Dodaj do ulubionych

Ululalam się

25.04.06, 22:35
Ostatnio czegoś byłam zajmęta. Roboty do spodu, dowrtościowania finansowego,
lub innego zero. Mało tego wyszlismy na naiwnych idiotów (le mąz i ja)w
zwiazku tym chciałabym otworzyć watek dla ululanych. łgonie, serdeczne i
miło. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • mela42 Re: Ululalam się 25.04.06, 22:38
      W środku tygodnia nie mogę sad(( Dołączę w weekend. A będzie dłuuuugi.
    • jutka1 Re: Ululalam się 25.04.06, 22:42
      Ululalabym sie, ale mi wina zabraknie, zeby tak do konca sie ululac smile

Tak wiec moge solidarnie pokibicowac, nalewajac sobie przedostatnia porcje
      czerwonca wink
      • mela42 Re: Ululalam się 25.04.06, 22:48
        A miałaś poszaleć w nowej knajpie? Takie plany i winka mało?
        • jutka1 Re: Ululalam się 25.04.06, 22:51
          W knajpie wypilam troche wina, ale nie na tyle, zeby sie ululac, a w domu mam
          tylko resztki z wczorajszego spozycia smile
      • dado11 Re: Ululalam się 25.04.06, 22:49
        A ja po wymyślnym driniu (wódeczka z wkrojonym czerwonym grapefruitem i świeżym sokiem i lodem)
        muszę już zmykać spać, bo jutro z rana do warstatu trza jechać. To i ululać się nielzjasad((
        Pozdrawiam niemniej już ululanych i ululających sięsmile)))
        D.
      • antyproton Re: Ululalam się 25.04.06, 22:50
        Ja sie ululalem w piatek , w Helsinkach.
        Jeszcze nigdzie nie widzialem takiej ilosci samych kobiet w nocnych lokalach.
        A ile pily!!!

smile)))
        • mela42 Re: Ululalam się 25.04.06, 22:52
          No bo były same!!!
          • antyproton Re: Ululalam się 25.04.06, 22:55
            Ale czemu byly same ??!!
            Nie mialy fina do picia ?
            Wot zagwozdka !

smile)
            • mela42 Re: Ululalam się 25.04.06, 22:59
              Nie miały fina i zostało picie.
            • jutka1 Re: Ululalam się 25.04.06, 23:04
              Fin sie ululal pierwszy, wiec zostala tylko butelka smile))*
              • antyproton Re: Ululalam się 25.04.06, 23:09
                Hehe, frywolnico wink)
                Ale to fakt,
                pelno kobiet we wlasnym towarzystwie ,
                od 18 do 70 lat.
                Emancypacja albo nudny chlop.
                wink)
                • mela42 Re: Ululalam się 25.04.06, 23:11
                  Albo jedno i drugie.
                  • jutka1 Re: Ululalam się 25.04.06, 23:12
                    Albo pijany chlop wink))
                    • mammaja Re: Ululalam się 25.04.06, 23:33
                      A myslicie, ze ja kiedys tez bede mogla??????
                      • mela42 Re: Ululalam się 25.04.06, 23:37
                        A czemu aż tak katastroficzne wątpliwości?
                        Właśnie pożegnałam się i poszłam spać na innym wątku. Czuję się jak zdrajca.
                        Bosze, jak to wciąga! Ratunku!!!
                        • antyproton Re: Ululalam się 25.04.06, 23:40
                          Lunatykowanie jest wyleczalne .
                          wink)
                      • antyproton Re: Ululalam się 25.04.06, 23:39
                        Mm,
                        jak mawiaja starzy gorale,
                        jak kobieta chce to nie ma takiej sily zeby ja powstrzymac .
                        wink)
                        • mela42 Re: Ululalam się 25.04.06, 23:41
                          I żeby Ci udowodnić, że nie masz racji nawet nie odpowiemsmile Przecież śpię!
                          • oqo Re: Ululalem się(nie dziś :) 25.04.06, 23:55
                            czuję że ten wątek długo nie zniknie z zerowej strony smile
                            • jutka1 Re: Ululalem się(nie dziś :) 26.04.06, 00:06
                              Masz Oqo racje smile))
    • byfauch Re: Ululalam się 25.04.06, 23:49
      Cóś Fiedia zebrała siły talko na jednego posta i padła. smile
      • jakotakot Re: Ululalam się 26.04.06, 00:20
        No to tera ja , ululana na filozoficznie. Pytajcie, a Cyganka prawde Wam powie smile
        • oqo Re: Ululalam się 26.04.06, 00:23
          bedzie żont czy kurna nie ?smile
          • jakotakot Re: Ululalam się 26.04.06, 00:27
            Nie bedzie....
            • jakotakot Re: Ululalam się 26.04.06, 00:29
              A wlasciwie to bedzie, tylko jakis dziwny......
              • jutka1 Re: Ululalam się 26.04.06, 00:32
                Zont w sensie rzedu bedzie krzywy i ululany smile
                Zont w sensie rzadu: bedzie taki na jaki nas pokaralo smile))
                • jakotakot Re: Ululalam się 26.04.06, 00:33
                  Amen ! Dobranoc smile
                  • jutka1 Re: Ululalam się 26.04.06, 00:35
                    Dobranoc Jakotko smile
                    Chabrowych snow, i bez zadnych tam, nio.
                    Nio.
                    wink
                    • fedorczyk4 Wytrzeźwiałam na chwilkę i znowu Ululalam się 27.04.06, 00:03
                      Bo się nie da na trzeźwo rozebrać tego woła. Piskorski wypisywal na tablicy co
                      zarobił, co pożyczył, a co mu żona w posagu wniosła a mój le mąż sie mnie
                      dpytywał: jest zgniłkiem czy nie?
    • luiza-w-ogrodzie Re: Ululalam się 27.04.06, 00:36
      Musi byc teraz jakis dobry czas na ululanie - u Was spowodowany pewnie
      oslabieniem wiosennym i widokami na ekranie TV. Mnie na wakacjach niemalze
      ululal goscinny forumowicz z Perth. W dwa wieczory wypilam dawke wodki (marki
      Mishka) za ostatnie osiem lat. A propos, slyszalam o nowozelandzkiej wodce "42
      Below" podobno dobra. Czy ktos z Was sie z nia zapoznal? Jesli nie, to moge sie
      poswiecic....

Pozdrawiam jak najbardziej trzezwo, bo znad biurka
      Luiza-w-Ogrodzie
      ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
      • fedorczyk4 Re: Ululalam się 27.04.06, 00:48
        Poświęć się moja Droga, ale potem opisz efekty własnymi słowami. Ja buszuję w
        barku moich Protoplastów, którzy wybylli na dni 10 i pozostawili mi na głowie
        swoją żywinę i roślinność. Dość jest to upie...., bo swoją też muszę się
        zajmować, ale ten barek jest jak marzenie. Mają przyjaciół na całym świecie
        więc i trunki z tąd i owąd. Czysta przyjemność. Turystyka płynna. Nie last
        minut, tylko last kieliszek.
        • luiza-w-ogrodzie Re: Ululalam się 27.04.06, 01:09
          Turystyka plynna, co za piekny koncept, Fed! Mnie na razie interesuje turystyka
          lokalna (Australia i Nowa Zelandia) stad zainteresowanie "42 Below" i zakup pol
          tuzina czerwonego wina, ktorym onego czasu poilam Jutke.
          Ale teraz niestety chlupne tylko lipowa herbatka, ktora kuruje lotniczy katar
          Luiza-w-Ogrodzie
          ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
          Australia-uzyteczne linki
        • jutka1 Re: Ululalam się 27.04.06, 09:00
          Hehehe to sie zdziwia jak wroca! smile)))))
    • monia.i Re: Ululalam się 27.04.06, 21:53
      O - jaki piękny wąteczek smile
      To też sobie spożyję - tak dla towarzystwa i na trawienie. I żeby sobie
      troszeczkę humor poprawić. Tak ciut.
      • mammaja Re: Ululalam się 27.04.06, 22:00
        A kiedys sobie odbije i ululam sie calkiem! Fed, podrozuj sobie, a jak spotkasz
        przypadkiem wysokiej klasy Mataxe (nie wiem czy dobrze napisalam) to chlapnij za
        mnie i Grecje smile
        • monia.i Re: Ululalam się 27.04.06, 22:04
          Mammajko - to pozwolisz, że spożyję jeszcze za Twoje szybkie zdrowienie smile
          Tym sposobem się rozgrzeszę ze spożycia w środku tygodnia - bo intencja
          szlachetna smile
          • jakotakot Re: Ululalam się 27.04.06, 22:10
            No to moje mile - szable w dlon ! Zdrowie Mammajki po raz pierwszy !
            • mela42 Re: Ululalam się 27.04.06, 22:13
              Jestem! Dołączam się! Zdrówka! Czas goi rany też w dosłownym tego słowa
              znaczeniu. Teraz będzie już tylko lepiej Mammajko!
              • jakotakot Re: Ululalam się 27.04.06, 22:16
                Bardzo mi elegancko "wchodzi ", a Wam ? Ciekawe gdzie Fed - moze juz pod stolem ?
                • mela42 Re: Ululalam się 27.04.06, 22:20
                  Rozpiła towarzystwo i nie ma Jej?
                  • jakotakot Re: Ululalam się 27.04.06, 22:24
                    Fedorczyk, napij sie !, znamisie nienapijeeeszzz ?
                • monia.i Re: Ululalam się 27.04.06, 22:41
                  jakotakot napisała:

> Bardzo mi elegancko "wchodzi ", a Wam ? Ciekawe gdzie Fed - moze juz pod
                  stole
                  > m ?

Mi też bardzo elegancko wchodzi. To wręcz...przerażające smile
                  Matko - Leppera miałam przez chwilę za plecami - i musiałam sobie dolać.
                  Polityce mówię "nie"
                  Wasze zdrowie!smile
                  • mela42 Re: Ululalam się 27.04.06, 22:45
                    No to zobaczenia pod stołem smile
                    • monia.i Re: Ululalam się 27.04.06, 22:50
                      Ło jeżukolczasty - obyś racji nie miała - jutro muszę być dość sprawna umysłowo
                      w pracy. Zalegiwanie pod stołem wieczór wcześniej niestety ową sprawnośc
                      wyklucza. Nie te lata, cholibka!smile
                  • fedorczyk4 Re: Ululalam się 27.04.06, 22:51
                    Wam to się wydaje że ja to tak ciągle mogie i mogie. A ja tylko czasami. Jestem
                    u Protoplastów i chyba Tatuńciowi kupię nowa klawiaturę bo tej jest tylko
                    połowa a w niej 1/2 zklejona plastrem, nie wiedzieć czemu. Drobna uwaga do
                    Krwawego, ja nie padam ja oddalam się z godnością. Czasem chwiejną, ale jednak
                    i zawsze. Właśnie spijam resztki brazylijskiej wódki z sokiem z limonki, lodem
                    i cukrem z trzciny. Pychasmile)))
                    • jutka1 Re: Ululalam się 27.04.06, 22:56
                      Uomatko, kobity, ossssssssochodzziiii???????
                      Ja tam spokojnie sacze (czyt. soncze) czerwonca, ululac sie dzis nie ululam,
                      moze w week-end na wizytacji w winnicy przyjaciol. Ojala smile))))
                      • jakotakot Re: Ululalam się 27.04.06, 22:57
                        Ja juz pasuje , bo mnie Bodzio zbesztal sad
                        • bodzio49 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:01
                          No co Wy. Na zartach sie nie znacie? Polejcie lepiej. Strzemiennego na
                          dobranoc smile
                          • jutka1 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:03
                            Bodziu, napij sie ze mna chociaz raz!
                            smile))))))
                        • mela42 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:03
                          O przepraszam, nie zbeształ. Żartował. Ja Go nie znam, a tak to odebrałam.
                          Jakotko przecież każdy wie, że na tym wątku wirtualnie możemy wszystko robić.
                          Co ja Ci tłumaczę. Wiem, że Ty wiesz, że Bodzio itd....
                        • mantra1 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:05
                          Halloooo! Czy to tutej ta priwatka? smile)
                          oooo polej, polej
                          polej polej!
                          smile)
                          • jutka1 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:06
                            Dzampreza je tukej
                            Polewam Mantro big_grin

Gulgulgulgul.......
                            wink
                          • monia.i Re: Ululalam się 27.04.06, 23:07
                            mantra1 napisała:

> Halloooo! Czy to tutej ta priwatka? smile)
                            > oooo polej, polej
                            > polej polej!
                            > smile)
                            Polej, polej...
                            Mantro - czy to możliwe, że tę samą piosnkę nucimy?smile
                            To polejmy smile
                            • dado11 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:14
                              No nie, wszystkie pijom, a ja to co??? Już dla towarzystwa, se chlapłam i zaraziutko mnie zdechnie...
                              Jakoś tak cichutka dzisiaj jestem... No to lulajta se moi kochani, a ja na plączących odnóżkach oddalę się
                              z godnościom... Jutro pobuuuudkaaaa o siódemce! Dobranoc i strzemienneeeegooo...
                              • mantra1 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:25
                                Monieczko, nuce sobie oczywiscie "Soleil, soleil" Middle of the road, czyli hymn
                                wszystkich polewaczy i polewaczek. A Ty? wink)
                                • monia.i Re: Ululalam się 27.04.06, 23:31
                                  No, kurnia, dokładnie to samo smile
                                  Jakie te stare przeboje były przydatne, nie?smile
                                  • mela42 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:35
                                    No a ja zamiast pięknych przebojów słucham tvn24. Czyli koalicja, koalicja,
                                    koalicja... i jak tu nie "ululać się" jak w temacie?
                                    • mantra1 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:44
                                      No nieeeee...z tymi panami to ja sie nie napije. Nawet do telewizora wink
                                      Zdecydowanie wole stare hiciory sobie z Monia pospiewac
                                      szugar bejbi law...
                                      szugar bejbi laaaaaw...
                                      law her enyłeeeej,
                                      law her ewrydeeej....
                                      smile)
                                      • mela42 Re: Ululalam się 27.04.06, 23:46
                                        Namówiłaś mnie:
                                        szugar bejbi law...
                                        > szugar bejbi laaaaaw...
                                        > law her enyłeeeej,
                                        > law her ewrydeeej....
                                        • mammaja Re: Ululalam się 28.04.06, 10:56
                                          o rany, ale mnie sie podoba ten watek!!!!!! i dziekuje za wszystkie toasty, od
                                          razu mi lepiej. A ja glupia poszlam Co z ta Polska ogladac i torsji dostalam
                                          nawet bez picia po ekspoze pana Andrzeja L.! Pozostaje tylko bareksmile
                                          • fedorczyk4 Re: Ululalam się 18.05.06, 22:23
                                            I znowu się ululałam,już wcale nie chcę oglądać telewizji. Nie chcę nic
                                            wiedzieć. Wolę zasnąć i śnić. Piję Wasze Zdrowie grupowo i serdecznie. Sama juz
                                            nie wiem czego sie trzymać (w polityce). Np. Sośnierza miałam za sprawnego i
                                            uczciwego, a dowiedziałam się z tzw. źródeł takich kwiatków,że mi szczena
                                            opadła. A co do Profesora, Ojca, Czajkowskiego to pomimo mojego żywiołowergo
                                            antyklerykalizmu, mam silne wątpliwości. Wątpię w wersję dziennikarską Życia
                                            Warszawy.
                                            • mammaja Re: Ululalam się 18.05.06, 23:02
                                              Oj, ja tez chce sie ululac i zapasc w niemyslenie smile Twoje zdrowie Fed,
                                              nadejdzie czas to i razem sie ululamy smile
                                              • lablafox Re: Ululalam się 19.05.06, 11:32
                                                Zeby nie te leki , które wsuwam ,tez bym się z ochotą ululała.
                                                Kurcze co za absurdy .Moze w pijanym widzie mogłabym to wszystko przełkąć.
                                                Chociaż wyczytałam też,ze :"Koniec Polaka pijaka?
                                                Picie na umór wyszło z mody. Polska zdecydowanie trzeźwieje albo ludzie piją w
                                                sprytniejszy sposób...".
                                                Co sie stanie gdy Polacy całkowice wytrzeźwieją i przejrzą na oczy?
                                                • joujou Re: Ululalam się 19.05.06, 15:37
                                                  >W środę wpadłam na chwilę,by obejrzeć
                                                  nowe mieszkanko mojej przyjaciółki i
                                                  niespodziewanie trafiłam na nie planowaną
                                                  parapetówkę,niestety też byłam na lekach sad
                                                  Odbiję sobie to na tej oficjalnej,ale pewnie
                                                  nie szybko,bo właścicielka wyjechała właśnie
                                                  do Niemiec i tym razem na trochę dłużej.
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 19:47
                                                    Może nie tak do końca...wink) Wasze zdrowie! Piję białe wytrawne, włoskie Pasqua
                                                    2002. "Dzięki fermentacji w niskiej temperaturze wino jest łagodne". Po drugim
                                                    kieliszku i owszemwink))
                                                    Chciałam tylko pobudzić kubki smakowe bo przyrządziłam dla niekoniecznie
                                                    mięsnej części rodziny rybę zwaną pangę - dosyć mdła pomimo upieczenia z dużej
                                                    ilością ziół i czosnkuwink)) Ale ok,sałatka i pieczone ziemniaczki,hm...Rybka
                                                    się skończyła ale winko nie...;DDD
                                                    O.
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 20:06
                                                    No proszę...wink)
                                                    portalwiedzy.onet.pl/4869,7455,1338676,2,czasopisma.htmlO.
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 20:08
                                                    A jednak...wink)
                                                    portalwiedzy.onet.pl/4869,7455,1338676,czasopisma.htmlO.
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 20:10
                                                    Nie próbuję więcej bo albo coś z palcami albo z oczamismile)
                                                    Albo z jednym i drugim czyli zaburzenia koordynacji...big_grin
                                                    Jak usuniecie O będzie dobrzewink))
                                                    O.
                                                  • joujou Re: Ululalam się 03.06.06, 20:12
                                                    >No to zdrowie,Oktoberko,ja popijam piwko,
                                                    łagodnego "Lecha" wink.Nie wiem dlaczego,ale jakoś
                                                    mnie dziś na nie napadło-jedno powinno starczyć na cały
                                                    wieczór wink a pangę bardzo lubię.
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 20:27
                                                    Rybka lubi pływać...wink))
                                                    A w ilu odsłonach ją próbowałaś, bo ja nowicjuszka pangowa jestem...
                                                    smile
                                                    O.
                                                  • joujou Re: Ululalam się 03.06.06, 20:38
                                                    >Do tej pory jadałam smażoną normalnie w panierce i
                                                    tak,jak wspomniałaś wcześniej przyprawioną dobrze
                                                    ziołami.
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 20:45
                                                    Mnie jeszcze zaciekawił przepis na pangę w pomidorach z fetą (!) oraz przepis
                                                    na pangę w białym winie,ale ten ostatni nie teraz,nie teraz...chyba,że uznamy
                                                    go za lekko zmodyfikowanywink)
                                                    wink))
                                                    O.
                                                  • jutka1 Re: Ululalam się 03.06.06, 21:05
                                                    Pange lubie.
                                                    Wino sobie niniejszym nalewam.
                                                    Ululac sie nie ululam, bo nie mam az tyle wina smile))

