szarykot 27.08.03, 18:05 niestety... miesięczny dostęp $4,55 2 miesiące $7,95 3 miesiace $9,95 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala-muu Re: MP3 RIN RU PŁATNY :(((((((((((((((((((( 30.08.03, 10:39 szarykot napisał: > niestety... > > miesięczny dostęp $4,55 > 2 miesiące $7,95 > 3 miesiace $9,95 > Słuchajcie, mam propozycję! Wyczytałam na stronie rin.ru, że mają umowę z naszym Kredyt Bankiem, tak więc można tam wpłacić kasę za 3 miesice (ok. 40 zł). Nie wiem, jak wam, ale mi naprawdę zależy na ściąganiu muuzy, a na rin jest najlepszy transfer (próbowałam ściągać z grammy.ru, ale czekałam na piosenkę cztery godziny, a to chyba przesada). Proponuję: wpłacam kasę (jeżeli dobrze wszystko zrozumiałam, tzn nr konta, co i jak mam wpłacić), i wysyłam login i password zainteresowanym na skrzynkę. Ewentualnie wrzucam ściągnięte rzeczy na e-muła i możecie sobie ściągać. Co prawda nie wiem, jak by to technicznie wyglądało, bo chyba jednocześnioe zalogować się na rin może tylko jedna osoba, więc może jakaś lista kolejkowa... Ewentualnie zbieram zamówienia, ściągam i nagrywam na płytkę w mp3, i wysyłam za zaliczeniem. Co wy na to? Kasę bede mogła wpłacić dopiero w polowie wrzesnia, więc można jeszcze coś wymyślić. Odpowiedz Link
bryfok Re: MP3 RIN RU PŁATNY :(((((((((((((((((((( 08.09.03, 15:37 No własnie kombinowałem czy mi się coś w linkach poplątało, czy hasła zapomniałem... Zdążyłem pociągnąć kawałem Rozenbauma i się skończyło... Tak niestety bywa. A swoją drogą idea z CD niezła. Pomyślę i może się dopiszę Odpowiedz Link