robespier 25.11.05, 16:03 No i Amercom znowu coś wymyślił!!! POdali na swych stronach, iż Hercules i Panna Marple będą wychodzić jako "Kolekcja Agathy Christie" na przemian co dwa tygodnie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kindov Re: Kolekcja Agathy Christie 25.11.05, 16:57 W sumie, to ja się cieszę, bo dzięki temu co 2 tygodnie będzie do obejrzenia coś Agathy. Bardziej mi to odpowiada, niż co miesiąc i Poirot i Panna Marple :) pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link
robespier Re: Kolekcja Agathy Christie 25.11.05, 17:59 No pewnie, że to lepsze. Można mieć jedynie nadzieję, że tym razem będzie to co 2 tygodnie i nie będzie takich problemów jak z Detektywami :-) Odpowiedz Link
ikkala Re: Kolekcja Agathy Christie 25.11.05, 21:43 A to nie termin na kolejnego Poirota? W zeszłym miesiącu ukazał się około 26- go. Miałam nadzieję, że obejrzę go sobie w ten weekend :( Odpowiedz Link
robespier Re: Kolekcja Agathy Christie 25.11.05, 22:39 no właśnie. ja też liczyłem, że Poirot będzie w tym tygodniu Odpowiedz Link
robespier Re: Kolekcja Agathy Christie 27.11.05, 21:11 Kącik DVD www.jacky.republika.pl/zapowiedzi.html podaje, że 25 listopda ukazał się Poirot. Niestety w cenie 12,95! Czy ktoś już go widział??? bo w Łodzi nie spotkałem!!!!! Odpowiedz Link
sierzant.podsiadlik Re: Kolekcja Agathy Christie 28.11.05, 01:23 Widziałam. Zakupiłam. Obejrzałam. Wszystko miało miejsce w piątek, w mieście stołecznym. Niestety, podwyżka mnie niemile zaskoczyła. Za to na płytce do wyboru jest wersja polska i czeska. Chyba obejrzę jeszcze raz, ale po czesku ;-) Odpowiedz Link
gocha221 Re: Kolekcja Agathy Christie 28.11.05, 10:12 Ja kupiłam dzis, w Poznaniu. Cena mnie tez niemiło zaskoczyła. No bo inflacji w Polsce aż takiej nie było a produkt ten sam. Na płytce jest napisane, że co 2 tygodnie bedzie wydawany jeden detektyw: Poirot, Marple i Holmes. Za 2 tygodnie morderstwo na Plebanii za miesiac niestety Holmes. chyba tak to teraz będzie. Wolałabym co 2 tygodnie Marple i Poirot. Odcinków jeszcze nie widziałam, zostawiam na weekend. Odpowiedz Link
robespier Re: Kolekcja Agathy Christie 28.11.05, 10:55 chyba jednak m być inaczej niż piszesz. Na stronie Amercomu podają, że co 2 tygodnie będzie Poirot i Marple. Holmes ma być osobnym wydaniem Odpowiedz Link
nchyb Re: Kolekcja Agathy Christie 28.11.05, 11:28 niezależnie od tego jak będzie z wydawanie, nie podoba mi się to podnoszenie ceny :-( Odpowiedz Link
tgosia44 Re: Kolekcja Agathy Christie 13.12.05, 17:44 A na najnowszym Holmesie napisano: "co dwa tygodnie na przemian płyta z przygodami Herkulesa Poirot, panny Marple i Sherlocka Holmesa"... Odpowiedz Link
nchyb Re: Kolekcja Agathy Christie 13.12.05, 19:01 a jakoś tak niedawno pisali o 4 nowych odcinkach Agatki w grudniu, i ktoś coś słyszał lub widział, bo ja nie... Odpowiedz Link