Dodaj do ulubionych

Podoba mi sie...

26.09.03, 20:54
to forum coraz bardziej smile))

piotr
Obserwuj wątek
    • warum Re: Podoba mi sie... 26.09.03, 21:07
      To dlaczego nie dolewales oliwy do ognia jak buchalo?smile))Teraz znowu cicho i
      o "niczym"smilestrach Cie oblecial,ze zostaniesz zaszufladkowany do "tych"
      lub "tamtych"?
      • piotr-61 Re: Podoba mi sie... 26.09.03, 21:17
        warum napisała:

> To dlaczego nie dolewales oliwy do ognia jak buchalo?smile))Teraz znowu cicho i
        > o "niczym"smilestrach Cie oblecial,ze zostaniesz zaszufladkowany do "tych"
        > lub "tamtych"?

Wiesz, ja po prostu postow niektorych osob, w trosce o moje nerwy, nie czytuje
        w ogole. Dlatego poczatek tego "buchania" umknal jakos mojej uwadze a
        teraz...to juz troche pozno aby dogasajacy zar oliwa zalewac wink
        Strach... nie to chyba nie to. To raczej lenistwo. Nie chce mi sie juz po
        prostu w tego typu rozgrywkach aktywnie uczestniczyc... to wszystko juz kiedys
        bylo...

pozdrawiam

piotr
        • warum Re: Podoba mi sie... 26.09.03, 21:23
          A znasz sposob na unikniecie takich sytuacji? z doswiadczenia forumowego?
          • piotr-61 Re: Podoba mi sie... 26.09.03, 21:31
            warum napisała:

> A znasz sposob na unikniecie takich sytuacji? z doswiadczenia forumowego?

Oczywiscie, ze znam. Jeden, jedyny, ktory skutkuje, nie zmuszajac Cie
            jednoczesnie do uzywania podobnej argumentacji jak wspolrozmowca : IGNOR!
            Absolutny, bezwarunkowy IGNOR!
            Przyznaje, ze metoda nieraz trudna w uzyciu (paluszki swedza aby jakas cieta
            riposte wystukac) ale na pewno skuteczna.

pozdrawiam

piotr
            • warum Re: Podoba mi sie... 26.09.03, 21:48
              Tylko facet mogl Topowiedziec!smile))Ale dziekuje za kolejna madra radesmileMoj
              temperament mimo wieku niezbyt chetnie poddaje sie umyslowismilePozdrawiam
              dobranocnie i... witam nocna zmianesmile
            • ewelina10 Re: Podoba mi sie... 26.09.03, 21:58
              piotr-61 napisał:
              > jednoczesnie do uzywania podobnej argumentacji jak wspolrozmowca : IGNOR!
              > Absolutny, bezwarunkowy IGNOR!
              > Przyznaje, ze metoda nieraz trudna w uzyciu (paluszki swedza aby jakas cieta
              > riposte wystukac) ale na pewno skuteczna.

Trzeba będzie trochę popracować na tym.
    • olga55 Re: Podoba mi sie..do P. 26.09.03, 22:09
      Ajuz myślałam, że Cię M..tj.Piotrze gdzieś wywiało.A ignorowanie to wyższa
      forma adoracji.(to zasłyszane)
      Kum kum
      • piotr-61 Re: Podoba mi sie..do P. 27.09.03, 06:33
        olga55 napisał(a):

> Ajuz myślałam, że Cię M..tj.Piotrze gdzieś wywiało.

Alez Z..., tzn. Olgo, mnie tak szybko nie wywiewasmile

>A ignorowanie to wyższa
        > forma adoracji.

Nie strasz! Mam Cie ignorowac?

pozdrawiam
        piotr
        • olga55 Re: Podoba mi sie..do P. 27.09.03, 14:20
          No to może pozostańmy na niższych poziomach.Ja tam znowu taka wyrafinowana to
          nie jestem. Ale przyznam, że takie b. osobiste napadywanie na forum jest dla
          tej osoby przykre.Dlatego ja wyniosłam się z innego forum. Tam była taka
          agresja brrr.Tu jest bardziej "normalnie", chociaż jak widać też występują
          tarcia.Ale przecież nie jesteśmy z jednej sztancy.
          Pozdrowienia i zaglądaj częście.Kum kum
          • warum Re: Podoba mi sie..do Olgi55 28.09.03, 17:34
            Dopiero teraz trafilam na informacje,ze jestes lwica z 16 sierpnia / czysty
            przypadek-czytalam co u wrozeksmile/. Chyba tylko ta wakacyjna podroz w cieple
            kraje Cie tlumaczy,ze nie swietowalysmy wirtualnie razem urodzin. Mam
            nadzieje,ze w przyszlym roku to nadrobimy, a inni tez niech sie chwala, nie
            iloscia lecz data urodzinsmileBo jakos cichutko sie zrobilo z okazjami do
            swietowaniasadTylko licznik cyka...
            • piotr-61 Re: Podoba mi sie..do Olgi55 28.09.03, 17:37
              Dzisiaj podobno imieniny Marka...
              Na wszelki wypadek wszystkim Markom zycze wszystkiego najlepszego smile

