kindov 12.05.06, 14:56 Amercom ogłasza, że 16 maja w kioskach pojawi się płyta z filmami: "Kradzież królewskiego rubinu" oraz "Morderstwo na Balu Zwycięstwa" pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink75 Nowy sport ekstremalny??? 16.05.06, 16:36 Czy to jest normalne, że o godz. 16:00 pan w kiosku mówi, że dostał 3 sztuki ale już poszły??? Czy Amercom nie chce zarobić? Czy naprawdę nie da się dostarczać więcej niż tak nędzne ilości? Czy mam się bladym świtem przed kioskiem ustawiać??? Co prawda jeszcze się "załapałam" w drugim kiosku, ale i ta myślę, że &^%^#&^% #&^&$&^$&!!!!!! Odpowiedz Link
blue_eyes Re: Nowy sport ekstremalny??? 16.05.06, 17:48 nie tylko u Ciebie tak się dzieje... panie z kilku zaprzyjaźnionych kiosków od paru tygodni dostają coraz mniejsze ilości, niektóre nawet w ogóle przestaly otrzymywać. czyżby zmniejszono naklad? Odpowiedz Link
ikkala Re: Nowy sport ekstremalny??? 17.05.06, 00:05 Oj, nie straszcie, ja dzis nie kupilam bo zniechecila mnie kolejka, a na to wyglada ze jutro moge juz nie dostac Herkulesa. Straszne! Jak do tej pory mam wszystkie plytki. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Nowy sport ekstremalny??? 17.05.06, 07:37 Kochani, to jest wszystko nie takie proste, wczoraj zapytalam pana w kiosku u ktorego stale kupuje, on poprostu mi zostawia zawsze, i mowil ze to jest tak, on dostaje ile zamowi, wie ze mu pojda bo na osiedlu jest wiecej takich osob jak ja, a w innych kioskach na tym samym osiedlu nie schodzi wiec zamawiaja coraz mniej, az przestaja zamawiac.To samo osiedle niby a w jednym kiosku malutenkim wyeksponowane wszystko aby mozna bylo zobaczyc wszystko w innym wiekszym nie i dziwia sie ze im nie idzie, a pozniej problem z kupieniem, a kioskarzom egzemplarze zostaja. Gosc z mojego kiosku lubi sie umowic wie ile mu zejdzie, moze warto tak zrobic w swoim kiosku osiedlowym ( kiedys byly modne teczki na prase), ale to tez jest zobowiazanie ze kupujesz tylko u niego, ja jestem zadowolona z takiego ukladu. Odpowiedz Link
robespier Re: Nowy sport ekstremalny??? 17.05.06, 10:07 Faktycznie tak jest! Moja pani z kiosku wyjaśniła mi to już dosyć dawno. Jeśli robi zwroty egzemplarzy, które nie zeszły, to nastęnym razem dostaje mniej. Odpowiedz Link
ancza7 Re: Nowy sport ekstremalny??? 17.05.06, 17:17 U mnie w kiosku dzisiaj było "już wyszły wczoraj", a wczoraj (w innym kiosku) - "jeszcze nie przyszło"!!! Pani w tym pierwszym kiosku obiecuje, że jeszcze jutro będzie miała. Faktycznie sport extremalny, ale jakoś nikt nie chce zakładać teczek. Może dzisiaj to brzmi podejrzanie? Odpowiedz Link