hajota 17.02.04, 13:20 Zupełnie przypadkiem, przeglądając fora prywatne w kategorii Świat i Polska, natrafiłam na forum Przyjaciele Rosji forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16500 Na razie zero wpisów. Informuję tylko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: nowe forum 18.02.04, 17:54 no to mamy dwa nowe fora bo ja znalazłem forum Polska i Rosja: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16589pozdrawiam Odpowiedz Link
hajota Re: nowe forum 18.02.04, 18:18 A to to założył nasz agent kontrkultura pod nowym pseudonimem. Odpowiedz Link
kontrkultura Re: nowe forum 18.02.04, 18:26 konspiracja... Wlasciwie niektore osoby ciagle chca pisac o polityce, ale jako ze zdecydowana wiekszosc nie chce tych 'zazartych dyskusji' na tym forum, ktore juz raz skonczyly sie calkiem niemilo, padly glosy za stworzeniem oddzielnego forum. Z drugiej strony osoby wypowiadajace chceci do podjecia takich tematow najwyrazniej nie chcialy same zalozyc oddzielnego forum. Nie wiem czemu. Zalozenie takiegto forum zajelo lacznie z napisaniem opisu ~ 5 minut. Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: nowe forum 18.02.04, 18:37 jako że temperamentu w tych sprawach nie brakuje(o czym mieliśmy okazję się przekonać), nowe forum chyba nie będzie narzekać na brak dyskusji Odpowiedz Link
kontrkultura Re: nowe forum 18.02.04, 18:43 Polityka to nie miejsce na syntementy. Pewnie tak bedzie... Odpowiedz Link