tygrysgreen 27.09.11, 10:59 miejsce na kawałki dobre na dobicie dla nie przygarniętych i zgubionych kropek (Amberka proszona o nie psucie żadnymi pozytywami Fever Ray-nie wiem o co chodzi ale fajnie brzmi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 11:18 łeee nie ma czasu na smęty jest piękny słoneczny dzień nie siedź w domu, wyjdź na rower spacer Odpowiedz Link
noajdde Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 11:39 www.youtube.com/watch?v=NVInT_0wqXQ&feature=related Odpowiedz Link
noajdde Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 11:40 www.youtube.com/watch?v=A_nMcgVOheA&feature=related Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 12:15 wiedziałam że na ciebie mogę liczyć ale Pink Floyd jako dołujące? czego to się człowiek dowiaduje Odpowiedz Link
jeriomina Re: dołujące, miażdżące 08.10.11, 11:11 Eee, no, jest trochę dołujące - że kiedyś trawa była zieleńsza, mieliśmy przyjaciół, wielkie nadzieje itp. a teraz tylko słychać dzwon parlamentu... itd. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 12:17 dla miłośniczek Pratchetta babcia Tiffany Obolałej Odpowiedz Link
koleiny Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 13:34 Dla mnie zawsze to jest ten utwór: www.youtube.com/watch?v=2LgrGHWSy6k&feature=results_video&playnext=1&list=PL7F8E76352B1FB4C0 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 16:33 hahaha świetny klip sama piosenka mnie nie porywa, bo zamula za bardzo i nie ma rytmu i fajnych dźwięków to teledysk wyczesany jak ona to zataczanie zagrała prawie jak żółty szalik to tak źle ze mną jeszcze nie jest w temacie lekko dołujących ale z fajnym rytmem i w ogóle no w moich upodobaniach muzycznych ból doświadczeń Odpowiedz Link
hellish_monster Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 13:37 mnie dołuje ta piosenka: www.youtube.com/watch?v=wzOjDw2uA4s&feature=related bo tak bardzo jest o mnie... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 13:56 smutny okropnie z odpowiednimi rysunkami Pressgang Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 13:59 to ja też milczę to nie wątek dla mnie ech Tygrysko... idzie nowe ! mam silną wolę - robi ze mną co chce Odpowiedz Link
puch_atek Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 14:06 niech kazdy kto chce w tym watku milczec sie wpisze hihi ja sie przylaczam Odpowiedz Link
green.amber Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 14:25 milczę z Wami wyłamywacze nie wiem czym się reszta dołuje, bo nie słyszę... nieżywam, ale długo to nie potrwa ostrzegam jolalnie Odpowiedz Link
green.amber Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 16:09 i jakoś mi ta zombiakowtość przejść nie chce... się pójdzie "między ludzi", może się z kogoś trochę energii da zassać Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 17:17 i mnie też i mam gdzieś, nie milczę tak mnie w duszy gra www.youtube.com/watch?v=L25DEY4IEgM Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 18:05 ooooo toś pojechała taki kawałek na Samotnych dopiero dołujący he he Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 18:56 Ja cię odszukam bez kłopotu W tłumie tak zwanych zwykłych ludzi. Potem się tobą będę cieszyć, A ty się przy mnie nie zanudzisz. taaa... bez kłopotu... i nie zanudzisz... taa.... takie rzeczy tylko w bajkach i piosenkach... kurcze, czemu jest dopiero wtorek? Nawet się napić nie można bez wyrzutów sumienia Odpowiedz Link
agnes_gray Re: dołujące, miażdżące 27.09.11, 16:23 stare, polskie, ale dołuje niezawodnie www.youtube.com/watch?v=UU7SN7QeKMg&feature=related Odpowiedz Link
apersona Re: dołujące, miażdżące 30.09.11, 09:22 https://www.youtube.com/watch?v=7VZ5E1lt-74 Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 16:57 uuu....za parę dni będzie jak znalazł Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 18:08 www.youtube.com/watch?v=EHuLMIfVxYY&feature=related ładna gitara Odpowiedz Link
fallus25cm Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 18:08 www.youtube.com/watch?v=JTXo-8MEBaw www.youtube.com/watch?v=LNDOw5GB090&feature=related Odpowiedz Link
fallus25cm Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 19:04 www.youtube.com/watch?v=FO5ovrAsO4A Odpowiedz Link
hellish_monster Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 19:45 przy tym zawsze płaczę www.youtube.com/watch?v=ItKxVNUFKYI Odpowiedz Link
hellish_monster a to mnie 01.10.11, 19:48 rozp...la... www.youtube.com/watch?v=0WrAvwViyLc&feature=related Odpowiedz Link
jejek11 Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 22:17 www.youtube.com/watch?v=NTNcxGVgn9I wiem, że nie o mnie, nie dla mnie, smarkula jestem. Ale właśnie takie..takie Odpowiedz Link
jejek11 Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 22:21 no i jeszcze to: www.youtube.com/watch?v=dOwsUewR9yY Odpowiedz Link
john_lennon Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 22:41 rzeczywiście, strasznie te Wasze kawałki dołujące. Co wy wiecie o dołujących piosenkach rzucam więc garść linków, uczcie się, dzieciaki. Po pierwsze tego, że prawdziwa muzyka skończyła się w 1976 roku, później niewiele było dobrego ... Leonard Cohen www.youtube.com/watch?v=7pXBisteRms www.youtube.com/watch?v=8R2LlrgWcak Nick Drake www.youtube.com/watch?v=Y8MQcrR4OSc Tim Buckley www.youtube.com/watch?v=vMTEtDBHGY4 Roxy Music www.youtube.com/watch?v=hxJydqCmFRg Free www.youtube.com/watch?v=nzalWrmv8Rw Dylan www.youtube.com/watch?v=u9ke1IxlNVU Fleetwood Mac www.youtube.com/watch?v=AvXFRuQ3fg8&feature=related Nina Simone www.youtube.com/watch?v=WRmzQ39sXTQ Urszula Sipińska www.youtube.com/watch?v=JfqRdxw4abU Krystyna Janda www.youtube.com/watch?v=Pl48SJXcWtc Grechuta www.youtube.com/watch?v=2Ba6Hqxnwbo www.youtube.com/watch?v=TWwpI-OFtSk Budgie www.youtube.com/watch?v=e-h9_FksDIg Black Sabbath www.youtube.com/watch?v=p-8AXWInboE Uriah Heep www.youtube.com/watch?v=6LsZmnMhqfU King Crimson www.youtube.com/watch?v=4dWT2dKw4fk Van Der Graaf Generator www.youtube.com/watch?v=AzoaWrRYg98 www.youtube.com/watch?v=mgPIHu10QxY&feature=related Strawbs www.youtube.com/watch?v=hhEwjCoGru8 Pink Floyd www.youtube.com/watch?v=gELhNbDcLE0 CAN www.youtube.com/watch?v=49PvnYCKZkM&feature=results_video&playnext=1&list=PLF6B3F182E728AD74 Joy Division www.youtube.com/watch?v=PMAB3r6EjcM Hanna Banaszak www.youtube.com/watch?v=PdxoIy2BRAk Maanam www.youtube.com/watch?v=tJaimKe2U4Q&feature=results_video&playnext=1&list=PLB2932FEAED128E55 ŚWietliki www.youtube.com/watch?v=zzWoFb7LfTI Variete www.youtube.com/watch?v=ABUSVPmr3fI&feature=related Sonic Youth www.youtube.com/watch?v=ahf4Nii44BI www.youtube.com/watch?v=SXdIPXZtZfw Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: dołujące, miażdżące 01.10.11, 23:13 Wygrywasz. Znam gdzieś 1/3 z tego co wkleiłeś, ale Budgie, Floydzi czy Banaszak faktycznie poruszają. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 02.10.11, 08:32 tu nie Uniwersytet wybór jest subiektywny rozumiesz to słowo? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dołujące, miażdżące 02.10.11, 17:45 no właśnie mnie zastanowiło, że ktoś mi mówi, co powinno być dla mnie dołujące... a ja mogę wpadać w doły słuchając Coco Jumbo...bo np. wtedy odkryłam zdradę... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 03.10.11, 14:57 dla mnie Let The Sunshine niezmiennie. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: dołujące, miażdżące 07.10.11, 18:11 W rzeczy samej Let the Sunshine jest dołujące, ale jedynie po obejrzeniu Hair.. Odpowiedz Link
john_lennon Re: dołujące, miażdżące 02.10.11, 18:58 chciało się napisać "nikt nie lubi przemądrzałych" ? trzeba było... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dołujące, miażdżące 03.10.11, 21:30 lepiej ode mnie nawet wiesz co chciałam napisać gieniuś po prostu to może powiesz mi gdzie posiałam metrówkę bo nie mogę znaleźć Odpowiedz Link
waganiemama Re: dołujące, miażdżące 07.10.11, 11:41 z Banaszak to się akurat zgodzę piękne, ale... dołujące Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: dołujące, miażdżące 02.10.11, 21:51 to mnie kiedys dobijało niezmiernie www.youtube.com/watch?v=5YXVMCHG-Nk jak on atak łaził po tym klifie...wrzosowisku...łotewer....i tak łkał rozpaczliwie..a ona tak wiała tymi włosami...a potem wszyscu razem łkali....aaaaaaaah, jakie to było pienkne (chyba pójde juz spać )) Odpowiedz Link
heh-666 Re: dołujące, miażdżące 02.10.11, 22:06 Życie wydaje się rozpływać Odpływając coraz dalej z każdym dniem Gubię się wewnątrz samego siebie Nic się nie liczy, nikt więcej Straciłem wolę by żyć Po prostu nic już więcej nie mogę dać Nie ma już dla mnie nic więcej Potrzebuję końca, który mnie uwolni Rzeczy nie są już takie jak dawniej Czegoś brakuje wewnątrz mnie Śmiertelnie zatracony - to nie może dziać się naprawdę Nie mogę wytrzymać tego piekła, które czuję Wypełnia mnie pustka Aż do agonii Coraz większy mrok wypełnia każdy świt Kiedyś byłem sobą, ale ten ktoś już odszedł Nikt inny tylko ja mogę siebie uratować- ale jest już za późno Teraz nie mogę już myśleć- zresztą po co w ogóle próbować? Wczorajszy dzień wydaje się nigdy nie istnieć Śmierć wita mnie czule- teraz mogę tylko się pożegnać Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dołujące, miażdżące 03.10.11, 16:15 www.tekstowo.pl/piosenka,metallica,fade_to_black.html Odpowiedz Link
sfru Re: dołujące, miażdżące 03.10.11, 19:05 Ania Dąbrowska - Już nie ma mnie w twoich planach www.youtube.com/watch?v=mSH-blstqYA Odpowiedz Link