margala 09.03.05, 15:17 czy ktoś z was dotarł do Pietuszek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara_st Re: Moskwa - Pietuszki 09.03.05, 17:30 A czyż o to chodzi, by tam dotrzeć?.. Chodzi o to, by jechać, popijając "Łzę komsomołki"........... Odpowiedz Link
wartur123 Re: Moskwa - Pietuszki 10.03.05, 16:57 Byłem 4 lata temu. Dosłownie kilkadziesiąt minut - przesiadka w drodze do Włodzimierza. Ale udało mi się przynajmniej zwiedzić tamtejszy "rynok"... Poza literacką legendą samego miejsca nic ciekawego. Przeciętny standard rosyjsko - podmoskiewskiej zaniedbanej prowincji. Jeśli zburzyłem Twoje wyobrażenie tego miejsca to przepraszam Pozdrawiam! Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Moskwa - Pietuszki 11.03.05, 07:57 ja mysle, ze o to chodzilo, zeby to bylo takie zwyczajne, banalne niczym nie wyrozniajcace sie miejsce W koncu cel nie byl wazny, tylko podroz. Bo to ksiazka drogi byla Odpowiedz Link
wartur123 Re: Moskwa - Pietuszki 11.03.05, 21:36 Sogłasien. W pełni zgadzam się z tą interpretacją. Tylko to zawsze trochę żal jak rzeczywistość okazuje się trochę mniej literacka niż literatura. I to nawet w Rosji tak bywa Odpowiedz Link