verbena1 29.05.08, 16:49 Najlepsze zyczenia z okazji Imienin. Trzymaj sie pionu, oszczedzaj kregoslup, ogladaj przyrode i niech Cie zdrowko nie opuszcza a marzenia o dalekich podrozach nie pozostana tylko marzeniami Sciskam mocno Verbena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 18:01 Dolaczam z zyczeniami )) Pociechy z wisterii, niechaj wreszcie zakwitnie, zdrowia, spokoju, zadowolenia, i w ogole wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 19:27 Maaaagdo, Magdusiu, Magdusienko, zycze Ci tego samego czego zycze mojej domowej Magdzie, czyli zdrowia kregoslupowego, duzo milosci i radosci. Reszta sama przyjdzie))) Aha, mojej to ja jeszcze zycze zyciowej madrosci, a tej u Ciebie mnogosc, wiec zycze Ci zebys mogla nia i tym nieslychanym, Tobie wlasciwym cieplem, dalej sprawiedliwie obdarzac otoczenie! Wszystkiego co tylko sobie zamarzysz zycza Ci Dzicinka i jej Mac. Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 19:55 Magdo, Magdo żyj sto lat...Zdrowo, mądrze, dostatnio, spokojnie i bezpiecznie, w towarzystwie miłych ludzi, zwierząt no i...PTAKÓW oczywiście! Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 20:19 Łoooooj, wzruszyłam się. Dziękuję za życzenia. Kochane jesteście) Fedorczyku miły ucałuj ode mnie Dziecinkę - i nich nie będzie za mądra życiowo(co nie oznacza ,ze życze Ci głupawego dziecka, oj nienienie), niech będzie luzacka + te wszystkie przymioty , którw w sobie ma. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 20:33 Lbx, przesyłam ci moc dobrych życzeń Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 20:44 Lx,moja Droga, od pewnego rodzaju ludzi los wymaga wiecej i jedyne czego mozna im zyczyc to tego zeby potrafily sobie z tym radzic! Mysle ze doskonale wiesz o co mi chodzi))) Odpowiedz Link
dado11 Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 21:50 Wszystkiego najlepszego, kochana Lx zdrowia, ZDROWIA, Zdrowia, i żeby ta piękna cecha twojego Ja- pogoda ducha i codzienny optymizm, zawsze były przy Tobie A i ciućków życzę, bo bez nich trudniej realizować te małe i te większe przyjemności... Buźka, D. Odpowiedz Link
mammaja Re: Magdalenko forumowa....... 29.05.08, 22:15 Droga Magdo - tyle tu juz wpisow ladnych wpisow - trudno wymyslic jeszcze cos orginalnego zycze Ci bardzo mocno, zeby zawze otaczala cie przyjazn ludzka jaka potrafisz wzbudzac, milosc tych, ktorym poswiecilas swoje zycie, no i oczywiscie spelnienia wszystkich duzych i malych pragnien. Buziaki serdeczne! Mm Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Magdalenko forumowa....... 30.05.08, 01:12 Zycze Tobie, droga LX, pieknego imieninowego dnia w pieknym miesiacu maju. Zdrowia Tobie zycze i tego, zeby wszyscy, ktorych obdarzasz swoim czasem, pomoca i cieplem docenili to i oddali Tobie w dwojnasob... Przyjmij prosze herbowy kwiat mojego stanu - piekna waratah. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
monia.i Re: Magdalenko forumowa....... 30.05.08, 13:34 Troszkę się zgapiłam.. Lx - mnóstwo ciepłych życzeń, myśli i uścisków przesyłam w Twoją stronę. Niech Ci się marzenia spełniają Odpowiedz Link
40plus Re: Magdalenko forumowa....... 30.05.08, 13:54 Przepraszam za opóźnienie, wyjazd pokrzyżował plany. Lx, wznoszę modły ku wysokościom, aby wszystkie życzenia, które zebrałaś w tym dniu się spełniły!!! Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Magdalenko forumowa....... 30.05.08, 16:38 Niech się spełnią! No chocby w 25% Jeszcze raz serdeczne dzięki,sprawiłyście mi tymi zyczeniami ogromna przyjemność. Odpowiedz Link