dojrzalsza 20.09.03, 08:49 bo zblizam sie do 45 lat. bedzie mi tego brakowalo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurnii Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie "mala" 20.09.03, 11:33 nie przesadzaj, na pewno nie będzie tak żle. miłego dnia, G. Odpowiedz Link
lablafox Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie "mala" 20.09.03, 19:20 Dlaczego nie powie , przeciez mała to nie kwestia wieku , lecz , tak sądzę, stosunków międzyludzkich , lub gabarytów .Znam takie małżeństwo , pani 185 i prawie 100 kg, pan z ledwością 170 , chudzina taka i on mówi do swojej żony " moje maleństwo" Co ty na to ? Pozdrawiam lablafox Odpowiedz Link
marialudwika Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie 'mala' 20.09.03, 19:58 Hej!!! A ja widzialam taka pare w "Klanie"/zreszta dawno juz tego nie ogladam,bo sie zrobil nudny/..do Zofii Merle jej luby mowi "ptaszynko",urocze,co? ml Odpowiedz Link
calina1 Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie 'mala' 20.09.03, 20:28 Gdyby moj mezczyzna powiedzial do mnie "mala" (lub klepnal mnie po dupie) , to juz by przestal byc moim mezczyzna Odpowiedz Link
glodn-y Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie 'mala' 20.09.03, 21:08 calina1 napisała: > Gdyby moj mezczyzna powiedzial do mnie "mala" (lub klepnal mnie po dupie) , to > juz by przestal byc moim mezczyzna Głupia jak stary kalosz (czyli but) Dorośniesz to pogadamy,może? A teraz martw się,aby zdać egzamin w gimnazjum Odpowiedz Link
marialudwika Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie 'mala' 20.09.03, 21:41 Mnie dzis na gg jakas dziewczynka,mlodsza od mojej wnuni/!!!!!!!!!!/ "molestowala" glupimi "wiadomosciami" etc.A ordynarna tez byla okropnie.Musialam gg ustawic na nieobecna bo mi sie znudzilo ja "ustawiac" ml Odpowiedz Link
popaye eeeeee.....? 21.09.03, 18:01 calina1 napisała: > Gdyby moj mezczyzna powiedzial do mnie "mala" (lub klepnal mnie po dupie) , > to juz by przestal byc moim mezczyzna a) - "pupa" mojej Partnerki to MOJA pupa! - "klepie" kiedy mam chec (wiem iz Panie nie przepadaja za taka "pieszczota"!)- ale ja nie umiem sie powstrzymac i nic nie poradze iz ta "czesc" damskiego ciala wyglada tak "apetycznie" - W sam raz by.... klepnac -. b) - jeszcze do polowy XX Wieku, wsrod czesci europejskiej arystokracji i burzuazji istnial zwyczaj powszechnego uzywania wsrod malzonkow formy: Pan/Pani - przyklad: rodzinne obyczaje w domu Panstwa de Gaulle (b. Prezydent Rep.Francuskiej). No coz: "dyskretny urok burzuazji" -) Veuillez agrêer, Madame Calina1, l´assurance de ma respectueuse admiration et croyez que persone plus que moi ne vous est plus dêvouê. pE Odpowiedz Link
glodn-y Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie 'mala' 20.09.03, 21:45 Jasna Cholera! Mnie jakoś nikt nie chce molestować)))) jakiś nie ..... jestem czy co??? Odpowiedz Link
marialudwika Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie 'mala' 20.09.03, 21:49 Bo nie ujawniles gg a ja tak/na innym forum/.Co slychac???? Jak sie miewa szanowna Mzonka? Ciekawe czy Mamajka za nami teskni? Wiecej juz nie zrobila "wyprawy" do kafejki internetowej,buuuuuuu!!!!! Woli swiatlo ksiezyca,szum morza...spacer po plazy ml Odpowiedz Link
