tgosia44 09.07.05, 11:25 Wiem, że tu wszyscy już mają skompletowana Agathkę, ale jakby ktos szukał kieszonkowych wydań na wakację- to w merlinie jest promocja- 8 PLN za ksiażkę (Wyd. Dolnośląskie) i chyba ponad 40 tytułów do wyboru... M Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Merlin 09.07.05, 17:44 Tez chciałam o tym doniesc szanownym wielbicielom Królowej i podac link: www.merlin.com.pl/frontend/promo/399;jsessionid=92BEDD680D612BF39A93E1A90C73CB34 albo taki: www.merlin.com.pl/HTML/wykazy/399.html Odpowiedz Link
bejaa Re: Merlin 13.07.05, 17:59 Dzięki a informację! Ja na przykład nie mma jeszcze skompletowanej Agatki, ale jak tu tego nie zrobić mając taką okazję...? Odpowiedz Link
porchid ja nie kupię z tego wydawnictwa 22.07.05, 17:04 Mam dwie książki A.C. z tego wydawnictwa i są tak badziewnie zrobione, że się rozpadają. A najlepsze jest to, że niedawno dostałem w prezencie książkę, wydaną przez to wydawnictwo, ale kilkanaście lat temu i książka trzyma się idealnie. Czemu więc tak pogorszyła się jakość wydawanych książek? Książki powinny być robione porządnie, wtedy wie się za co się płaci. Widzę, że to wydawnictwo zmieniło wygląd okładek (przypomina Prószyńskiego), ale czy zmieniła się też jakość? Na lepsze czy na gorsze? Odpowiedz Link
agao1984 Re: Merlin 23.07.05, 19:42 Według mnie to chyba najgorsze wydania Agathy jakie widziałam. Mam 4 książki z tej serii i przez to, że są tak brzydko wydane rzadko do nich wracam. Muszę kupić sobie nowe egzemplarze, tym razem wydawnictwa Hachette. Odpowiedz Link