pozdrawiam

piotr
              • marialudwika Re: Podoba mi sie..do Olgi55 28.09.03, 17:49
                "Naszemu" Markowi i innym Markom "nickowym" oraz Wackom!!!
                Wszystkiego najlepszego zycze.
                ml
            • olga55 Re: Podoba mi sie..do warum 28.09.03, 19:17
              Przez chwilę zastanawiałam się kiedy ujawniłam swój dzień i miesiąc
              urodzenia.Już pamiętam, jakieś dziewczę w tym dniu miało brać ślub.Czyli, że
              jesteśmy z tego samego dnia??Oj jak to miło.W tym roku 16 sierpnia nie było
              mnie jeszcze na tym forum. a urodziny świętowałam w ...pociągu. Ale to już nie
              pierwszy raz w życiu spędzam urodziny "w trasie"...dlatego niestety rzadko
              zdarza mi sie je wyprawiać...No, a imieniny Olgi są też w wakacje bo 11
              lipca...W szkole nigdy nie mogłam poczęstować koleżanek i kolegów cukierkami
              buuuuuuu...
              • warum Re: Podoba mi sie..do warum 28.09.03, 19:27
                a propo cukierkow...kiedys bedac w szkole sredniej, mielismy naprzeciwko szkoly
                sklep wedlowski... i nasza pani od mechaniki gdy zlozylismy jej zyczenia/ to
                byl nasz staly chwyt na niepytanie - rocznice, imieniny, narodziny itp okazje
                mielismy w ciagle uaktualnianym kajecie/ wyslala chlopakow z naszej klasy po
                cukierki za wszystkie pieniadze, ktore im dala w tym celu. Wrocili z pudlem 10
                kg mieszanki teatralnej, a my.. jedlismy te cukierki na pozostalych lekcjach..
                az nam sie przejadly...ale tylko do nastepnej okazjismileNie ma to jak lwysmile
                • popaye Re: Podoba mi sie..do warum 28.09.03, 19:45
                  jako milosnik slodyczy i .... majacy (jakie-takie) doswiadczenia z mechanika na
                  wszelkich poziomach zaawansowania i metodyki jej nauczania - wybiore zawsze
                  Mieszanke Wedlowska i tragiczne (dla wagi ciala) skutki jej nadmiernej
                  konsumpcji od jednorazowej proby (nawet pozytywnej) zaliczenia tego przedmiotu
                  podczas sesji egzaminacyjnej -smile.
                  W tej materii mam z Toba absolutna zbieznosc pogladow smile)))

• em_em Re: Podoba mi sie..do warum 28.09.03, 20:08
                  warum napisała:

>Nie ma to jak lwysmile

nie ma to jak sierpień - 28 smile)
                  • warum Re: Podoba mi sie..do warum 28.09.03, 21:00
                    No i ladnie to tak cichcem swietowac tylko w realu? zamiast oglosic swiatu?
                    Popraw sie!smile)
                    • em_em Re: Podoba mi sie..do warum 28.09.03, 21:32
                      ale ja nie obchodzę urodzin - tylko imieniny wink
                      a tych w roku jest kilka - i parę razy sobie koniunkturalnie odmieniałam smile))
    • olga55 Re: Podoba mi sie...do em_em 28.09.03, 21:52
      Ścigam Cię.Na forum o porach roku napisałam Ci przepis na pigwę.Oooo!!!
      • em_em Re: Podoba mi sie...do em_em 28.09.03, 22:02
        WIELKIE dzięki - już lecę czytać smile
        • mammaja Re: Podoba mi sie...do Olgi 28.09.03, 23:26
          Warum juz wie,ale tobie zdradze ze moja corka jest z 16 sierpnia.Kocham lwice!
          • marialudwika Re: Podoba mi sie...do Olgi 28.09.03, 23:35
            I moja wnunia jest Lwica,ale lipcowa i silna indywidualnosc,hm
            ml
            • lablafox Re: Podoba mi sie...do Olgi 29.09.03, 07:05
              Lwicami sąmoja M ama i Matka chrz estna- lwica lipcowa )29), bardzo silna
              indywisdualnośc .Obie bardzo kocham.Ja jestem baranek z 30.03.
              Zostawiam oryginalny zapis ,bo pomagga mi w pisaniu kotka.
              Pozdrawiam lablafox
              • marialudwika Re: Podoba mi sie...do Olgi 29.09.03, 10:16
                Wnunia tez z 29, a ja raczek...poglaszcz Lizette
                ml
    • olga55 Re: Podoba mi sie... 29.09.03, 14:27
      Mrrrrr, mrrrrr, same miłe rzeczy o Lwiczkach.Ale nie są takie idealne, o
      nie.Staram się,a nie zawsze wychodzi.W każdym razie pozdrawiam "klub Lwiczek"i
      oczywiście będziemy razem świętować wirtualnie.(A może kiedys w realu??)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka