verbena1 29.05.09, 17:24 Czego Tobie zyczyc? Wspanialego, udanego, wymarzonego i wreszcie zrealizowanego wyjazdu do..... (nie wiem czy moge juz mowic). Poza tym zdroweczka, pogody ducha i spelnienia nastepnych marzen. Sciskam mocno Verbena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: Magdaleno .... 29.05.09, 20:07 Od mojej Magdy i ode mnie też. I żebyś naszą Magda częściej bywała. Tęsknimy, brak nam Ciebie Odpowiedz Link
en.ej Re: Magdaleno .... 29.05.09, 21:53 Niech Twoje życie będzie piękne, spełnione i w zdrowie obfite, bo chcę Cię kiedyś osobiście spytać - jak Ci ono mija? Odpowiedz Link
mammaja Re: Magdaleno .... 29.05.09, 23:47 Dlaczam swoj skrmny bukiecik! Magdaleno, Magdo, zdrowia przedewszystkim, zebys miala sily dla tych wszystkich bliskich, ktorych otaczasz opieka i wsparciem! I dla tych dalszych przyjaciol na Forum ! Oraz spelnienia marzen, czy to bedzie podroz, czy wygrana w multilotka, samych radosci! Buziaki! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Magdaleno .... 30.05.09, 10:07 Spóźnione ale szczere: wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
monia.i Re: Magdaleno .... 30.05.09, 11:30 Spełnienia wszystkich marzeń i mnóstwa cudownych niespodzianek Uściski od Moni Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Magdaleno .... 30.05.09, 12:36 Bardzo Wam dziękuję za te przepiękne życzenia, Kochane jesteście. Przyznam,że Mammaja mnie na gg pogoniła,abym zajrzała na forum. Dopiero co wróciłam z wojazy do Trójmiasta, a o 16 mam gości, jutro o 16 również, więc siedziimy przy sałatce i innych przygotowaniach. Obiecuje solennie,że się odezwe najwczesniej w poniedziałek , bo mam nadzieje,ze wowczas juz rece bede miała wolne. Odpowiedz Link
dado11 Re: Magdaleno .... 30.05.09, 20:54 Kochana Lx, przesyłam Ci serdeczne życzenia spełnienia wszystkiego co sobie zamarzysz, oby!!!! po fali gości, odezwij się, w końcu!!! całuję mocno, D. Odpowiedz Link
joujou Re: Magdaleno .... 03.06.09, 14:08 Życzenia już były,kwiatki też były więc ja choć tak bardzo spóżniona <a href=" Odpowiedz Link
joujou Re: Magdaleno .... 03.06.09, 14:16 Dla Ciebie Powtórka,bo Wrzuta coś szwankuje,może teraz się uda Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Magdaleno .... 04.06.09, 00:37 Jaki wstyd ze dopiero teraz zobaczylam ten watek. Magdo, wszystkiego najspokojniejszego i najzdrowszego Tobie zycze, podrozy marzen i rownowagi ducha. Niech sie Tobie szczesci... Sciskam Luiza-w-Ogrodzie Mówił Kon Fu Tse: Chcesz być szczęśliwy kilka chwil? Upij się. Kilka lat? Ożeń się. Całe życie? Załóż ogród... Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Magdaleno ....pochwalę się 21.06.09, 22:05 Dziękuje jeszcze raz ,tym którym niegrzecznie nie podziękowałam. A teraz pozwolę sobie na samochwalstwo, a co. Narobiłam sie przez ostatnie pół roku jak diabli, ale awansowałam i w nagrodę od Firmy dostałam 1000$. Mam więc na Paryż już kasę na koncie. Wybrałam Paryż i zamki nad Loarą. 15-17 lipca bede na letniej Konferencji w Jahrance w hotelu "Warszawianka". Moze mi sie uda z Wami jakos choc na godzinke skrzyknac bo impreza trwa do niedzieli godz 15:00. We wtorek będę znała szczegóły jazdy. Odpowiedz Link
monia.i Re: Magdaleno ....pochwalę się 21.06.09, 22:49 Lx - gratuluję awansu i nagrody - i bezzawistnie zazdraszczam Paryża i zamków Ale zacieram łapki bo pewnie będą fajne zdjęcia do pooglądania No i może uda się spotkać w lipcu... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Magdaleno ....pochwalę się 22.06.09, 09:11 I ja i ja gratuluję, bezzawistnie zazdoszczę i pozostaję w nadziei (a nie przy). Jeszcze jakbyś głos dała od czasu do czasu. Uuuuuuuu to było zawycie tęsknne a la Krowisia. Odpowiedz Link
mammaja Re: Magdaleno ....pochwalę się 22.06.09, 13:42 Poprostu super - przynajmniej warto bylo narobic sie po pachy, nalezalo Ci sie! Mam nadzieje, ze podasz szczegoly pobytu w Jachrance, swietna okazja do spotkania (dla tych co nie wyjada gdzies daleko). Usciski i gratulacje! Odpowiedz Link
joujou Re: Magdaleno ....pochwalę się 01.07.09, 01:58 Magdo,gratulacje!Fajnie jest być docenionym,a gdy można jeszcze dzięki temu zrealizować swoje marzenia,to już w ogóle bajka Życzę Wam cudownej podróży,na pewno taka będzie,bo jakże by inaczej? i przyznam,że też troszkę zazdroszczę,ale bez zawiści Odpowiedz Link