tgosia44 11.05.05, 10:48 Wyciągam jeszcze raz moje pytanie, czy ktoś kupił kolejną część? Nie wiem czy to problem lokalny i szukać gdzie indziej czy znowu jakieś zaburzenia... Pozdrawiam M Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Ja 11.05.05, 11:19 szukając Poirota (naiwna :-)) patrzyłam za serią, ale Holmesa też nie widziałam... Odpowiedz Link
gocha221 Re: Co z Holmesem? 11.05.05, 17:45 chyba sa jakie problemy. Koleznaka szukała wczoraj i dzis i nie ma. ja akurat nie kupuje Holmesa,ale obawiam się o poirota, czy bedzie na czas. moze to przez ten pojemnik zbiorczy na płytki, który miał byc dołożony... Odpowiedz Link
damian.pisula Re: Co z Holmesem? 12.05.05, 17:30 Witaj Gosiu:) Zgodnie z podaną dziś informacją na stronie internetowej Amercomu następny numer z S. Holmesem ukaże się w sobotę, 14. maja :) Jednak kindov miał rację, pisząc w którymś tam wcześniejszym poście, że to wydawnictwo nie jest w pełni stabilne... oby tylko z naszym ulubionym Poirotem nie mieli opóźnienień! :D Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link
tgosia44 Re: Co z Holmesem? 12.05.05, 22:04 Drogi Damianie :-) Ja dotąd byłam zadowolona z wydawnictwa (mam skompletowane Co ludzie powiedzą)... teraz jakoś ich przerosło- pewnie przez ich pazerność- dotąd 2 odcinki serialu kosztowały 4 PLN a teraz nagle prawie 10... Małgosia Odpowiedz Link
nchyb Jest! 14.05.05, 13:29 W jednym pudełku dwa filmy: Tańczące sylwetki i Królewski skandal, cena oczywiście 9,95. Odpowiedz Link
kindov Re: Jest! 14.05.05, 14:03 I zapowiadaja, ze Poirot bedzie 24 maja - czyli w terminie. Oby sie wywiazali lepiej niz z pudelka do Holmesa... Oczywiscie ma byc dopiero z nr 3, a pudelko do Poirot jednak z najblizszym numerem. W zasadzie nie za bardzo mi zalezy na pudelkach, szczegolnie, jesli maja opozniac pojawianie sie filmow, ale skoro obiecuja... No coz - zobaczymy :) pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link
gocha221 Re: Jest! 14.05.05, 17:36 ja tam chce tez pudełko:-)) nie ma tak dobrze, obiecali, niech dają:-) Ale mam nadzieje, ze Poirot bedzie przepisowo, bo ja już się doczekać nie mogę. Odpowiedz Link
kindov Re: Jest! 14.05.05, 17:56 No wlasnie ja tez juz czekam i czekam i tak sie zastanawiam, czy faktycznie amercom bedzie wydawac te odcinki po kolei... W takim razie bylaby kolej teraz na The Adventure of Johnnie Waverly (Przygode Johnniego Waverly) i Four and Twenty Blackbirds (24 kosy). Z mini reklamy na dzisiejszym Holmesie nic nie wynika, niestety... pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link