ewelina10 Żona się głęboko zastanowi zanim ...... 21.09.03, 19:20 Są i panie, które lubią panów klepać w część służącą do siedzenia. "Klepusie" to niewinne igraszki okazywania uczuć :-> Niebezpieczne mogą się okazać "pieszczotki" pań lubiących chwytać swoje "drugie połowy " za najdelikatniejszą częśc ciała. Czytałam kiedyś w gazecie o tym, jak doszło do wypadku u pewnego fachowca, usuwającego drobną usterkę w domu. Pewna pani, od dłuższego czasu nie mogła się doprosić swojego męża o naprawienie przeciekającego zlewu. Któregoś razu, po powrocie z pracy ujrzała swojego męża zagłębionego w szafkę zlewozmywakową. Oszołomiona szczęściem - siłą impulsu złapała za krocze części ciała wystającej z owej szafki. Jakież było jej zdziwienie, kiedy usłyszała najpierw odgłos uderzenia, a potem stek słów "nieparlamentarnych"dochodzących z głębi szafki. Okazało się, że tego dnia jej mąż przyprowadził do domu hydraulika. Fachowiec zajął się naprawą zepsutego zlewu, a mąż akurat w tym momencie musiał skorzystać z łazienki. Skutek - hydraulik nabawił się stresu i rany na głowie, którą niezwłocznie trzeba było zaszyć na pogotowiu, oraz kilkudniowym zwolnieniem lekarskim. Sądzę, że Pani owa głęboko się zastanowi nad wyborem stylu okazywania swoich uczuć, zanim w przypływie czułości zechce swojego męża chwycić za jego "wstydliwe" miejsce )) Odpowiedz Link
popaye Żona się głęboko zastanowi zanim ...... 21.09.03, 19:49 Fajnie Ewelinko, ze jestes! - Na Ciebie - zawsze moge liczyc! -. Tylko hmmmm .... to jest nie "fair" - Ty - kobieta i Tobie "wolno" uzyc kazdego argumentu i przykladu w dyskusjach o zachowaniach w stos. damsko-meskich i nie bedzie to poczytane jako przyklad "seksizmu i meskiego szowinizmu" -. Przynajmniej ja z kol. Glodny´m (pozdrowienia!) uwazamy sie za normalnych facetow ze "zdrowymi" odruchami - tak mysle. Buziaki pE. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Żona się głęboko zastanowi zanim ...... 21.09.03, 19:53 I ja witam serdecznie. Mylisz się, że jako kobieta i tak dalej )) To Wy jesteście "rodzynkami" na tym forum i macie ooooooolbrzymie fory u dziewczyn. Pamiętasz mammaikę - jak broniła samców ? Odpowiedz Link
popaye Re: Żona się głęboko zastanowi zanim ...... 21.09.03, 20:44 Ewelinko Mila,- jasne, ze nie zapominam o Mammajce - wroci - "zlapiemy sie za bary" -). Ale SERIO - Wy wszystkie, nasze mile forumowiczki - chyba wiecie jak TRUDNO jest mezczyznom wypowiadac sie SZCZERZE w tak sfeminizowanym towarzystwie, na tematy damsko-meskie by uniknac z Waszej strony (uzasadnionych lub NIE) zarzutow o zbyt "meskim" traktowaniu tematu i posadzenia o "instrumentalizowanie" roli kobiet. Akurat w tym przedmiocie, kazde niezbyt rozwaznie uzyte przez mezczyzn slowo lub zwrot mozna NATYCHMIAST uzyc jako argumentu do "wejscia na barykady". W niektorych krajach - (znam z autopsji) - jest to przyczyna wiekszosci konfliktow - nawet w srodowiskach i kontaktach stricte zawodowych. - Ciesze sie iz Ty i kilka innych Pan z naszej grupki macie poczucie humoru i nie bierzecie wszystkiego na "serio" - pozdrowionka pE Odpowiedz Link
ewelina10 popay-e - jako kumpel :-))) 21.09.03, 21:19 popay-e Ty wciąż stanowisz dla mnie zagadkę. Fajnie się z Tobą "forumuje", ale czasami trudno mi Ciebie rozpoznać. Niekiedy mam wrażenie, czy przypadkiem ktoś się nie podszywa pod Twój nick. A co wiem, to też słodka moja tajemnica. Ogólnie podsumowując - myślę, że Cię.....zaraz, zaraz, jakie to słowo, znów ta skleroza mi dokucza....acha .... lubię. Nawet jeśli jakiś dubler się odzywa popaykowy)) Natura ludzka jest taka "wielobarwna". Na szczęście - każdemu z nas szybko uchodzą urazy i to się liczy. Wielokrotnie powtarzam - szanuję innych odmienność w opiniach. Nie lubię tylko, jeśli przybierają one charakter wredności i wrogości kierowanej w moim kierunku. Zapalczywość, nienawiść do wszystkiego co się porusza - jeśli te cechy dotkną człowieka, chyba nie ma na to już lekarstwa. To jest już choroba. Wszelkie próby argumentacji są tylko stratą czasu. Zła energia bijąca od drugiej osoby - niestety potrafi przenikać, więc lepiej zawczasu się wycofać. Nienawiść - jest to dla mnie fanatyczne uczucie, i staram się jak mogę, ażeby omijać ją z daleka. Forum jest tu dla wszystkich, ilość wątków ogromna, można serfować do woli. Mam nadzieję, że uda nam się wspólnie rundki robić niekonieczne przez nokaut Odpowiedz Link
popaye Ewelina -DAMA jako .....kumpel :-))) 21.09.03, 21:49 Ewelino,- Parapsychologia, numerologia, kabala, sily nadprzyrodzone, astrologia itp - nie moje podworko i ... wstrzymam sie z komentarzem co sadze o wyznawcach tych "naukowych" dziedzin. Cuda, kobieca intuicja i energetyczne "fluidy" : j/w. Fanatyzm i oszolomizm religijny - he, he Swietojebliwowosc - mniam, mniam -)) Mam swoje, subiektywne zapewne, ale poparte doswiadczeniem zyciowym 50- ciu przezytych lat widzenie Swiata. Nie musi byc zbiezne z Twoim. "Zapalczywość, nienawiść do wszystkiego co się porusza" - nooo nareszcie mnie ....rozgryzlas - "Wszelkie próby argumentacji są tylko stratą czasu" - i... vice-versa - Taki mily wieczor!: cieplo i ... bezwietrznie - Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ewelina -DAMA jako .....kumpel :-))) 21.09.03, 21:52 I nareszcie bez sygnaturki )) Świadomie, czy zapomniałeś wstawić )) Odpowiedz Link
warum Re: Ewelina -DAMA jako .....kumpel :-))) 21.09.03, 22:25 Hmm...To chyba bylo do mnie/ te cytaty/))))))))ale skoro tez sie poczuwasz to mi razniej Odpowiedz Link
popaye inne DAMY - tez! 22.09.03, 08:35 warum napisała: > Hmm...To chyba bylo do mnie/ te cytaty/))))))))ale skoro tez sie poczuwasz to > > mi razniej Taaak! POCZUWAM sie! i....kocham WSZYSTKIE kobiety, przeczytam natychmiast WSZYSTKIE horoskopy w dostepnych brukowcach i na kleczkach - zmowie paciez za zdrowie ojca Dyrektora -)) Odpowiedz Link
em_em Re: inne DAMY - tez! 22.09.03, 08:46 popaye napisał: > Taaak! POCZUWAM sie! i....kocham WSZYSTKIE kobiety, przeczytam natychmiast > WSZYSTKIE horoskopy w dostepnych brukowcach i na kleczkach - zmowie paciez za > zdrowie ojca Dyrektora -)) no to sobie znalazłeś biczyk - jak się która wychyli to ją postawić do szeregu RM - nie obrażaj naszej inteligencji proszę poza tym lekko sam się zapętliłeś bo zdecydowanie horoskopy i ojciec dyrektor nie siedzą w jednym worku "Parapsychologia, numerologia, kabala, sily nadprzyrodzone, astrologia itp - nie moje podworko i ... wstrzymam sie z komentarzem co sadze o wyznawcach tych "naukowych" dziedzin." - ha ha ha - oto wzorzec jak skomentować "wstrzymując się od komentarza" ))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: inne DAMY - tez! 22.09.03, 09:55 Och i oh,Popaye'ku - horoskopy z brukowcow?Nieladnie tak pogardzac tymi,ktorzy wierza w astrologie,stawiaja kabale i t.p.O ile wiem O.R. tez to potepia,hi,hi ml Odpowiedz Link
lablafox Re: inne DAMY - tez! 22.09.03, 10:04 Popayu , jeśli Tobie nie odpowiada towarzystwo kołtunów, czarownic, prymitywów i ubogich duchem oraz ciałem zawsze możesz się przenieść gdzie indziej, np. na 2 fora stworzone przez Ewelinę (50-latki...mniej wiecej i dziewczyny po czterdziestce i więcej) i tam stworzyć " Elytarny Klub Ludzi Jedynie Swiatłych". Życzę dobrego samopoczucia i powodzenia lablafox Odpowiedz Link
ewelina10 Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 12:09 Widzę przeogromną sympatię do mnie, ale żeby aż taki stan uwielbienia ??? Jestem bardzo pracowitą dziewczyną, ale żebym stworzyła forum dziewczyn po 40+... aż taka pracowita, to ja nie jestem ??? Chociaż to mi pochlebia. Uważam, że włąścicielowi tego forum sporo uznania się należy. Chociażby za jego inicjatywę. Proszę - nie wkładaj mi popayka do towarzystwa. Nie przeczę, miłe to towarzystwo, ale nie mogę robić konkurencji innym jego pupilkom. "Koń by się uśmiał )))))))))))))))) ... ja stworzyłam aż dwa fora.... taki geniusz ze mnie. Hurrrrra. Odpowiedz Link
lablafox Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 18:24 40 + stworzyliśmy wspólnie z Markiem ( żeby nie było niedomówień jej_mąż i lablafox)Mark zaproponował mi zrobienie takiego forum . On wykonał całą stronę techniczną , bo ja jak wszyscy wiedzą jestem antytalent w tej dziedzinie. Ja obiecałam ,że będę go wspierać . Ty Ewelino aktywnie działałaś na dwóch forach 1. 50-latki ... mniej więcej - jako ewzabor 2.Dziewczyny po czterdziestce- jako ildiko Pozdrawiam lablafox Odpowiedz Link
ewelina10 Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 18:53 lablafox napisała: > Ty Ewelino aktywnie działałaś na dwóch forach > 1. 50-latki ... mniej więcej - jako ewzabor > 2.Dziewczyny po czterdziestce- jako ildiko > Pozdrawiam lablafox Szczerość za szczerość. Innej prawdy od poniższej nie ma. Kiedy zainteresowałam się forum, prawdopodobnie ildiko już istniało. Jako ewazbor czynnie go wspierałam, z takich samych powodów z jakich jestem w tym forum. Z czasem miałam jakby "żal" do ildiko... nie ujawnił się, nawet do dziś nie wiem kto to jest. Tydzień temu w poczcie przesłał mi post - >...nie było mnie dwa miesiące, może byśmy itd.< Do chwili obecnej cisza z jego strony. Wcześniej podejrzenia miałam, że ildiko to megxx. Ona brała czyny udział na tym forum. Zawsze twierdziłam że to tylko przypuszczenia. 50-mniej więcej stworzyłam zupełnie przez przypadek - dowodem jest mój nick ewelina 10. Miało być nawiązanie do ewyzbor, to może ewelina a ta cyfra 10 - net mi sam ją przydzielił. Dziś by moje komórki bardziej musiały pokomplementować nad tym)) Wracając do tematu - zależało mi na forum dla naszej grupy przedziałowej. Niestety, sama wiesz nie wyszło. Czyniłam bezkutecznie zabiegi - na 40-stkach, ale tylko i wyłącznie jako ewazbor a nie ildiko i na swoim forum z sentymentu. Nawet i dziś tam zaglądam od czasu do czasu. używam tylko /właściwe używałam/ 2-ch nicków ewazbor=ewelina. Przyznałam się do tego dawno temu. Reszta o nickach była zawsze prowokacją )). Ostatni raz piszę te wyjaśnienia. Jesteś w błędzie, ale nie pozwolę abyś innych w ten błąd wprowadzała. Brzydko jest ferować wyroki tylko na zasadzie swoich mylnych przypuszczeń. Zrobisz co uważasz. Radzę Ci jednak zachować swoje bezpodstwne posądzenia dla siebie. PS - ewelina założyła 50 - + Powiadasz, że Ty z Markiem to forum stworzyliście. O jakiej Ty stronie technicznej piszesz. Ciekawie co Mark na to ??? Przestałam już cokolwiek rozumieć. A może to wy się poprzebieraliście ??? Odpowiedz Link
ewelina10 Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 18:54 To jest po prostu już bardzo NIESMACZNE. Jakieś grupy, mafie na tym forum, a my o niczym nie wiemy i żyjemy w takiej błogiej świadomości. ... i Mark też ??? !!! Odpowiedz Link
lablafox Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 19:14 "Brzydko jest ferować wyroki tylko na zasadzie swoich mylnych przypuszczeń " Oj brzydko , brzydko . Faktycznie robi się niesmacznie . Pisałam już raz ,iż ja nigdy nie atakuję , nie pozwalam jednak się atakować . To wszystko i skończmy wreszcie . Pozdrawiam lablafox Odpowiedz Link
ewelina10 Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 19:32 Dziewczyno - zastanów się nad tym... w co ty grasz ??? Nigdy nie byłam wredna i nie rozumiem Twoich gier do mnie. Wciąż się zastanawiam, o jakich Ty technikach myślisz do których mark aż potrzebował Ciebie Czekam na odpowiedź od niego. Popay pisał o jakiś zarządach i komitetach, ale nie brałam tego na serio. Wydawało mi się to takim nonsensem, i nie rozpatrywałam tego w żadnych kategoriach. Jeszcze raz się Was pytam - w co Wy gracie ? Zabawiasz się sama w jakieś podchody i co ... sądzisz, że i ja będę się bawiła w Twoje gierki ??? Odpowiedz Link
ewelina10 Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 19:36 Jeśli byś miała szczere intencje i chciała wyjaśnić swoje bezpodstawne podejrzenia - formą właściwszą byłaby wymiana poza naszym forum. Mieszasz w swoje brudy innych. Jest to niewłaściwe. Pierwszy raz potraktowałam to jak niesmaczny żart i żartem odpowiedziałam. "Gdyby głupota miałaby skrzydła, fruwałabyś pani jak gołębica" Odpowiedz Link
lablafox Re: inne DAMY - tez! do labladox 22.09.03, 20:07 Ewelinko , zachowujesz się jak manipulantka czystej wody. Swoje czyny przypisujesz innym. Cały czas mnie atakujesz i odwracając kota ogonem przypisujesz mi swoje zachowania .Ja nie mam brudów . Nie napadam . Nie obrażam . Nie podejrzewam . Nie mam na to czasu i ochoty. Powtarzam po raz 3 , może to wreszcie dotrze : Ja nie atakuję , lecz nie pozwalam się atakować .Nie znosze też pyskówek , źle się czuję uczestnicząc w czymś takim. Jeśli chodzi o stronę techniczną , to może się żle wyraziłam , a ty źle zrozumiałaś . Ja jestem słabiutka jeśli chodzi o posługiwanie się internetem Dla mnie problemem byłoby założenie nawet takiego forum , stąd załeżenie go wziął na siebie jej_mąż.On też był pomysłodawcą . Pozdrawiam , zdegustowana solidnie tym wszystkim lablafoz Odpowiedz Link
popaye em_em, ML, Lablafox - inni(e) tez? 22.09.03, 11:56 em_em napisała: > > no to sobie znalazłeś biczyk - jak się która wychyli to ją postawić do szeregu > - nie obrażaj naszej inteligencji proszę - ha ha ha - oto wzorzec jak > skomentować "wstrzymując się od komentarza" ))))))))) Lablafox: "....... Elytarny Klub Ludzi Jedynie Swiatłych". ML: .... - (ML akurat b.lubie i wiem iz sie "zgrywa" - ) Drogie Panie-forumowiczki (Pan - tez sie pewnie "znajdzie" - a jakze!) Czy Wy naprawde myslicie iz ja, mimo dennego IQ, jestem az tak glupi bym nie wiedzial iz najprosciej jest przejsc przez zycie i zrobic "kariere" na takim forum - bedac UKLADNIE grzeczny i PRZYTAKIWAC kazdemu ktoremu mozna sie narazic? No to - wyrazy podziwu dla waszej zdolnosci "para", kobiecej intuicji itp - Wydawalo mnie sie tylko iz ludzie w wieku PONAD 40-tke maja wiecej lat i rozumu jak ... nastolatki -. Nie bardzo tylko pojmuje wyksztalcone, doswiadczone zyciowo srodowisko inteligentnych ludzi- ktorzy znajduja przyjemnosc w "glaskaniu sie po glowkach" i potwierdzaniu nieomylnosci postaw i sadow jednoczesnie: "barykada" natychmiast jak ktos jest INNEGO zdania. - Nie mam PRAWA miec innego zdania? - Kazdy "zart" MUSI byc natychmiast wykorzystywany jako "argument"? (nawet jak niektorzy maja inne niz ja poczucie humoru?). - JEDEN - jedyny raz i .... niechcacy, "poradzilem" na tym forum komukolwiek i cokolwiek (rzecz dotyczyla pracy na wlasny rachunek) a ta osoba nie musiala z mych "porad" korzystac. Kazdy inny wpis byl moim subiektywnym zdaniem w "dyskusji" - moze mylnym, moze zbyt obcesowym lecz opartym na jakims wlasnym doswiadczeniu. NATYCHMIAST mnie "doradzano" jak mam sie POPRAWNIE zachowac! - he, he Serdeczne dzieki za PORADY i PROPOZYCJE udzialow w "odpowiednich" dla mnie gronach dyskusyjnych -. To jest OTWARTE forum - jego motto mozecie sobie poczytac pod jego nazwa!. Ze "zalozyciel" mial jakies "CELE" i inne OCZEKIWANIA zwiazane ze srodowiskiem dyskutantow - Jego sprawa! Na otwarta przez Niego strone wwww i zarzadzana z PRYWATNEGO servera nie wchodze, nie interesuje mnie ona i ... exkluzywnych "KLUBOW" prywatnych mam do dziurki w nosie. Tam - zapewne bedzie "elita" i glaskacze wlasnej proznosci -. Poniewaz moje wpisy czesto wzniecaly reakcje calkowicie obce moim intencjom i odczytywane byly jako OSOBISTE i personalizowane "ataki" na czyjes poglady, rodzine lub postawe - umieszczam pod moimi wpisami formulke: Odpowiedz Link
marialudwika Re: em_em, ML, Lablafox - inni(e) tez?-do Popaye'k 22.09.03, 15:49 Hej!Nie zlosc sie na mnie.Gdybysmy sie wszyscy ze soba zgadzali to istotnie byloby jak u cioci na imieninach,hm.Choc nie znam Ciebie osobiscie wiem,ze lubisz prowokowac i UWIELBIAM to!!!!!Zaraz powstaje lawina postow i forum ozywa.Blagam Ciebie tylko o jedno-nie dokuczaj mi o.R. bo ta kreatura jest mi obmierzla,choc tylko o nim tu i tam czytam,gr!!!!!Ale moze jestem przeczulona,hm i mam rydzykowa alergie?????? Pozdrowka Odpowiedz Link
em_em Re: em_em, ML, Lablafox - inni(e) tez? 22.09.03, 15:59 popaye napisał: > Nie bardzo tylko pojmuje wyksztalcone, doswiadczone zyciowo srodowisko > inteligentnych ludzi- ktorzy znajduja przyjemnosc w "glaskaniu sie po > glowkach" i potwierdzaniu nieomylnosci postaw i sadow jednoczesnie: > "barykada" natychmiast jak ktos jest INNEGO zdania. > - Nie mam PRAWA miec innego zdania? masz - jak najbardziej masz, tylko dlaczego odwrotnie - jeśli ktoś jest innego zdania niż Ty - to zaraz go rydzykiem ? widzisz tylko takie dwa bieguny ? > - Kazdy "zart" MUSI byc natychmiast wykorzystywany jako "argument"? (nawet > jak niektorzy maja inne niz ja poczucie humoru?). no fakt - jako tępa blądynka chwilami nie łapię Twoich wysublimowanych żartów - proponuję "wężykiem, wężykiem..." Odpowiedz Link
popaye em_em 22.09.03, 19:01 Daj spokoj em_em - sam, mimo absolutnej obojetnosci na dogmaty i metodyke dzialan Kosciola i jakiejkolwiek religii (dotyczy rowniez partii politycznych) - zdaje sobie sprawe jak bardzo na moje przekonania, morale i odbior otoczenia mialo wychowanie w duchu naszego polskiego katolicyzmu, dekalog oraz warunki i uklady spoleczno-polityczne w latach mego dojrzewania -. Nic w tym zlego! - odnioslem sporo korzysci z tego i baze z ktorej czerpie. RM i jej Dyrektora - traktuje jedynie w kategoriach zartu i krytycyzmu do glupoty i poziomu stosowanych tam populistycznych "chwytow" -. Skutecznosc tych metod mnie przeraza - choc na "zdrowy rozum" powinienem o tym wiedziec - to jest "pulapka" w ktora wpadaja amatorzy "dziejowej sprawiedliwosci" i obroncy swietojebliwosci - wszedzie na Swiecie -. Jezeli nie bylo zbyt komunikatywne to oswiadczam iz mam w "d...." Dyrektora, jego Rozglosnie i jej "recepty" na moralnosc -. O.Dyrektor - jest osoba PUBLICZNA (na wlasne zyczenie!)wiec mam prawo do personalnej krytyki Jego postepowania i stosowanych przez Jego firme "metod". Co do "nas" - obojga - cenie Twoje wpisy i nie zauwazylem bys Ty osobiscie miala bardzo odbiezne zdanie na powyzszy temat, choc nie musisz tego z taka jak ja ostroscia komunikowac. Twoje prawo i ja to rozumiem. Mam jeszcze resztke urlopu, spedzam na rozrywkach wiec... "dolewam" oliwy do ognia przygasajacego ogniska i zaru dyskusji -. Tobie - milego popoludnia i wieczoru, i obojgu - wiecej zyczliwosci w ocenie wypowiedzi bez zajadlosci i posadzania o "szarganie swietosci" - pE Odpowiedz Link
em_em Re: em_em 22.09.03, 19:53 dziękuję za życzenia Otóż ja nie mam ojca dyrektora tam gdzie Ty, ponieważ należę teoretycznie do tego samego Kościoła - natomiast mam podejrzenie, że o.dyr. wierzy w innego Boga. Wysłuchałam kiedyś paru audycji tego radia na tej samej zasadzie na jakiej obejrzałam jeden brazylijski serial i przeczytałam jeden numer tygodnika "Nie" - po to żeby wyrobić sobie własne zdanie - i może dlatego, że sobie to zdanie wyrobiłam, tak mnie "rusza" cień podejrzenia że należę do tej trzódki. W kwestii poczucia humoru - tu właśnie widać ile znaczą w "realnej" komunikacji uśmiech, ton wypowiedzi itp - ironia ciężko się przekłada na słowo wyłącznie pisane, dodaj do tego czytanie "w przelocie" i ogólne zmęczenie - i nieporozumienie gotowe. i to by było na tyle.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
popaye : em_em 22.09.03, 21:07 Moja Mzonka jest wierzaca (i praktykujaca) katoliczka. NIGDY nie bylo z tego tytulu miedzy nami nieporozumien, - cenie przekonia kazdego i nie oczekuje od wierzacych niczego innego jak tolerancji moich pogladow. Corka - chodzila na religie - az do Matury i nie bylo w tym dla mnie nic zdroznego - jako dorosla - bywa w kosciele "okazyjnie" ale to juz Jej sprawa. Malzonki - zdanie o o.Rydzyku jest identyczne jak Twoje, z tym iz brak Jej poczucia humoru by wysluchiwac tych glupot, a mnie to po prostu "bawi" - stad "konflikty" -). Odpowiedz Link
marialudwika Re: em_em i Popaye'ka 22.09.03, 22:13 Niniejszym uroczyscie i oficjalnie oswiadczam,ze mam ojca dyrektora tam,gdzie i Wy.Moze tym razem nie zachowuje sie jak damie przystalo..ale trudno! ml Odpowiedz Link
olga55 Re: juz nigdy mezczyzna na mnie nie powie 'mala' 22.09.03, 12:27 Ja mam 158 cm, a mój pan 192.Jestem dla niego zawsze "maleńka", z taką nutką przewrotnej czułości...Ale tylko gdy jesteśmy sami. Odpowiedz Link
olga55 Re: powie 'mala' do olgi 22.09.03, 13:30 Hi,hi, hi...a zauważyłaś, że często tacy wysocy faceci lubią niskie kobiety??? Odpowiedz Link
ewelina10 Re: powie 'mala' do olgi 22.09.03, 16:37 olga55 napisała: > Hi,hi, hi...a zauważyłaś, że często tacy wysocy faceci lubią niskie kobiety??? Zauważyłam, że ja przyciągam wysokich mężczyzn )) Czasami żartując staję na wyższym schodku, ażeby przytulić się. I wiesz - kiedy nasze twarze spotykają się na równym poziomie, a ja mogę swobodnie objąć - nie wydaje mi się to za rozkoszne. ON robi się wtedy jakiś mniej "męski" Wolę swe "rączęta" podnosić do góry, żeby go objąć za szyję - wtedy czuję się taką "kobietką" Odpowiedz Link
marialudwika Re: do Lablafox 22.09.03, 18:33 Wasza wspolpraca-Twoja i Marka okazala sie,jak widac sukcesem!!!Oby nie zapeszyc,hi,hi bo ja z tych przesadnych."Udzielalam sie" na obu forach Eweliny,jak wiele z nas,ale pozniej przenioslam sie do "jej_maz" i zostalam.. Pozdrowka ml Odpowiedz Link