inne poczucie humoru, ciekawe czy tylko ja??"

...no to masz strasznego pechasmile

Above us only sky
        • monia.i Re: Majewski Show:-))) 26.03.06, 01:17
          Mnie bawi...czasem. Ale mam specyficzne poczucie humoru. Nie czuję "Misia" na
          ten przykład - a dla większości moich znajomych jest to kultowy film.
          • skynews Re: Majewski Show:-))) 26.03.06, 01:36

Monia.i napisała:

"Mnie bawi...czasem. Ale mam specyficzne poczucie humoru. Nie czuję "Misia" na
            ten przykład - a dla większości moich znajomych jest to kultowy film."

Moniu,
            mnie tez nie bawi.
            Kupilem przed swietami cover pt. "Kultowe Filmy Polskie" z dwoma filmami "Mis" -
            podobno uznany przez publicznosc i krytykow za najlepsza
            komedie wszech czasow oraz "Rejs" majacy byc utrzymana w groteskowym tonie
            eksperymentalna komedia satyryczna - nie czuje obu filmow, krotko: szkoda czasu.

Above us only sky
            Enjoy it !
            • monia.i Re: Majewski Show:-))) 26.03.06, 01:42
              Sky, powiem szczerze - wolałabym, żeby mi sie podobał i "Miś" i "Rejs" (Rejsu
              też nie czuję) bo przez to "nieczucie" czuję się kapeńkę...wybrakowana.
              Najżywiej bawi mnie "Poszukiwany, poszukiwana".. W trakcie oglądania filmów
              Barei przeważa smutna nostalgia nad rozbawieniem.
              Preferuję klimat "Czterdziestolatka".
              • skynews Re: Majewski Show:-))) 26.03.06, 01:49

No to ja tez musze byc wybrakowany bo nie bawi mnie, nawet pokazywana w krzywym
                zwierciadle, PRL-owska rzeczywistosc lat 70-tych.

"Czterdziestolatek" i np. "Wojna domowa" to zupelnie cos innego.

Above us only sky

Enjoy it !
                • monia.i Re: Majewski Show:-))) 26.03.06, 01:53
                  A "Wojna domowa" - to jest całkiem, całkiem coś innego smile)))
                  To mój najukochańszy serial - posiadawszy na płytach - i oglądawszy w chwilach
                  ciężkich smile
                  To prawie jak lekarstwo smile))
                  • skynews Re: Majewski Show:-))) 26.03.06, 04:07

Niedawno powtarzali w TVP 2 co tydzien po dwa odcinkismile))
                    Przypomniala mi sie scena jak Pawel musial isc do fryzjera - takich samych
                    katorg musialem wowczas doswiadczac, czlowiek wygladal pozniej jak idiota,
                    cala klasa sie smiala i na zadnej prywatce nie mozna bylo sie pokazacsmile))

Above us only sky

Enjoy it !
                    • fan-j23 Re: Majewski Show:-))) 27.03.06, 08:32
                      Libię Misia,bardzo lubię Rejs,Wojnę domową uwielbiam i jest to film
                      ponadpokoleniowy-bo kiedy są powtórki to siadamy do oglądania całą rodziną Co
                      do Majewskiego to oglądam z przyjemnością,chociaż rzadko.Boję się tylko,ze
                      zrobi się z tego programu,a raczej z jego oglądani, kolejna ideologia-kto
                      ogląda jest poprawny politycznie, a kogo nudzi jest beeeesmile)
                      • fedorczyk4 Tomasz441 27.03.06, 08:43
                        Nie przejmuj sie, mnie tez nie bawismileI to prawie wcale.
    • byfauch Re: Majewski Show:-))) 27.03.06, 08:50
      Nie mogę się wypowiadać w kwestii merytorycznej bo widzę sporadycznie urywki
      programu.
      Mogę tylko powiedzieć, że facet mnie leczy.
      Ten hałaśliwy, krzykliwy "ymydż" tryskający podwórkowym dowcipem niezbyt mi
      odpowiada.
      • antyproton Re: Majewski Show:-))) 28.03.06, 20:27
        Ogladalem pare razy Majewskiego bedac w Polsce.
        Ogolnie tresc,tematy odbieram pozytywnie.
        Sam Majewski nic mi nie mowi , uwazam ze nie jest blyskotliwy , ciekawy ,
        zaskakujacy.
        Duzo bardziej podobal mi sie np. Jagielski.

Mis mnie smieszy i bawi.
        Rejs - bezprzecznie film kultowy.Jak go ogladam to czuje zapach sportow palonych
        przez Himilsbacha. wink

• mammaja Re: Majewski Show:-))) 28.03.06, 21:12
          Wczoraj obejrzalam Majewskiego pod wplywem tego watku. Z poczatku bylo nawet
          bardzo zabawnie, senator Cugowski dostal PISanke, ale potem gdzies zagubila sie
          miara dobrego smaku. Parodiowanie Kaczynskiego (ktorego nie jestem akurat fanka)
          przeszlo granice zartu. W koncu jest prezydentem. Bylo to chamskie.Kiedy wspomne
          Polskie ZOO - jawi mi sie jako szczyt elegancji.
          • skynews Re: Majewski Show:-))) 28.03.06, 21:39

Majewski sam mowil o tym dzisiaj w TVN 24 - wszystko zalezy od poczucia humoru
            jakie maja politycy - Kaczynscy podobno maja i sie nie obrazaja, a poza tym
            nikogo nie interesuja politycy, ktorzy odeszli.

Inni pozwalaja sobie na wiecej: w reportażu TVP (reportaż to nie show) o palacu
            prezydenckim powiedziano ze aktualny Prezydent RP siega ledwie...klamek,
            ale to nie jego wina ! ! !, a ze jest oszczedny wiec nie bedzie wymiany drzwi.

Above us only sky

Enjoy it !
          • fan-j23 Re: Majewski Show:-))) 29.03.06, 10:04
            mammaja napisała:

> Wczoraj obejrzalam Majewskiego pod wplywem tego watku. Z poczatku bylo nawet
            > bardzo zabawnie, senator Cugowski dostal PISanke, ale potem gdzies zagubila
            sie
            > miara dobrego smaku. Parodiowanie Kaczynskiego (ktorego nie jestem akurat
            fanka
            > )
            > przeszlo granice zartu. W koncu jest prezydentem. Bylo to chamskie.Kiedy
            wspomn
            > e
            > Polskie ZOO - jawi mi sie jako szczyt elegancji.

Mammajko!To nie do końca tak,a jako pisuarkawink) wiem co mówię!
            To jest program satyryczny i dlatego może przerysowywać niektóre sprawy,a
            Kaczor naprawdę sam czasami daje podstawy do żartów.
            Inną sprawa są reportaże iartykuły,które mają na celu obrażanie głowy państwa i
            posuwają się nawet do kłamstwa i insynuacji.Ale dopóki Majewski robi co robi i
            taka "JA" nie ocenia tego źle,to znaczy,że tu jest demokracja a nie
            BIałoruś,jak chcą udowodnić inni,którzy za poprzedniej władzy różne rzeczy
            ukrywali.
            A Szymon Majewski ma u mnie plus ogromny za świetny program z Hanką Bielicką i
            dlatego "jaja" z Kaczorów jeszcze długo mu będę wybaczaławink).
    • animos1 Re: Majewski Show:-))) 30.03.06, 15:15
      Hej, można już ściągnąć fragment Majewskiego z 27 marca

końcówka Końca nie widać, goście: Magdalena Stużyńska i Krzysztof Cugowski

całe Rozmowy w tłoku, goście: Doda Elektoda, Lech Kaczyński, Hanna
      Gronkiewicz-Waltz

video.google.com/videoplay?docid=-1906871073695298653
      Polecam!
      • skynews Re: Majewski Show:-))) 30.03.06, 15:26

Dzieki za link, zaraz obejrze i posluchamsmile

Above us only sky

Enjoy it !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka