Dodaj do ulubionych

Do Sky....

13.11.06, 20:46
Przekroczyles granice dobrego smaku.
Zanim wkleisz ponownie post zastanow sie
czy nikogo nim nie krzywdzisz.
Obserwuj wątek
    • skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 21:14

O,
      a cóż ja takiego napisałem i czym przekroczyłem granice dobrego smaku i kogo w/g
      Ciebie skrzywdziłem ?

Enjoy your stay !
      • 40plus Re: Do Sky.... 13.11.06, 21:33
        Wiesz dokladnie co napisales
        i wiesz kogo mogles urazic.
        Nie bede tego roztrzasac,
        zeby osobom, ktorych to dotyczy
        ( a mam nadzieje, ze w pore wpis zostal usuniety i nie przeczytaly)
        nie sprawic przykrosci.
        • mantra1 Re: Do Sky.... 13.11.06, 21:36
          Sky, ile Ty masz lat? 30? 25? Czy jeszcze mniej?
          Oczywiście pytam o wiek metrykalny, bo mentalny to mniej więcej potrafię ocenić.
          • skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 22:21

mantra1 napisała:

"Sky, ile Ty masz lat? 30? 25? Czy jeszcze mniej?
            Oczywiście pytam o wiek metrykalny, bo mentalny to mniej więcej potrafię ocenić."

Nie potrzebujesz mnie oceniać, nie prosiłem o to.

Ale jak to właściwie jest ?
            Mój post był na forum niecale 3 sek. tak ze w ogóle sam go nie zdążyłem
            przeczytać i już tyle kontrowersji - marketing szeptany ?

Enjoy your stay !
            • 40plus Re: Do Sky.... 13.11.06, 22:39
              skynews napisał:
              > Mój post był na forum niecale 3 sek.
              Delikatnie mowiac: Mijasz sie z prawda.

>w ogóle sam go nie zdążyłem
              > przeczytać
              Ktorej kopii?

>marketing szeptany ?
              Moje wychowanie.
              • skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 22:49

40plus napisał:

"skynews napisał:
                Mój post był na forum niecale 3 sek.
                Delikatnie mowiac: Mijasz sie z prawda."

Nie,
                wylogowało się w momencie wysyłania wiec się zalogowałem ponownie i przycisnąłem
                "enter" - poszło wprawdzie ale jak chciałem otworzyć wpis to był już wykasowany.

"w ogóle sam go nie zdążyłem
                przeczytać
                Ktorej kopii?"

Nie mam żadnej kopii - nie robie kopii swoich wpisów bo i po co.

"marketing szeptany ?
                Moje wychowanie."

Jak cudnie - tolerancja zero - szkoda ze nie dla wszystkich po równosmile))

Enjoy your stay !
                • zbyfauch Re: Do Sky.... 13.11.06, 23:02
                  skynews napisał:
                  > Nie, wylogowało się w momencie wysyłania wiec się zalogowałem ponownie i
                  > przycisnąłem "enter" - poszło wprawdzie ale jak chciałem otworzyć wpis to był
                  > już wykasowany

Post wisiał faktycznie krótko, nie na tyle jednak żebym go nie zdążył
                  przeczytać. Czytam co prawda dość szybko ale był na tyle długi, że w trzy
                  sekundy mało kto dałby radę.
                  • skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 23:33

zbyfauch napisał:
                    "Post wisiał faktycznie krótko, nie na tyle jednak żebym go nie zdążył
                    przeczytać. Czytam co prawda dość szybko ale był na tyle długi, że w trzy
                    sekundy mało kto dałby radę."

...faktycznie krótko ale zdążyłeś przeczytać...ale na tyle tyle długi że w trzy
                    sekundy się nie da...- jakieś zawile to
                    Ja nawet nie zdążyłem otworzyć i przeczytać.

A ty co takiego napisałeś bo jak otworzyłem to było napisane ze wiadomość
                    została wykasowana ?

Enjoy your stay !
                • 40plus Re: Do Sky.... 13.11.06, 23:23
                  Sky, dla dalszej milej wspolpracy
                  proponuje zamknac ten temat.
                  Nie bylo moim zamiarem akurat Tobie zrobic przykrosc,
                  tylko uczulic Ciebie na niestosowny wpis.
                  Jak widac nie udalo sie a szkoda.
                  Moja tolerancje od pewnego czasu wystawiasz na ciezka probe.
                  Dzisiaj przeszedles sam siebie.

• skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 23:49

40plus napisał:

"Sky, dla dalszej milej wspolpracy
                    proponuje zamknac ten temat.
                    Nie bylo moim zamiarem akurat Tobie zrobic przykrosc,
                    tylko uczulic Ciebie na niestosowny wpis.
                    Jak widac nie udalo sie a szkoda.
                    Moja tolerancje od pewnego czasu wystawiasz na ciezka probe.
                    Dzisiaj przeszedles sam siebie.

Nie sprawiasz mi żadnej przykrości - jesteś Adminem i możesz kasować co chcesz.
                    Nie sadzę też żebym komuś zrobił przykrość a jeżeli w/g Ciebie tak to znaczy
                    ze Ty wiesz coś o czym ja nie mam zielonego pojęcia (zobacz co napisała Mantra -
                    ona też chyba wie coś czego ja nie wiem).

Można było przecież "uczulić" mnie dyskretnie na w/g Ciebie "niestosowny wpis".

Ok,
                    temat zakończony, przynajmniej dla mniesmile

Enjoy your stay !
                    • 40plus Re: Do Sky.... 14.11.06, 00:00
                      Dziękuje.
                    • mantra1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 00:12
                      skynews napisał:

(zobacz co napisała Mantra - ona też chyba wie coś czego ja nie wiem).
                      Mantra wie to, co oboje doskonale wiemy, czyli, że mówisz nieprawdę, pisząc "Nie
                      mam żadnej kopii - nie robie kopii swoich wpisów bo i po co."

Czyżbys wstukiwał to ręcznie za każdym razem, ilekroć Ci Admin skasował? Cytat z
                      Rudej też? wink

Re: Po wyborach... i przed wyborami smile
                      Autor: skynews
                      Data: 13.11.06, 19:33

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

dha_tomciaj napisała:
                      "Chyba uprawiasz propagande sukcesusmile)
                      pozdr!!!"

Ruda,
                      nie śmichuj sobie (...)
                      ----------

Data: 13.11.06, 19:55

dha_tomciaj napisała:
                      pozdr!!!"

Ruda,
                      nie śmichuj sobie (...)
                      -----------
                      Data: 13.11.06, 20:34

dha_tomciaj napisała:
                      pozdr!!!"

Ruda,
                      nie śmichuj sobie (...)

> Można było przecież "uczulić" mnie dyskretnie na w/g Ciebie "niestosowny wpis".
                      Uczulić dyskretnie? smile)) Po co? Po to, żebys skopiował po raz kolejny?
                      • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 00:35

mantra1 napisała:

"Mantra wie to, co oboje doskonale wiemy, czyli, że mówisz nieprawdę, pisząc "Ni
                        e"

Czyżbys wstukiwał to ręcznie za każdym razem, ilekroć Ci Admin skasował? Cytat
                        z
                        Rudej też? wink

"Uczulić dyskretnie? smile)) Po co? Po to, żebys skopiował po raz kolejny?"

Gdzie to wszystko jest napisane bo ja nic nie widzę - możesz wiec pisać to na co
                        tylko masz ochotę a poza tym napisałem już ze wylogowało przy wysyłaniu i
                        ponownie się logowałem - skąd mam wiedzieć ile razy wiadomość osiągnęła cel - ja
                        tego nie widze.
                        Czy chcesz dać do zrozumienia ze masz dostęp do konta admina ?

Dostosowałem się do prośby Admina wiec czego jeszcze chcesz ?
                        Na czym polega Twój problem bo ja nie mam żadnego - temat jest
                        przecież zamknięty.

Enjoy it !
                        • mantra1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 00:52
                          Nie rozśmieszaj mnie, bardzo proszę. Logowałeś się co ok. pół godziny i co pół
                          godziny uprzednio skasowana przez Admina wiadomość szła na serwer? 19:33, 19:55
                          i 20:34, a pierwsze dwie kopie wisiały na forum ładnych parę minut, zanim je
                          wywalił, dopiero trzecia została usunięta tak błyskawicznie, że ledwo zdążyłam
                          ją skopiować. Tak, dear Sky, bo kopiowaliśmy ten post oboje. Ty -
                          _prawdopodobnie_ po to, żeby broń Boże nie umknął uwadze czytelników i
                          adresatki, ja - żeby zobaczyć jak wielkie są zapasy cierpliwości admina i kiedy
                          wreszcie Ci przywali za Twój chamsko-zaczepny post i za zabawę w kotka i myszkę.
                          > Czy chcesz dać do zrozumienia ze masz dostęp do konta admina ?
                          Nie, nie mam dostępu do konta admina. Czasami natomiast miewam przeczucia.
                          • luiza-w-ogrodzie Re: Do Sky.... 14.11.06, 01:31
                            To Ty zla kobieta jestes Mantro :o) zeby udowodnic ze skajowy post nie byl
                            przypadkiem, tylko on uporczywie go wpisywal po kazdym skasowaniu.

Pozdrawiam ogrodowo
                            Luiza-w-Ogrodzie
                            ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
                            Australia-uzyteczne linki
                          • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 01:38

Mantra napisała:
                            "Nie rozśmieszaj mnie, bardzo proszę. Logowałeś się co ok. pół godziny i co pół
                            godziny uprzednio skasowana przez Admina wiadomość szła na serwer? 19:33, 19:55
                            i 20:34, a pierwsze dwie kopie wisiały na forum ładnych parę minut, zanim je
                            wywalił, dopiero trzecia została usunięta tak błyskawicznie, że ledwo zdążyłam
                            ją skopiować. Tak, dear Sky, bo kopiowaliśmy ten post oboje. Ty -
                            _prawdopodobnie_ po to, żeby broń Boże nie umknął uwadze czytelników i
                            adresatki, ja - żeby zobaczyć jak wielkie są zapasy cierpliwości admina i kiedy
                            wreszcie Ci przywali za Twój chamsko-zaczepny post i za zabawę w kotka i myszkę.

Czy chcesz dać do zrozumienia ze masz dostęp do konta admina ?
                            Nie, nie mam dostępu do konta admina. Czasami natomiast miewam przeczucia."

A,
                            rozumie teraz:
                            wylogowało mnie ale post, widać z tego, chyba osiągnął cel. Ja tego nie widze i
                            post mam ciągle na monitorze z wezwaniem do ponownego zalogowania się co też
                            czynie i tak w/g Ciebie trzy razy.

Niewykluczone że jak admin kasuje posty to tego co właśnie je wysyła w tym samym
                            momencie wyługowuje.

Nie jest możliwe dwukrotne i wiecej wysłanie tego samego samego postu z tym
                            samym ID, sprawdziłem właśnie na forum testowym GW wiec mój post w postaci
                            dwóch kopii nie mógł wisieć na forum.

Ocena mojego postu jako "chamsko-zaczepnego" to duża przesada.
                            Ja nie oceniam w ogóle Twoich wpisów, innych osób tez nie - ustosunkowuję się
                            tylko niekiedy do ich treści.
                            Wiec albo nic nie zrozumiałaś albo jak już napisałem wiesz coś czego ja nie
                            wiem, bo o złośliwość Cie jeszcze nie posądzam.

Jeżeli mam być szczery to jestem właściwie zaszczycony i do głębi poruszony ze
                            z taka starannością kopiujesz moje wpisy i mam tylko nadzieje ze nie rozsyłasz
                            ich dalej, odpowiednio modyfikując, po czeluściach internetu.smile))

Ale jak już taka "kopiarka z przeczuciem" jesteś to może masz to co napisał
                            zbyfauch bo nie zdążyłem przeczytać ?

Enjoy your stay !
                            • jutka1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 03:15
                              Tez sobie ten wpis - a wlasciwiem trzy wpisy (spam!) skopiowalam. I zachowalam w
                              komputerze wszystkie trzy identyczne wpisy wyslane co pol godziny. Nie, jeszcze
                              nie spalam, siedzialam zadziwiona przed monitorem, a nie odpowiadalam z
                              zadziwienia.

Kitko, ten wpis byl o mnie i do mnie.

I byl tak chamski i niesmaczny (personalniei osobiscie), ze juz dawno w
                              wykonaniu tego pana czegos takiego nie widzialam.

Dziekuje adminowi za usuniecie.

A do pana skynews nie bede odpowiadac, bo szkoda zuzywac klawiatury.
                              • no_no Re: Do Sky.... 14.11.06, 09:21
                                jutka1 napisała:

> Kitko, ten wpis byl o mnie i do mnie.

Nooo, Jutka, jeśli ten wpis był o Tobie, to tylko pogratulować jędrnych
                                cy_cuszkówsmile No popatrz Ty, a ja cały czas wyobrażałem sobie, że jesteś
                                cośkolwiek jakby płaska, jak nie przymierzając deska jakaś. A dzięki Skynews'owi
                                wiem, że byłem w duuużym błędzie OOsmile?

> I byl tak chamski i niesmaczny (personalniei osobiscie), ze juz dawno w
                                > wykonaniu tego pana czegos takiego nie widzialam.

Czy był aż tak chamski i niesmaczny jak piszesz? Nie sądzęsmile Raczej
                                zakwalifikowałbym go do rodzaju satyry, no może tylko z lekka złośliwejsmile

> Dziekuje adminowi za usuniecie.

Ponieważ JA nie bardzo wiem, gdzie tak naprawdę przebiegają płynne, bardzo
                                indywidualne, i dla każdego inne granice 'dobrego smaku', podziękuję adminowi,
                                że jako sędzia i prokurator w jednej osobie był tak wspaniałomyślny i jeszcze
                                NICsmile mi nie wyciął. W obawie jednak i strachu, że w przyszłości mogłoby do tego
                                dojść, dam chyba sobie i innym spokój z wklejaniem swoich listów na forum 40+,
                                bo jeszcze kogoś skrzywdzę, co nie daj boże...

> A do pana skynews nie bede odpowiadac, bo szkoda zuzywac klawiatury.

O więcej miłosierdziasmile i zrozumienia bliźniego JA bardzo proszę przy okazji, tak?

no_no - kłaniam się jakby z sentymentu

big_grin
                                • poor_kitty Re: Do Sky.... 14.11.06, 09:32
                                  no_no napisał: (...)

No_no
                                  cala skolowana popieram Twoja opinie.
                                  Nie za bardzo wiem o co chodzi, i czy powinnam stawac po ktorejs stronie
                                  barykady..i celowac w kogos proca. Czy jakas inna amunicje szykowac?
                                  wink
                                • jutka1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 10:03
                                  No_no, wybacz, ale komentarze na temat moich (lub tez czyichkolwiek) piersi na
                                  publicznychm forum uwazam za niesmaczne. Zlosliwosci potrafie znosic, ale tego
                                  typu komentarze sa ponizej pasa.

Pozwole sobie poklonic sie bez "jakby z sentymzntu".
                                  Pozdrawiam.

Wiecej sie na ten temat wypowiadac nie bede.
                                  • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 10:14

No to Wszystkiego Najlepszego - witamy w pasjonującym świecie egocentryzmusmile))))

Enjoy your stay !
                            • mantra1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 09:31
                              skynews napisał:
                              A,
                              rozumie teraz:
                              wylogowało mnie ale post, widać z tego, chyba osiągnął cel. Ja tego nie widze i
                              post mam ciągle na monitorze z wezwaniem do ponownego zalogowania się co też
                              czynie i tak w/g Ciebie trzy razy.
                              Jasne. I wisisz sobie tak przez pół godziny niezalogowany, po czym nie
                              sprawdając, czy Twój post osiągnął cel, ani czy ktoś nań odpowiedział (co możesz
                              zrobić bez logowania, jako, że forum jest otwarte i czytać je może każdy) po
                              prostu puszczasz w eter ten sam post po raz kolejny. I tak 3 razy.
                              ------------
                              > Niewykluczone że jak admin kasuje posty to tego co właśnie je wysyła w tym samym
                              momencie wyługowuje.
                              I co jeszcze wymyślisz?

> Nie jest możliwe dwukrotne i wiecej wysłanie tego samego samego postu z tym
                              samym ID, sprawdziłem właśnie na forum testowym GW wiec mój post w postaci
                              dwóch kopii nie mógł wisieć na forum.
                              Oczywiście. Ale wystarczy zmienić jeden przecinek i już post przestaje być
                              kopią. I wiesz to nie od dziś bez sprawdzania. Dlatego też wklejałeś ten post,
                              dopiero, gdy Admin usunął poprzedni.

Ocena mojego postu jako "chamsko-zaczepnego" to duża przesada.
                              Ja nie oceniam w ogóle Twoich wpisów, innych osób tez nie - ustosunkowuję się
                              Toż się ustosunkowałam do jego treści. Określiłam jako chamsko-zaczepny post
                              Sky'a, a nie samego Sky'a. Nie widzisz różnicy?

> Wiec albo nic nie zrozumiałaś albo jak już napisałem wiesz coś czego ja nie
                              wiem, bo o złośliwość Cie jeszcze nie posądzam.
                              Wiem tylko tyle, ile pozostali czytelnicy tego forum. Że po raz kolejny dałeś ciała.

> Jeżeli mam być szczery to jestem właściwie zaszczycony i do głębi poruszony ze
                              z taka starannością kopiujesz moje wpisy i mam tylko nadzieje ze nie rozsyłasz
                              ich dalej, odpowiednio modyfikując, po czeluściach internetu.smile))
                              A myślisz, że ktokolwiek, poza osobami związanymi z 40+ chciałby to czytać?

> Ale jak już taka "kopiarka z przeczuciem" jesteś to może masz to co napisał
                              zbyfauch bo nie zdążyłem przeczytać ?
                              Nie, bo jakoś tak się składa, że moje przeczucia ostatnio dotyczą tylko Ciebie,
                              bo przeginasz i to mocno. Nie wiem, co się z Tobą dzieje. Pamiętam innego Skya z
                              forum i ubolewam nad tym.
                            • szkaj Re: Do Sky.... 14.11.06, 10:34
                              skynews napisał:
                              > Na czym polega Twój problem bo ja nie mam żadnego - temat jest
                              > przecież zamknięty.

Nie, Sky, temat dopiero teraz jest otwarty. Prze Ciebie samego.
                              Co drugi post wylewasz z siebie nienawiść do kobiet, do inaczej niz Ty zachowujących się ludzi, kpisz z nich i masz ich za śmiecie. A może to nie jest nienawiść, tylko strach i kompleksy? Czyżbyś zazdrościł, że niektóre z nich są od ciebie bystrzejsze, inteligentniejsze, mają ciekawsze i szczęśliwsze życie?
                              I nie możesz z tą świadomością żyć?

Osoby o innych poglądach poniżasz. Wprowadzasz personalne rozgrywki do życia publicznego.
                              Uważasz się za dowcipnego i niezwykle mądrego człowieka "z eleganckiego towarzystwa". Jednak po przeczytaniu Twoich postów wychodzi cała szarość i prymitywizm nie tylko Twojego myślenia, ale i miałkość zasad jakimi się kierujesz.
                              Czyli krótko: słoma z butów Ci wystaje.

> Mój post był na forum niecale 3 sek. tak ze w ogóle sam go nie zdążyłem
                              > przeczytać i już tyle kontrowersji - marketing szeptany ?
                              Czy to znaczy, że nawet nie czytasz tego co napisałeś przed wysłaniem?
                              Czyli piszesz "to, co na sercu". Bez korekt, znieczulenia i ubarwień? Taki prosty, szczery chłop z ciebie? I nie wczuwaj się za bardzo w rolę gwiazdy na tym forum, bo jako jego cichy lecz dość uważny czytelnik mogę powiedzieć, że odgrywasz tu nieco inną rolę. I niekoniecznie musi się ona pokrywać z rolą, którą chciałbyś odegrać.

> Mój wykasowany post był rodzajem "krótkiej satyry o ważności" bez [...]wrogich komukolwiek i obraźliwych
                              No albo jesteś tak tępy, albo za wszelką cenę chcesz dowieść, że białe jest czarne.
                              A czy kiedykolwiek napisałeś "przepraszam, głupotę napisałem?
                              W swoim egocentryźmie nie widzisz nawet że jesteś siny z żądzy brylowania i bycia najdoskonalszym. Najlepszym, najbogatszym, naj w każdym calu.
                              Udaje się to. Jesteś naj. Największym, bo jedynym palantem na forum.
                              Bez poczucia humoru i taktu.

> Istotą wpisu było karykaturalne, lub jak kto woli w krzywym zwierciadle,
                              przedstawienie postaci autora postu
                              A tym postem przedstawiłeś swoje buractwo. W obrzydliwy dla innych sposób

> wylogowało się w momencie wysyłania wiec się zalogowałem ponownie
                              > i przycisnąłem "enter" - poszło wprawdzie ale jak chciałem otworzyć wpis to był już wykasowany.
                              Nie pierdziel. Tłumaczenie w stylu "ja nie chciałem, bo ja myślałem". Podobno zajmujesz się komputerami. Czyli masz pojęcie jak działa forum Gazety. Zresztą sam się chwaliłeś taką wiedzą nie raz. Okłamujesz więc forumowiczów.

> Wiec albo nic nie zrozumiałaś albo jak już napisałem wiesz coś czego ja nie
                              > wiem, bo o złośliwość Cie jeszcze nie posądzam.
                              Nikt Tobie w niej nie dorówna , a "skrót myślowy" jest (C) by Macierewicz i jeszcze ktoś z tego kręgu kulturowego. Ludzie czytają to co napisałeś i tak jak napisałeś. To Twój problem jak piszesz. Z Twojego przebogatego dorobku wynika, że najlepiej jest, kiedy nie piszesz.

Piszesz, że nie jesteś chamski. A jak to nazwać? :
                              > stratedzy wyborczy z PO powinni o tym kurwa wiedzieć!!!

Opowiadasz wierutne bzdury o Wrocławiu, krtóry podobno znasz doskonale.

Np:

> Mialem na myśli cały Dolny Slask - wyraziłem się niezbyt dokładnie ale myślałem ze wiesz o co chodzi.
                              Nie, nikt nie będzie zastanawiał się, co wymądrzający się Skaj miał na myśli. Nie jesteś filozofem na miarę kraju, żeby rozbierać każdą Twą wypowiedź na czynniki pierwsze. Jeżeli już to filozofem z klubu dyskusyjnego "Pod trzecim krzakiem od płota".

> U nas nic nie przechodzi kolo nosa a kanalizacja we Wrocławiu i regionie była
                              już na początku chyba XIX wieku.
                              Raczej o ile potrafię czytać, nie dotyczyło to Dolnego śląska, a WROCŁAWIA. A kanalizacja we Wrocławiu była już w XV wieku, Panie Dobrze Poinformowany.

> Biznes i rozwój miasta są najważniejsze - Wrocław to prawdziwa europejska metropolia.

Jasne, przykładem jest Wrocławskie Zintegrowane Centrum Logistyczne, Elwro, Pafawag. Inne dopisz sobie sam.

> Mimo wszystko myślę ze "kanalizacja" to dość tani trik wyborczy obliczony na szybki błyszczący efekt bo z kompleksową

a w innym poście

> À propos ochrony środowiska:
                              > w programach żadnej partii ze zgłoszonych do tegorocznych wyborów nie znalazłem
                              na czołowych pozycjach nic na temat ochrony środowiska czym jestem szczególnie zawiedziony.

To zdecyduj się, czy gówna pływające po ulicy to już ochrona środowiska, czy jeszcze problem gdzie wywalić kolejne szambo.

> Samowoli budowlanych nie znam. Władza i urzędy robią dokładnie to co powinni

Przykład: dwa szpice na katedrze. Fontanna w rynku, na siłę zalegalizowana wbrew opinii konserwatora zabytków.
                              Jako mieszkaniec PODWROCŁAWSKIEJ miejscowości, musiałeś słyszeć o innych również.
                              Nie pamiętasz? Czy nie chcesz pamiętać, bo nie pasuje Ci do czegoś?
                              Oczekiwałbym, że Jako mieszkaniec PODWROCŁAWSKIEJ miejscowości , dokładniej będziesz operował faktami.
                              Chyba że ich nie znasz, a to znaczy że na potrzeby forum tworzysz legendy.

> Jesteśmy wzorem do naśladowania.
                              noooo przez Virgistan, Wyspy Hoola Goola, czy aborygenów? Bo nie przez cywilizowany świat.

> pomijając wszystko - oddałabyś swój glos na kogoś kto się nazywa Ignor ?
                              A czy Twój obwód wyborczy to czasem nie jest nr 276 Wybrzeże J.Konrada Korzeniowskiego 18?

I nie pisz mi, że nie mam prawa Cię oceniać.
                              Dopóki brak samokrytyki i ogólnie dobre samopoczucie będą Ci pozwalać na produkowanie się W TEN SPOSÓB jak to robisz na publicznym forum dopóty musisz się liczyć z tym, że bedziesz oceniany na podstawie tej produkcji.
                              To działa w obie strony. A zwłaszcza uderza wpiszącego. I jemu wystawia laurkę, a nie czytającym.

Jak chcesz mogę Ci udostępnić hasło do tego nicka. Będzie Ci w nim do twarzy.
                              • szkaj Re: Do Sky.... 14.11.06, 10:37
                                szkaj napisał:

> Jak chcesz mogę Ci udostępnić hasło do tego nicka. Będzie Ci w nim do twarzy.

Umknęła mi jedna linijka:
                                >>> I mam dla Ciebie nowego nicka, odpowiadającego nazwą temu jak i co piszesz.
                                • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 11:36

szkaj napisał:

Umknęła mi jedna linijka:
                                  >>> I mam dla Ciebie nowego nicka, odpowiadającego nazwą temu jak i
                                  co piszesz."

...o (ł)żesz tysmile)))
                                  a nie umknęło ci przypadkiem ze jesteś tchórzem niezdolnym do polemiki pod swoim
                                  częściej używanym nick'em tylko tym wypoconym na użytek jednego/dwóch wpisów ?
                                  Z tchórzami nawet nie polemizuje nie wspominając o dyskusji.
                                  Poprzedniego twojego wpisu nie czytałem - za długi, nie chce mi się - masz
                                  pecha, pociłeś się za darmo !

Bez odbioru.

• mantra1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 16:46
                                    skynews napisał:

> Ja nie oceniam w ogóle Twoich wpisów, innych osób tez nie - ustosunkowuję się
                                    Tylko w ciągu dzisiejszego dnia dwukrotnie temu zaprzeczyłeś, oceniając zarówno
                                    treść, jak i autorów.
                                    I to już chyba będzie z mojej strony EOT.
                                    • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 21:53

Mantra napisała:

"skynews napisał:
                                      Ja nie oceniam w ogóle Twoich wpisów, innych osób tez nie - ustosunkowuję
                                      się tylko niekiedy do ich treści.
                                      Tylko w ciągu dzisiejszego dnia dwukrotnie temu zaprzeczyłeś, oceniając zarówno
                                      treść, jak i autorów.
                                      I to już chyba będzie z mojej strony EOT."

Nie ocenianie dotyczy stałych uczestników forum a nie tchórzliwych falsyfikatów.

Mantra,
                                      czego dziewczyno właściwie chcesz ?

Admin napisał mocne słowa, zamknął temat, ja się dostosowałem a Ty nie możesz od
                                      wczoraj przestać: posiadasz kopie tego co Admin wykasował, zamieszczasz
                                      fragmenty na forum cześć rozsyłasz mailami - dzisiaj np. dostałem 18 sztuk na
                                      skrzynkę gazetową, prawie wszystkie "bardzo mile", oczywiście od nieznanych
                                      mi nick'ow ale niektórzy byli tak głupi że kliknęli na [FWD] i źródło jest,
                                      pech..., widoczne - przykro mi, nie miałem na to żadnego wpływu i rozumie ze to
                                      wszystko to oczywiście przypadeksmile))))))))))))

Co z tego masz?
                                      Chcesz ponownie podzielić forum?,
                                      Wiele wskazuje ze tak.
                                      Juz raz Ci się to udało ale już się pożegnałaś się ze sswoim dziełem - co się
                                      właściwie stało ?

Nie rozumie ....,
                                      Ty,... lwica walcząca o swobodę wypowiedzi i zniesienie cenzury???

Enjoy it !
                                      • jutka1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 22:01
                                        RozumieMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Nauczy sie Pan kiedys?
                                        • zbyfauch Re: Do Sky.... 14.11.06, 22:06
                                          jutka1 napisała:

> RozumieMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Nieprawda.
                                          Skoro mówi się "umisz, rozumisz" to 1.os. l.poj. cz.ter. brzmi "umie, rozumie".
                                          • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 22:17

Ooo,
                                            jacy uważni - dziękuję - to była zagadka dla was - szukajcie dalej, robię wszystko
                                            tylko dla waszej przyjemnoścismile))

A możecie mi wytłumaczyć jak działa telefon na kartę ?

Enjoy it !
                                            • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 22:29

...no co jest ?
                                              tylko tyle ?
                                              A "sswoim" i dwa razy "się" w zdaniu - nie odczuwacie potrzeby pełni szczęścia
                                              ?

Enjoy it !
                                            • zbyfauch Re: Do Sky.... 14.11.06, 22:38
                                              skynews napisał:
                                              > A możecie mi wytłumaczyć jak działa telefon na kartę ?

img103.imageshack.us/img103/9297/telefonkg3.jpg
                                              • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 23:40
                                                zbyfauch napisał:

skynews napisał:
                                                A możecie mi wytłumaczyć jak działa telefon na kartę ?
                                                img103.imageshack.us/img103/9297/telefonkg3.jpg

Ach tak to robisz !
                                                Ale spryciarz...
                                      • mantra1 Re: Do Sky.... 14.11.06, 22:38
                                        skynews napisał:
                                        posiadasz kopie tego co Admin wykasował, zamieszczasz
                                        > fragmenty na forum cześć rozsyłasz mailami - dzisiaj np. dostałem 18 sztuk na
                                        > skrzynkę gazetową, prawie wszystkie "bardzo mile", oczywiście od nieznanych
                                        > mi nick'ow ale niektórzy byli tak głupi że kliknęli na [FWD] i źródło jest,
                                        > pech..., widoczne - przykro mi, nie miałem na to żadnego wpływu i rozumie ze
                                        to > wszystko to oczywiście przypadeksmile))))))))))))
                                        Nie rozsyłałam nikomu treści Twojego posta. Jeśli twierdzisz, że jest inaczej to
                                        bądź uprzejmy przysłać mi dowód, że mówisz prawdę. Adres prywatny znasz.

> Co z tego masz?
                                        > Chcesz ponownie podzielić forum?,
                                        > Wiele wskazuje ze tak.
                                        > Juz raz Ci się to udało ale już się pożegnałaś się ze sswoim dziełem - co się
                                        > właściwie stało ?
                                        Nie, nie chcę podzielić forum i doskonale wiesz, ze nie ja je poprzednio
                                        podzieliłam. Chce tylko, by osoby mi szczególnie bliskie czuły sie na nim
                                        dobrze. Natomiast Ty dokładasz wszelkich starań, żeby tak sie nie czuły.
                                        Dlaczego? Też nie rozumieM.

> Juz raz Ci się to udało ale już się pożegnałaś się ze sswoim dziełem - co się
                                        > właściwie stało ?
                                        Nie widzę powodu, bym miała Cie o tym informować, bo to nigdy nie był i nie jest
                                        Twój biznes.
                                        I nic już nie chcę. Wiesz, co znaczy EOT?
                                        • skynews Re: Do Sky.... 14.11.06, 23:28

"osoby mi szczególnie bliskie" - wzruszyłem się do łez, myślałem ze ja jestem
                                          jedna z tych osóbsmile))

Już było kiedyś takie tłumaczenie na forum - ma być atmosfera jak w rodzinnym
                                          grobowcu a osoby "nie bliskie" nie maja się czuć dobrze albo maja np. konsultować
                                          każdy post przed wysłaniem z tymi "bliskimi" - rzeczywiście fascynującą opcja.

Wszystkich stałych forumowiczow traktuje tak samo - nie rozdzielam na "bliskich"
                                          i tych "nie-bliskich".

Zapytałem grzecznie "dlaczego".
                                          Dostałaś szansę jasnej odpowiedzi i wyjaśnienia innym.
                                          Nie skorzystałaś - szkoda.
                                          A co byś powiedziała na np. "Bliskich - Alternatywnych" - może wtedy osiągniesz
                                          wreszcie szczęściesmile)))))) - żart oczywiściesmile))

EOT używają aktualnie tylko dzieciaki w sms'ach ale jak chcesz EOT to ja się
                                          oczywiście dostosowuje.
                                          Nie odpisuj - odpocznij trochesmile))

"I nic już nie chcesz" - to chcesz te dowody czy nie ?

Enjoy it !
                                          • mantra1 Re: Do Sky.... 15.11.06, 00:05
                                            skynews napisał:
                                            > Już było kiedyś takie tłumaczenie na forum - ma być atmosfera jak w rodzinnym
                                            > grobowcu a osoby "nie bliskie" nie maja się czuć dobrze albo maja np.
                                            konsultować każdy post przed wysłaniem z tymi "bliskimi" - rzeczywiście
                                            fascynującą opcja.
                                            Nie moja to opcja, zatem nie interesuje mnie.
                                            >
                                            > Wszystkich stałych forumowiczow traktuje tak samo - nie rozdzielam na
                                            "bliskich " i tych "nie-bliskich".
                                            J.w.
                                            >
                                            > Zapytałem grzecznie "dlaczego".
                                            Też pytałam, po co to robisz. I też nie uzyskałam odpowiedzi.

> "I nic już nie chcesz" - to chcesz te dowody czy nie ?
                                            Chyba napisałam wyraźnie, że chcę, więc po co pytasz ponownie? Masz je , czy nie?
        • skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 21:40

To tylko hipoteza - odpowiedziałem na post Rudej a o kim ewentualnie myślałem to
          wiem tylko ja i nikt więcej.

Enjoy your stay !
          • dha_tomciaj Re: Do Sky.... 13.11.06, 21:54
            skynews napisał:

>
            > To tylko hipoteza - odpowiedziałem na post Rudej a o kim ewentualnie myślałem
            t
            > o
            > wiem tylko ja i nikt więcej.

O!!!!!!coś mnie ominęło??smile)))
            >
            • skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 21:59

Ruda,
              bardzo miły post do Ciebie napisałem, przysięgamsmile))

Enjoy your stay !
              • dha_tomciaj Re: Do Sky.... 13.11.06, 22:20
                skynews napisał:

>
                > Ruda,
                > bardzo miły post do Ciebie napisałem, przysięgamsmile))
                >
                Wierzę cismile)
                dlatego go usunęli....

• skynews Re: Do Sky.... 13.11.06, 22:40

dha_tomciaj napisała:
                  "Wierzę cismile)
                  dlatego go usunęli...."

smile))
                  widać są równi i równiejsi - tego np.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=51559810&a=51813846
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=51559810&a=51818271
                  nie wykasowano mimo ze ktoś napisał co mu
                  pasowało oskarżając o kłamstwa i nawet nie mając odwagi pisać pod normalnie
                  używanym nick'iem - cóż zrobić, samo życiesmile))

Enjoy your stay !
    • luiza-w-ogrodzie Przegapilam 13.11.06, 23:43
      Przegapilam, ale pewnie nie warto bylo. Cale szczescie ze nie przeczytalam.
      Pozdrawiam admina :o)
      Luiza-w-Ogrodzie
      ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka