nchyb 17.06.05, 10:32 Przepraszam za marudność, ale mnie to gryzie, czy ta zagadka znalazła rozwiązanie? Bo nie moge znaleźć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejaa Re: Zdechła ryba - seledynowej 17.06.05, 14:40 Też byłam ciekawa i przejrzałam ostatnie tematy z zagadkami. Znalazłam na samym końcu 8. części prośbę o podpowiedź skierowaną do Seledynowej, ale nie doszukałam się jej odzewu. Może jak tu wpadnie to sobie o tym przypomni i da jakąś podpowiedź. Odpowiedz Link
gocha221 Re: Zdechła ryba - seledynowej 17.06.05, 15:03 była odpowiedź. tak mi się przynajmniej mocno kojarzy:-) chodziło chyba o marynarkę śmierdzącą właśnie zdechłą ryba.Ale nie pamietam tytułu powieści/opowiadania. Strasznie dziś "bezruchowo" na forum:-( Odpowiedz Link
damian.pisula Re: Zdechła ryba - seledynowej 17.06.05, 15:07 To ja dodam jeszcze że chodzi o wydarzenie z "Godziny zero" :) Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link
kindov Link do potwierdzenia Seledynowej :) 17.06.05, 17:43 Seledynowa juz potwierdzila odpowiedz - jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12250&w=24331458&a=24496227 Faktycznie, dzisiaj forumowicze lekko przysypiaja ;) No i nikt nie zgaduje :( Chyba niewiele osob slucha Trojki - moze jakas podpowiedz? Napisze o tym zaraz w watku zagadkowym :) pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link