jutka1 20.07.06, 00:54 Na zas zakladam, choc na teraz mam wiadomosc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Masz poczte 20.07.06, 00:55 Jakota, na jakotakot@gazeta.pl masz poczte z powaznym pytaniem Odpowiedz Link
jakotakot Re: Masz poczte 20.07.06, 13:49 Mimo, ze pytanie srednio powazne - masz odpowiedz. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Masz poczte 22.07.06, 01:44 Odpisalas mi o 23:32, wiec jak nie ma? Ja sie odezwe w week-end. Pozdrow niemiesozernych ode mnie. Odpowiedz Link
jakotakot Re: Masz poczte 22.07.06, 06:01 przeciez mowie, ze NIE, ze nie ma. Gole "Takoz" pod wpisem poprzednika sugerowaloby, ze nie ma - taki exercise in logic. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Masz poczte 22.07.06, 17:04 Wyslalam kopie @@ na adres _nie GW_, ale domowy. Odpowiedz Link
clean_jansen Re: Masz poczte 22.07.06, 20:32 Nie ma. Na domowym tez nic. Jutka, jestes nr1 a robisz mnie w konia Odpowiedz Link
jutka1 Re: Masz poczte 22.07.06, 21:24 )) Przepraszam, Jansenie, to bylo do Jakotakoty. Jak sobie zrobisz opcje widzenia forum "drzewko", to zobaczysz, ze pod Jakote moj wpis jest podwieszony. )) Odpowiedz Link
clean_jansen Re: Masz poczte 22.07.06, 22:51 Oczywiście szkoda. Mam na myśli drzewko. Lubię przyrodę, chociaż nie lubię "robót ziemnych". Przepraszam Jutka, pozwoliłem sobie na żart z tą pocztą i powyżej skojarzeniowy Odpowiedz Link
jutka1 Re: Masz poczte 22.07.06, 23:02 Alez, ja to jako zart i odebralam Niezamaco ;-D Odpowiedz Link
clean_jansen Re: Masz poczte 22.07.06, 23:31 Tak przypuszczałem, czytając kilkanascie Twoich postów. Wystarczy aby zorientować sie o horyzontach człowieka. Wyjaśniałem raczej pro forma. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Masz poczte 22.07.06, 23:34 Szczegolnie, ze dwie strony horyzontu zeznalam jak na spowiedzi! )) Odpowiedz Link
clean_jansen A Jutka znowu do kogoś mailuje 25.07.06, 17:39 Do kogoś, tylko nie do mnie. To dyskryminacja! Odpowiedz Link
jutka1 Re: A Jutka znowu do kogoś mailuje 27.07.06, 18:03 clean_jansen napisał: > Do kogoś, tylko nie do mnie. To dyskryminacja! ********* Dama pierwsza nie pisuje do gentlemana. Odpowiedz Link
clean_jansen Re: Tez odpisalam <eom> 27.07.06, 13:53 Proszę sprawdzić ustawienie kodowania poczty wychodzącej (ustawić np. Unikod (UTF-8) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tez odpisalam <eom> 27.07.06, 16:51 clean_jansen napisał: > Proszę sprawdzić ustawienie kodowania poczty wychodzącej (ustawić np. Unikod > (UTF-8) *********** Nie jestem komputerowcem i nie mam zielonego pojecia, o co mnie prosisz, i dlaczego mam zmieniac ustawienia. Sorry. Komputerowo (i nie tylko) jestem glabem. Odpowiedz Link
clean_jansen Jutka - nie jestem informatykiem. Ale: 27.07.06, 19:28 1. Skąd wysyłasz pocztę. Jeżeli z gazety tzn. felerna skrzynka. Zgłosić postem tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 2. Czy masz jakiś program pocztowy skonfigurowany na skrzynke z której wysyłasz @? np. Outloock, The Bat!, Thunderbird... ? ----------------------------------------------------------------------------- A generalnie najpewniejsza poczta bezpłatna i 1 GB jest na o2 www.o2.pl/ Klikać tą ikonę poczty, która jest u góry (nie tą z boku po lewej) Po założeniu konta można korzystać bez programu pocztowego. Ale wówczas nie "czyta" polskich liter. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka - nie jestem informatykiem. Ale: 27.07.06, 20:35 Ja mam ponad dwa giga na gmailu, i gazete przekierowana. Tylko ciagle nie zrozumialam, dlaczego mi sugerujesz zebym cos w ustawieniach skrzynki zmieniala. No ale dzisiaj ja w ogole malo rozumiem. Odpowiedz Link
clean_jansen Jutka masz @ 28.07.06, 12:04 Sorry, że bez zachwytów. Z zasady nie koresponduję z osobami nieznajomymi a to jest w drodze wyjątku. Przejaw swego rodzaju frustracji ... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka masz @ 28.07.06, 13:09 clean_jansen napisał: > Sorry, że bez zachwytów. Z zasady nie koresponduję z osobami nieznajomymi a to > jest w drodze wyjątku. Przejaw swego rodzaju frustracji ... *********** Jak przeczytasz moja odpowiedz, ktora poszla przed chwila, to zobaczysz, ze frustracja jest zupelnie niepotrzebna. Pozdrawiam. J. Odpowiedz Link
clean_jansen Tak, rzeczywiście ;) 28.07.06, 16:05 Obwieszczenie nr 1: Odwołuję niniejszym słowa o frustracji, powiem Wam więcej, Jutka to fajna babka) Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Jutka 28.07.06, 18:34 teraz sie zastanawiam, co z tym fantem, ktorego masz/mam na mysli..?????? A w poczcie nic nie masz Odpowiedz Link
zbyfauch Re: 40plus 12.10.06, 10:17 40plus napisał: > Zrobione, odpisane. Nawet wiem co. Odpowiedz Link
mammaja Re: Mm, wyslalam fotki, ale nie na gazetowy. 23.10.06, 21:38 Dzieki, odpisalam ! Odpowiedz Link
40plus Re: Problem z poczta 14.11.06, 11:16 Wszystkich oczekujacych na odpowiedz, przepraszam za opoznienie. Komunikat" Polaczenie z serwerem poczty jest niemozliwe. Przepraszamy." uniemozliwia korespondencje. Odpowiedz Link