nautilus.pompilius 02.06.06, 00:39 www.nautilus.ru Polecam posłuchać muzyki tej legendarnej w Rosji grupy. Niesamowita, klimatyczna muzyka rockowa, do tego świetne teksty. Warto poznać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metelica Re: Nautilus Pompilius 02.06.06, 13:13 Videoklipy "Nautilus Pompilius" mozna sciągnąc tutaj: www.nau.rockvideo.ru/koncert.html www.nau.rockvideo.ru/klipi.html Przed chwilą sciągnęłam video swojej ulubionej piosenki " Шар цвета хаки ". Niestety,obraz nie jest najlepszy Ale prawdziwi fani tej grupy napewno się ucieszą tym klipom Odpowiedz Link
misza_kazak "Nau" to jest cos :) 02.06.06, 13:20 Dzis solista Butusow westepuje z gruppa Ju-Piter ("Ю-Питер"). Dosc dobrze im idzie - bylem w zeszlym roku na koncercie - ale i tak tlum wiecej pdpiwewal na piesni NAu - Tutanchamon i Titanic Odpowiedz Link
metelica Re: "Nau" to jest cos :) 02.06.06, 14:25 Klipy "Tutanchamona" i "Titanica" : www.nau.rockvideo.ru/kontitanik.html Jeszcze nie sciągałam tych piosenek i nie wiem,jakiej są jakości. Narazie oglądam "Шар цвета хаки". Pamiętacie tą piosenkę? Был бесцветным, Был безупречно чистым. Был прозрачным, Стал абсолютно белым. Видно кто-то решил, что зима, И покрыл меня мелом. Был бы белым, Но все же был бы чистым. Пусть холодным, Но все же с ясным взором. Но кто-то решил, что война, И покрыл меня черным. Я вижу цвет, Но я здесь не был. Я слышу цвет, я чувствую цвет, Я знать не хочу всех тех, Кто уже красит небо. Я вижу песню вдали, Но я слышу лишь: Марш, марш левой, Марш, марш правой. Я не видел толпы страшней, Чем толпа цвета хаки. Был бы черным, Да пусть хоть самым чертом. Но кто-то главный, Кто вечно рвет в атаку, Приказал наступать на лето И втоптал меня в хаки. Я вижу дым, Hо я здесь не был. Я слышу дым, Я чувствую гарь, Я знать не хочу ту тварь, Кто спалит это небо. Я вижу песню вдали, Но я слышу лишь: Марш, марш левой, Марш, марш правой. Я не видел картины дурней, Чем шар цвета хаки. Марш, марш левой, Марш, марш правой. Марш, марш левой, Марш, марш правой. Odpowiedz Link
listyznod Re: "Nau" to jest cos :) 02.06.06, 15:21 Sorki, to TEN Nautilius? Z "Brat", co to Bodrow szukał ich "Skrzydła"? A te skrzydła to gdzie można złapać? Odpowiedz Link
metelica Re: "Nau" to jest cos :) 02.06.06, 15:37 Mp3 z "Brata": www.grammy.ru/music/mcatalog.php?act=list&singer=Soundtracks&album=brat_1 www.grammy.ru/music/mcatalog.php?act=list&singer=Soundtracks&album=brat+1 A tutaj znajdiesz wszystkie mp3 z Albumu "Krylja": www.grammy.ru/music/mcatalog.php?act=list&singer=Nautilus+Pompilius&album=2002+kryl%60ya I jeszcze video: www.nau.rockvideo.ru/konkrilya.html Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy Re: "Nau" to jest cos :) 03.06.06, 19:00 A ja jak szedlem do wojska specjalnie Nautilusa nie znalem. Jak dostalem sie po 6 miesiecy na statek (trafilem do marynarki) stala ta piosenka naszym hymnem. Znam ja napamiec. A tez Гудбай Америка (choc moze nazywala sie inaczej). Odpowiedz Link
metelica Re: "Nau" to jest cos :) 04.06.06, 23:20 "Гудбай,Америка " - to piosenka z albumu "Невидимка" [1985 rok],a nazwa piosenki - "Последнее письмо". W niektorych pózniejszych albumach "Nautilusa" tez mozna ją znależc,naprzyklad, w "Князь тишины", "Титаник (Live)". Odpowiedz Link
nautilus.pompilius Re: "Nau" to jest cos :) 05.06.06, 00:14 Dzięki, już znalazłem Nie pamiętałem tytułu. Odpowiedz Link
gevo4ka Re: "Nau" to jest cos :) 06.06.06, 20:24 Chcialam podziękować wszystkim za linki do stron o zespole. Nie znałam wcześniej tej grupy, a bardzo mi się muzycznie spodobali pozdrawiam Odpowiedz Link
wqrwiony Re: "Nau" to jest cos :) 30.06.06, 18:49 rapidshare.de/files/24573077/Nautilus_Pompilius_-_Legendy_Russkogo_Roka.rar.html zrarowana składanka zawierająca następujące kawałki (wydawnictwo półoficjalne): 135. Nautilius Pompilius - Titanic 136. Nautilius Pompilius - Dyhanie 137. Nautilius Pompilius - Alen Delon 138. Nautilus Pompilius - [ßáëîęčňŕé] Atlantida 139. Nautilius Pompilius - Christos (Mne snilos' scto...) 140. Nautilius Pompilius - Goodbye America 141. Nautilus Pompilius - Ja Hochu Byt' S Toboj 142. Nautilus Pompilius - Kazanova 143. Nautilus Pompilius - Knyaz' Tishiny 144. Nautilus Pompilius - Kryl'ja (versija) 145. Nautilus Pompilius - [Krilja #06] Kto eze 146. Nautilus Pompilius - Na beregu bezymjannoj reki 147. Nautilus pompilius - Negodyai i angel 148. Nautilus Pompilius - [Kril'ya] Odinokaja_ptica 149. Nautilus Pompilius - Progulki po vode 150. Nautilus Pompilius - Shar Tsveta Haki 151. Nautilus Pompilius - Skovannye 152. Nautilus Pompilius - Tutanhamon Odpowiedz Link
nautilus.pompilius Re: "Nau" to jest cos :) 06.07.06, 12:29 Ha, bardzo podobną składankę zrobiłem sobie do samochodu Odpowiedz Link