tosia_sru 11.05.10, 17:12 Ja na Mygę się nie gniewam, mimo że wyzywa mnie od śmierdzieli. To był wątek o wyemitowanym przedwczoraj w Wiadomościach TVP amatorskim filmie o katastrofie w Smoleńsku. Niechże ten kto banuje, napisze dlaczego to robi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mis_w_sieci.by Re: Dlaczego ponownie likwidujecie wątek? 11.05.10, 17:23 tosia_sru napisał: > > Niechże ten kto banuje, napisze dlaczego to robi? ##Niedoczekanie twoje!!! Co prawda twój watek był mało na temat (to jednak pielmieni są tematem tego forum), ale jak są jawne naruszenia netykiety - to się nie kasuje wypowiedzi, ani wątków... Swoja droga to mi się podoba, ze zeszliśmy ze sporów ideowych i przywalania osobistego - ale znowu frekwencja siada... Jest sporo takich użytkowników, którzy się tylko uaktywnili by dowalić tobie i ignorantowi (pewnie i mi) - a muza, filmy, książki, żarło - czy ostatnio samochody rosyjskie ich nie podniecają... Odpowiedz Link
tosia_sru Re: Dlaczego ponownie likwidujecie wątek? 11.05.10, 17:47 Ależ ja się trzymałem konwencji Forum Wypowiedziałem się na temat FILMIKU nakręconego na ziemi ROSYJSKIEJ Co prawda reżyser nieznany, forma krótkometrażowa ale FILM to FILM Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Filmik 11.05.10, 18:01 Przeciez ten filmik i wszystkie zmanipulowane kopie wiszą w milionowym nakładzie na YT, tudzież na specjalny formu GW temat maglowano przez miesiąc. Proponiję wynieść się tam lub do forum onetu z tym tematem. Z kolei jak na TYM forum ktoś podkreśla, że TV wyświetlała filmik bez dźwięku, a DOPIERO TERAZ JEST ODKRYWCZY DŹWIĘK - ROTFL! Przecież w odróżnieniu od innych forów TU akurat znajomość rosyjskiego jest dużo wyższa, więc żadne "ubijaj tuda" не проконает. Odpowiedz Link
tosia_sru Re: Filmik 11.05.10, 18:15 Znakomita złota myśl Lema. I jak celnie zastosowana przez Natalię Sankowską na tym FORUM. Celniej i szerzej nie można było Brawo,dużo odwagi Odpowiedz Link