Ale Wasze zdrowie wypije big_grin
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 21:12
                                                    Jak to, nie masz całej butelki??smile)
                                                    O.
                                                    Oh,Jutko,Jutko...truskawki tylko podkresliły wytrawność wina..czy piję jakiś
                                                    może beznadziejny gatunek Znawczyni?wink czy popełniłam może niewybaczalny
                                                    mezalians?wink)
                                                    O.
                                                  • oktoberka Re: Ululalam się 03.06.06, 21:32
                                                    Joujou,podsłuchują nas czy co?wink)
                                                    O.
                                                    gotowanie.onet.pl/1338381,,piwo_jak_wino,artykul.html
                                                  • joujou Re: Ululalam się 03.06.06, 21:32
                                                    >a ja jak zawsze po piwku mogłabym już
                                                    odpełznąć do sypialni...jedno starcza wink
                                                  • jutka1 Re: Ululalam się 03.06.06, 21:48
                                                    Truskawki do szampana, albo poziomki, a do wina nie probowalam smile)))

Zeby sie upic potrzebuje ze 2 butelek wink))
    • jutka1 Au rebours - bym sie chciala ululac.... 28.06.06, 14:05
      Jakos tak dzisiaj bym sie chetnie ululala...
      Na razie jeszcze nie, ale wieczorem, na grillu u przyjaciol, mysle ze naduzyje z
      premedytacja. Na szczescie naduzycie z premedytacja nie jest karalne.

Bede jesc smakolyki, pic industrialne ilosci wina, palic papierochy, i gadac o
      wszystkim i o niczym.
      Taki sobie plan wymyslilam.

Jesli nie uda mi sie ululac, to nie wejde wieczorem do tego watku (-a? uncertain )
      Jesli sie uda, to wejde i zawiadomie.

O!
      wink)))))))))))
      • fedorczyk4 Re: Au rebours - bym sie chciala ululac.... 28.06.06, 14:48
        Ale fajnie masz, ja ruszam w drogę jutro o +- 4 rano, więc mowy nie ma o
        lulaniu się. Golnij za nasze zdróweczko smile
        • jutka1 Re: Au rebours - bym sie chciala ululac.... 28.06.06, 15:05
          Golne, golne, co mam nie golnac wink
          • joujou Re: Au rebours - bym sie chciala ululac.... 28.06.06, 16:59
            >Jutko plan musi być zrealizowany smile
            Ja może w sobotę.
            • ewelina10 Re: Au rebours - bym sie chciala ululac.... 28.06.06, 17:20
              Za gorąco na takie imprezki. Ale wieczorkiem, kto wie ... może pogoda będzie w
              sam raz smile
              • jutka1 Re: Au rebours - bym sie chciala ululac.... 28.06.06, 18:19
                U nas od 3 godzin dzdzy - wlasnie sie zastanawiamy, czy robic tego grilla, czy
                przelozyc. Wprawdzie stol jest zadaszony, ale...

Tak sobie czlek ulozyl plan, ze sie ulula, a tu same przeszkody wink))
              • jutka1 No i sie nie ululam... 28.06.06, 19:33
                ... grill przeniesiony na inny dzien, bo pada.

No i tyszpiknie smile))
                • antyproton Re: No i sie nie ululam... 28.06.06, 23:46
                  Bronilem sie ,
                  na nic sie nie zdalo.
                  Za spotkanie,
                  za przyjazn,
                  za milosc,
                  za krasnyj kraj,
                  za,za,za.....
                  na wypolerowanie ( bo wodka jest zgrzebna)
                  i na droge.

wink)))

• jutka1 Re: No i sie nie ululam... 28.06.06, 23:57
                    Oj, to spij dobrze Anty smile))
                    • antyproton Re: No i sie nie ululam... 29.06.06, 00:01
                      Guzik ze spania.
                      Za dwie godziny przyjezdza po mnie samochod .
                      smile)
                      • jutka1 Re: No i sie nie ululam... 29.06.06, 00:20
                        Pijne wink sobie krwawa Mary,
                        i tak sobie mysle.

Watek obok smile))
    • jutka1 Re: Ululalam się 04.07.06, 01:34
      Melduje poslusznie smile))
      Ululalam sie smile

Zamiast BBQ byl wyjazd do ich kawiarni:
      ismy wink posiedzieli, pogadali, pojedli, popili. Fajnie bylo smile))

Pan taksowkarz podsumowal: "oj, cos pozno pani wraca"
      Ja na to:"A czemu?"
      A on - "Bo z reguly rzadko pani wraca po polnocy"
      Kurde.
      Big brother is watching you big_grin

Probuje wrzucic dwa zdjecia z wieczoru do albumu, ale msn cos szwankuje sad
      Sprobuje jeszcze raz, a jak nie to jutro/dzis.

PS. Zycie jest...
      Jedyne w swoim rodzaju...
      Piekne...
      Gorace (upal)...
      I w ogole, jest fajnie smile)))
      • luiza-w-ogrodzie Re: Ululalam się 04.07.06, 01:46
        "Big Brother", hahaha, czyli bjuty zycia na prowincji. A nie komentowal ze sama
        wracasz? LOL
        • jutka1 Re: Ululalam się 04.07.06, 01:53
          NIGDY nie jechalam taksowka wiozac kogos do domu smile)))

Dobranoc smile
          • luiza-w-ogrodzie Re: Ululalam się 04.07.06, 01:59
            jutka1 napisała:

> NIGDY nie jechalam taksowka wiozac kogos do domu smile)))

Hehehe, boby Ciebie ze wsi na taczkach wywiezli, switu nie czekajac :o)
    • jutka1 Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 20:13
      Wczoraj ubezpieczyciel domu skasowal mnie o 300 PLN wiecej, niz wczesniej
      podliczal (przepraszam, pomylilem sie... famous last words...)
      Dzisiaj dzwoni dzwonek u bramy i przynosi piniondz od urzedu skarbowego: 450
      zeta smile))

Zostalo mi 150 PLN, to co?
      Ululac sie?
      ;-D
      • poor_kitty Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:21
        jutka1 napisała:

>
        > Zostalo mi 150 PLN, to co?
        > Ululac sie?
        > ;-D

Jutek, jeszcze sie pytasz???

Acha, i wpraszam sie na tego czerwoncawink
        Czy co by to nie bylo.
        • jutka1 Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:33
          Coz zrobic, trzeba przepic smile))

Zapraszam, dzisiaj kuchnia wydaje montepulciano big_grin
          • poor_kitty Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:35
            Jutek, co przepic?

A nalewaj, jak jest cowink
            • jutka1 Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:37
              Nalewam Montepulciano d'Abruzzo.
              Na zagryche gazpacho andaluz.
              Wiecej nie mam smile))
              • poor_kitty Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:39
                Goscie zostawili???
                No to cin cinwink
                • jutka1 Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:43
                  Goscie jutro, wiec trza troche dla nich zostawic smile))
                  Eeee kij tam, dorobie jutro smile))
                  • poor_kitty Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:44
                    Ide senalac (to twojewink
                    Ale campari z sokiem pomaranczowym..
                    • jutka1 Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:52
                      Moje to "idesenalac" wink))))
                      • poor_kitty Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 06.07.06, 22:56
                        Ale, Jutek, jakby co, to pijemy "obok", bo
                        o malo, aby sie wylalo..tongue_out
                        • monia.i Re: Chyba sie ululam alboco ;-))) 07.07.06, 00:27
                          Zakropliliśmy się leciutko, żegnając wybywającą jutro na wywczasy zagraniczne
                          zaprzyjaźnioną sąsiadkę. Było miło - aczkolwiek byłoby milej, gdybym się w czas
                          zebrała w sobie - i doklepała do ekipy. Ale sama sobie jestem winna...
                          Nic to - za rok pojadę, o smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka