Dodaj do ulubionych

zabawki dla psa

29.11.09, 12:53
W sklepach można znaleźć wiele zabawek dla psów, ale część jest czasem mocno
nietrafiona. Moja spanielka boi się na przykład niektórych albo chyba nie
smakuje jej guma, z której są zrobione. Czy macie jakieś zabawki, które
polecacie - ze sklepu, albo robione własnoręcznie?
Obserwuj wątek
    • rianka Re: zabawki dla psa 29.11.09, 17:37
      Ulubiona zabawka mojej Lorki to mocno splecione w warkocz kawałki
      szmatek - wygląda to tak
      poza tym piłeczki tenisowe, kości z prasowanej skóry oraz maskotki
      kupione na wagę w lumpeksie (za grosze) ;)
      • marry-and-more Re: zabawki dla psa 11.08.10, 13:47
        Jest bardzo duży wybór zabawek, a co się spodoba Twojemu psu to już sprawa
        indywidualna;) Ja Ci mogę co jedynie zasugerować, żeby poszperać w internecie -
        można znaleźć na prawdę fajne gadżety dla psiaków za nieduże pieniądze, np. na
        krakvet.pl - mają całkiem spory wybór;)
        • white.kasia13k Re: zabawki dla psa 18.11.10, 12:01
          proponuję zajrzeć na stronę sklepu internetowego www.swiatkarm.pl tam maja naprawdę duuuuuży wybór zabawek :)
        • beagle-happy Re: zabawki dla psa 27.08.14, 15:21
          Zabawki dla naszego beagla kupujemy w sklepie zoologicznym NaszeZoo.pl - to sklep online, ale w Poznaniu powyżej 50 PLN przesyłka / dowóz jest gratis co jest super rozwiązaniem.

Tutaj macie link do kategorii z zabawkami dla psiaków: www.naszezoo.pl/pl/c/Zabawki-dla-psa/105
    • rebus00 Re: zabawki dla psa 28.09.14, 14:36
      mój pies uwielbia wręcz szaleje za wszelkimi miśkami, normalnymi pluszakami które nawet ja kiedyś dostawałam :D tylko nie mogą być dużo większe od niego bo mu niewygodnie, ale takie mniejsze szarpie całymi dniami, bawi się, sam sobie podrzuca i to jego ulubione zabawki, nawet piłki go tak nie interesują jak to :D a jak śpi to sobie cucha jak niemowlak pysk takiej zabawki :D
      • pupidos Re: zabawki dla psa 08.10.14, 19:54
        mnóstwo fajnych zabaw i przykładów zabawek dla psiaka i nie tylko znajdziesz tu na stronie :) zapraszam bo mają fajne informacje i porady dla posiadaczy zwierzaków :) [url= http://www.pupilowy.pl]zwierzaki[/url]
    • modern123 Re: zabawki dla psa 27.06.16, 16:29
      Zamieniłem zwykły gryzak na gryzak Torgas jakiś czas temu i efekt jest genialny. York jest zachwycony, w końcu się trochę uspokoił i widać, że ma dużo zabawy z tego gryzaka. Szukałem czegoś łagodnego dla dziąseł, zdrowego i właśnie takie właściwości ma ten psi gadżet. Oryginalny można kupić na stronie torgas.pl, nie wiem czy ktoś jeszcze tym handluje w Polsce, ale raczej nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka