Dodaj do ulubionych

Senność...

22.04.17, 19:30
...czuję senność, cały dzień suspicious.

Coś czuję, że i Wy śpicie tongue_out.
Obserwuj wątek
    • mavika_88 Re: Senność... 22.04.17, 20:05
      Wlasnie kawe pije. W koncu mam czas big_grin wczesniwj 2 L koktajlu owocowego. A teraz... salatka grecka.
    • anguac24 Re: Senność... 22.04.17, 20:31
      E, wcale nie. Może trochę w pracy. Kawa poszła. Idę dać sobie wycisk. wink
    • witrood Re: Senność... 22.04.17, 20:40
      Nieprawda. Zmieniam se zdjęcie na ryjbuku, bo mi się stare znudziło. wink
      • witrood Re: Senność... 22.04.17, 20:42
        I wcinam ciastka z masłem orzechowym z Biedry. Przepyszne. wink
      • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 20:44
        Pokaż suspicious.
        • witrood Re: Senność... 22.04.17, 20:46
          Musisz sama mnie tam znaleźć. Za łatwo by było. wink
          • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 21:01
            Łeee, ja jestem kiepska w takich poszukiwaniach uncertain.
            • witrood Re: Senność... 22.04.17, 21:08
              Oj tam. Nie masz czego żałować. Siedzę se na nim na łódce w Milford Sound w Nowej Zelandii i wiatr mi łeb urywa. wink
              • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 21:10
                Zalajkować bym mogła tongue_out.
                Albo i nie, zależy big_grin.
          • marisella Re: Senność... 23.04.17, 15:30
            witrood napisał:

> Musisz sama mnie tam znaleźć. Za łatwo by było. wink

Ja znalazłam, tylko opis profilowego się nie zgadza wink

www.facebook.com/wit.rood
            Chyba, że to jednak ten? Ale też nie ta profilówka... wink

www.facebook.com/HockeyRoodWit/
            Albo ten?
            www.facebook.com/dos.roodwit/
            wink
            • apersona Re: Senność... 23.04.17, 19:13
              Niderlandzki, o do licha, przypadkiem czy nie przypadkiem Wicie?
              • witamina_b12 Re: Senność... 23.04.17, 20:00
                To jest też rasa krowy wink
                • apersona Re: Senność... 23.04.17, 20:11
                  nowy trop
                • witrood Re: Senność... 23.04.17, 20:20
                  Dementuję, żebym był krową. Nawet świnią się nie czuję. wink
              • witrood Re: Senność... 23.04.17, 20:19
                Miało być z afrikaans, ale to prawie to samo.
    • happy36 Re: Senność... 22.04.17, 20:58
      Trochę śpię....o 4 rano jadę na lotnisko......☹️
    • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 21:15
      ja ta nie czaję jak w dzień może chcieć się spać chyba, że sę w nocy nie spało to taktongue_out może się starzeje szarlotttttta/tongue_out
      • witrood Re: Senność... 22.04.17, 21:19
        Ja czaję, bo normalnie 6 godzin śpię, a to chyba za mało. Powinno być z 7.
        • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 21:58
          a kto ci broni? śpij i 10 godzin
          • witrood Re: Senność... 22.04.17, 22:01
            Życie. Za dużo mam zajęć. wink
            • witrood Re: Senność... 22.04.17, 22:02
              Musiałbym o 19 chodzić spać. Średnio wykonalne, bo przynajmniej dwa razy w tygodniu wracam po 21.
            • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 22:04
              40 i zejdziesz na zawał albo jakąś inna chorobę jak tak dalej będziesz się prowadził
    • witrood Re: Senność... 22.04.17, 21:28
      A w ogóle, to dziś wymyśliłem, że jak doczekam za ileś tam lat przyzwoitej emerytury, to sprzedaję wszystko i spadam na Gran Canarię (w sumie mi się tam podobało) jak brytyjscy emeryci. Trza w końcu mieć jakieś plany na przyszłość. wink
      • witrood Re: Senność... 22.04.17, 21:29
        No ale jeszcze prawie 30 lat trzeba popracować. W każdym razie hiszpańskiego już się uczę. wink
      • witamina_b12 Re: Senność... 23.04.17, 00:02
        A inwestujesz w ta emeryture przyzwoita? Bo chyba nie liczysz na ZUS? Strasza, że za te 30 lat emertyury beda jak zasilki socjalne.
    • witrood Re: Senność... 22.04.17, 21:54
      No i wszystko umarło i śpi jak zabite. No to gaszę światło i idę podlać kwiatki, bo uschną. wink
      • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 22:07
        Książkę przeglądałam tongue_out.
        • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 22:18
          o czym?
          • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 22:20
            W sumie to nie wiem tongue_out.
            • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 22:29
              kłamiesztongue_out
              • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 22:32
                Po czym poznajesz? tongue_out
                • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 22:34
                  bo mi język pokazujesz
                  • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 22:38
                    Bo lubię tongue_out.
                    • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 22:42
                      gdzie silu?
                      • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 22:44
                        Pewnie na randce suspicious.
                        • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 22:49
                          hehe a tak psioczył na zęby babkitongue_out
                          • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 22:56
                            Może znalazł inną tongue_out.
                            • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 22:59
                              ja mu seksownej i bogatej życzę
                              • szarlotka_ja Re: Senność... 22.04.17, 23:00
                                Ja też smile.
                                A tymczasem spadam pod kołdrę bo poprzednią noc nie mogłam spać suspicious.
                                Słodkich snów kiss.
                                • fripooo Re: Senność... 22.04.17, 23:06
                                  niech mi się gianna przyśnibig_grin
                              • silencjariusz Re: Senność... 22.04.17, 23:45
                                I koniecznie z warkoczem, no nie?wink
                        • silencjariusz Re: Senność... 22.04.17, 23:44
                          Jasne.suspicious
    • maruda2 Re: Senność... 22.04.17, 23:52
      Książkę kończyłam czytać. I tak mi się coś na prace fizyczne zebrało, więc szafki w kuchni wypucowałam.
      • szarlotka_ja Re: Senność... 23.04.17, 19:27
        Ja dzisiaj wiosenne porządki w szafach zrobiłam tongue_out.
        • witrood Re: Senność... 23.04.17, 20:21
          A ja nic dziś nie zrobiłem (poza zatankowaniem samochodu i pójściem na basen) i dobrze mi z tym. wink
    • witrood Re: Senność... 23.04.17, 20:27
      Za parę godzin trza do wyra, a ja czuję się od jakiejś pół godziny, jakby mnie ktoś nakręcił. Pewnie nie usnę. wink
      • szarlotka_ja Re: Senność... 23.04.17, 20:30
        Było pić tyle red buli? tongue_out
        • witrood Re: Senność... 23.04.17, 20:33
          Taaa, ostatnio to piłem nie pamiętam kiedy (parę lat temu?). wink Kawę piłem, ale ona w zasadzie na mnie nie działa.
          • szarlotka_ja Re: Senność... 23.04.17, 20:41
            No i widzisz? Parę lat temu, a dopiero teraz działa tongue_out.
      • maruda2 Re: Senność... 23.04.17, 20:50
        wczoraj tak miałam suspicious szafki wypucuj, mnie pomogło tongue_out
        • witrood Re: Senność... 23.04.17, 20:57
          Eeee... Hantle mam. Może sobie poćwiczę. wink
          • silencjariusz Re: Senność... 23.04.17, 22:18
            Zamiast ćwiczyć lepiej popisz tu.wink
            • maruda2 Re: Senność... 23.04.17, 22:21
              Ale pisaniem, to raczej nadmiaru energii nie straci. No, chyba, że będzie intensywnie walił w klawisze tongue_out
              • silencjariusz Re: Senność... 23.04.17, 22:25
                O to właśnie mi chodziło. Niech Witold płodzi wątek za wątkiem.wink
                • fripooo Re: Senność... 23.04.17, 22:38
                  za płodzenie wątków pincet plus nie matongue_out
                  • silencjariusz Re: Senność... 23.04.17, 22:42
                    A u Ciebie Fripku jak się sprawy 500+ mają?wink
                    • fripooo Re: Senność... 23.04.17, 23:05
                      ja dzieci nie chcę mieć, byłbym złym ojcem
                      • silencjariusz Re: Senność... 23.04.17, 23:12
                        No ale kasę miałbyś dodatkową na botoksy i inne zabiegi upiększające.tongue_out
                        • fripooo Re: Senność... 23.04.17, 23:14
                          nie tędy droga silutongue_out poza tym za stary jestem na pierwsze dziecko
                          • silencjariusz Re: Senność... 23.04.17, 23:16
                            Przecież jesteś młodszy ode mnie. Ja to już za stary na pierwsze dziecko jestem. Ale gdybym miał z kim to i tak bym na jednym nie poprzestał.tongue_out
                            • fripooo Re: Senność... 23.04.17, 23:26
                              hehe jestem już po 30 , jak na mój gust za późno, mój czas minąłtongue_out
                              • silencjariusz Re: Senność... 23.04.17, 23:30
                                Jakbyś poznał pannę z idealnymi nadgarstkami, o wyglądzie Gianny i (że tak powiem górnolotnie) z jej umiejętnościami to byś inaczej gadał.tongue_out
                  • szarlotka_ja Re: Senność... 23.04.17, 22:42
                    A szkoda tongue_out.
                    • fripooo Re: Senność... 23.04.17, 23:04
                      ja ci daję pincet lajkówbig_grin za wątki rzecz jasnatongue_out
    • maruda2 Re: Senność... 25.04.17, 16:02
      Mnie dziś dopadła. Ogarnąć się nie mogę suspicious
      • mavika_88 Re: Senność... 25.04.17, 16:45
        I mnie i mnie.
        Nie wiem czy ta wypita przed chwila kawa cos pomoze. Ale kawa.. pyszna, z przyprawami. Ale wieje..... w porywach do 56 km/h a czlowiek musial chwile w tym wietrze pobyc. I..... posluchal przy okazji.....
      • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 17:08
        Ja już jestem po drzemce.wink
        • maruda2 Re: Senność... 25.04.17, 17:30
          Jak to po drzemce suspicious Sil w robocie spał suspicious
          • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 17:37
            Nie, no skąd. Po robocie się przyłożyłem na 15 min. po obiedzie.
            • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 20:13
              Pamiętam, że kiedyś mieszkał na przeciwko nas pewien stary kawaler, który zawsze po powrocie z pracy, po obiedzie, ucinał sobie dwie godzin drzemki tongue_out.
              • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 20:38
                Wygląda więc na to, że nie odbiegam znacząco od starokawalerskiej normy.tongue_out
                • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 20:43
                  Ten sąsiad miał psa, którego zwykł po drzemce na spacer wyprowadzać.
                  Stanowczo powinien Sil sobie psa sprawić tongue_out.
                  • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 20:59
                    A to akurat w grę nie wchodzi.tongue_out
                    • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 21:11
                      Pieski są przekochane, szczególnie jeden jest najukochańszy wink.
                      • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 21:15
                        Zapewne Szarlotta ma racje. Ale wie Szarlotta jak jest... Jedni lubią psy, drudzy koty, a jeszcze inni drapaki w doniczkach.
                        • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 21:41
                          A ja lubię i psy i koty i drapaki w doniczkach wink.
                          • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 21:56
                            Tylko jakoś górali Szarlotta nie lubi.tongue_out
                            • mavika_88 Re: Senność... 25.04.17, 22:09
                              A mi sie do niedawno posiedzialo chwile nad rzeka smile do 21. Ale zimno sie zeobilo i pora byla wracac. Polazilo sie wieczorem zaroslami. Samej tongue_out kaczuchy niezle mnie wystraszyly bo wodowaly. No i.... spac sie chce...
                              • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 22:14
                                Sprawdź czy po tym łażeniu po chaszczach kleszczy nie masz wiesz gdzie.wink
                                • mavika_88 Re: Senność... 25.04.17, 22:19
                                  Kurde.... chodzac tez myslalam o kleszczuchach ;p
                                  Az takie zarosla to nie bylyale licze ze lleszcze o tej porze spaly tongue_out a gdy soedzialam to na kamykach lub betonowym moscie tongue_out
                                  • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 22:28
                                    Ale o jakich zaroślach piszesz bo się trochę pogubiłem.tongue_out
                                    • mavika_88 Re: Senność... 25.04.17, 22:39
                                      Zarosla ttznPolna droga tongue_out a raczej gdy odrobine z niej zboczylam by dotrzec do rzeczki i usiasc na kamieniach.
                                      • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 22:50
                                        Ok, wszystko jasne.tongue_out
                                        • mavika_88 Re: Senność... 25.04.17, 23:02
                                          smile
                                          Wzielam sobie aparat, z mysla ze cos upoluje a konkretnie zachod ale.... pochmurzone bylo tongue_out
                                          • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 23:04
                                            Na ptaki poluj. Zachody słońca zostaw w spokoju.tongue_out
                                            • mavika_88 Re: Senność... 25.04.17, 23:17
                                              Ptaki marne mi wychodza.
                                              Nie mam sprzetu.
                                              Kurde. Kolega mial mnie uczyc manualnie ustawiac zdj iale pogoda marna by sie wybrac na rower. Brrrr uncertain
                                              • mavika_88 Re: Senność... 25.04.17, 23:19
                                                Ooo ostanio kupilam sobie zelowa podkladke na siodelko i mam nadzieje ze w koncu nie bedzie mnie bolal zadek. Wczesniej gdy zrobilam nawet 30 to odczuwalam.... tylko pogoda sie zrobi to trzeba bedzie wypronowac.
                                                • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 23:30
                                                  Mało jeździsz to i zadek boli.tongue_out
                                              • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 23:33
                                                No i zanim wszystko ustawisz to Ci fotografowany obiekt czmychnie.tongue_out No chyba, że np. wyrzucone na brzeg śnięte ryby będziesz focić.tongue_out
                                                • mavika_88 Re: Senność... 26.04.17, 00:07
                                                  Zadek boli bo siedzisko niewygodne tongue_out
                                                  A co do manualnego ustawiania..... ptakow w ten sposob na pewno nie uchwyce :0P
                                                  Ale i tak chce sie naucYc manualnie ustawiac i manualnie lapac ostrosc.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 26.04.17, 17:00
                                                    No ale z tego co kojarzę to masz kompakt. Więc nie przypuszczam, żeby było w nim możliwe manualne ustawianie ostrości.
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 27.04.17, 00:03
                                                    Jest taka mozliwosc smile
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 27.04.17, 16:37
                                                    A to w takim razie pardon.
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 15:53
                                                    Mimo ze sie da.... to zupelnie inaczej niz w lustrzance. W kompakcie nie opyla sie bawic manualnie.
                                                    Kurde.... ale w czlowieku jest dylemat . Checi sa... ale jest niepewnosc sad niepewnosc bardziej podyktowana doswiadczeniem. Bardziej zwiazana z przeszloscia niz terazniejszoscia. . Czlowiekowi z wiekiem to pomimo nieustajacych checi... juz sie odechciewa.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 17:16
                                                    Znowu jakiś paziek Ci głowę zawraca?wink
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 21:05
                                                    Nie wiem co odpowiedziec wink
                                                    Nie jest nowy.
                                                    Hmmm jesli juz przychodzi sie do niego na mieszkanie i On ci gotuje....
                                                    Kurde.... groznie to brzmi big_grin
                                                    Czlowiek zadaje sobie pytanie..... gdzie on dojdzie ta droga. I czy nie lepiej uciec ? ^^
                                                    Jesli komus zalezy... to dobrze czy zle? Obawiam sie o swoj brak uczuciowosci i w ogole.... czasem mysle ze mi to dobrze samej (tak bezpiecznie ^^). Nie wiem czy potrafilabym zyc z kims blisko na codzien tongue_out to musi byc straszne. Dla mnie juz straszne bywa widzenie sie czesciej niz raz w tyg. tongue_out jesli ktos gdy ma tylko wolna chwile chce sie spotkqc.
                                                    A tak serio..... boje sie przyzwyczajenia kogos.... boje sie czegos wiecej... by komus na mnie zalezalo. I dochodze do wniosku ze samej jest dobrze.... dobrze bo bezpiecznie i nie trzeba myslec.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 21:08
                                                    Jak dobrze Ci samej to nie zawracaj mu głowy. Ot co.
                                                  • maruda2 Re: Senność... 28.04.17, 21:27
                                                    True
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 21:39
                                                    No i jeszcze raz się potwierdza, że kobieta nawet jeśli nie chce to ma możliwość wyboru.wink
                                                  • maruda2 Re: Senność... 28.04.17, 21:47
                                                    pokrętna logika
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 21:48
                                                    Gdzie tam pokrętna. Prosta, męska.tongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: Senność... 28.04.17, 21:50
                                                    Ty też przecież masz adoratorke :p której nie chcesz....
                                                    Czy czujesz się przez to szczęśliwszy? Wątpię...
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 21:52
                                                    Ja??? Nie mam.
                                                  • maruda2 Re: Senność... 28.04.17, 21:55
                                                    wypierasz się jak żaba błota wink
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 21:57
                                                    Ja??? Nie wypieram się. Trzymam się faktów.
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 22:00
                                                    Kto powiedzial ze nie chce ?
                                                    Zwyczajnie sie boi tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:05
                                                    Trochę tak. Bo te zęby to mnie serio jakoś przerażają.
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 22:12
                                                    Nie rozumiem ^^ jakie zeby?
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:13
                                                    No widzisz, jak Ty życia nie znasz...
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 22:24
                                                    Zapewne.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:26
                                                    Ale to akurat zaleta jest. Bardziej podatna na bałamucenie pewnie jesteś dzięki temu.tongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 22:37
                                                    suspicious
                                                    Nie da sie.
                                                    Gdybym byla podatna.... Nie bylabym od dawna sama.
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 21:55
                                                    Taka zlota klatka... ta cala samotnosc. Bezpiecznie w niej....
                                                    Ale.... no wlasnie... bez smaku. Smaku chocby wolnosci, latania. Co to za zycie.
                                                    Gdy czlowiek juz wylecial z klatki, sprobowal latanie i .... upadl.... to pozostaje w nim lekki strach. Mimo ze upadek az tak nie bolal.
                                                    W tym przypadku czlowiek nie boi sie o swoj upadek.
                                                    Pisalam ze dobrze bo bezpiecznie. I na tym sie konczy. Koncza sie pozytywy samotnosci.
                                                    Rzadko jest u mnie chec wyjscia z samtnosci. Wyjscia ze swojej zlotej klatki.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 21:59
                                                    A ja Ci Mavika powiem, że to niezdecydowanie u kobiet to jest coś co powoduje u mężczyzn opad łapek do ziemi.
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 22:08
                                                    Ale ... u mnie jest wlasnie zdecydowanie. Jest konkretnie ale i tak mysle do przodu.
                                                    Jesli wiem ze cos nie ma szans. To jest konkretnie tongue_out jedno spotkanie nawet wystarczy. Jesli jest chec na dalsze spotkania i widac ze juz nie sa to relacje tylko kolezenskie to tez jest konkretn. Tzn... zmierza do konkretow big_grin kurde.... to chyba normalne ze czlowiek ma obawy. Nie czesto zdarza mu sie probowac wychodzic poza relacje kumplowskie. W 90 (kilku) % woli pozostac na stopie kolezenskiej.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:10
                                                    Taaa... Ty i zdecydowanie...tongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 22:17
                                                    No jak juz sie zdecyduje to jest zdecydowanje big_grin tongue_out suspicious
                                                    A w tym przypadku jest. Bo jeszcze nie ucieklam tongue_out bo jeszcze ciagle chce.
                                                    A najgorsze ze co raz gorzej sie dziejtongue_out a wiem jak to sie konczy...
                                                    Rzadko wybieram jakies konkretne drogi ale jak juz wybiore ... to nia ide..... Teraz mam wrazenie ze na akas juz weszlam tongue_out i serio robi sie konkretnie.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:19
                                                    Masz wrażenie... He he.tongue_out Dziękuję, więcej pytań nie mam.tongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Senność... 28.04.17, 22:35
                                                    Ej. No wez. Czepiasz sie slow.
                                                    Niecaly miesiac znajomosci to zbyt malo by miec pewnosc.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:37
                                                    No dobrze, dobrze... Już się nie będę czepiał.tongue_out
                                                  • maruda2 Re: Senność... 28.04.17, 22:12
                                                    a ja wcale nie jestem pewna, czy zdecydowana kobieta nie wywołuje u mężczyzny choć leciutkiego odruchu wrzucenia biegu wstecznego suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:14
                                                    Z jakiego powodu wsteczny miałby być wrzucany?
                                                  • maruda2 Re: Senność... 28.04.17, 22:21
                                                    Zdecydowania kobiety - że zbyt zdeterminowana na przykład.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:21
                                                    W sensie, że desperatka?
                                                  • maruda2 Re: Senność... 28.04.17, 22:28
                                                    yhm
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:30
                                                    Mnie to nie przeszkadza. No ale ja sam jestem desperatem więc problem rozumiem.
                                                  • maruda2 Re: Senność... 28.04.17, 22:35
                                                    Nie przeszkadza ? Chyba tylko pod warunkiem, że desperatka będzie w twoim typie
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 28.04.17, 22:38
                                                    Nie wiem, chyba nie.
                            • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 22:13
                              Lubię... tylko, że górale mnie nie lubią crying.
                              • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 22:15
                                No to nie ma Szarlotta wyboru... Trzeba z gór zejść na niziny.wink
                                • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 22:20
                                  Ale ja nie chcę schodzić z gór sad.
                                  • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 22:30
                                    A wystarczą Szarlotcie psy, koty i drapaki w doniczkach?wink
                                    • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 22:31
                                      Nie.
                                      • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 22:42
                                        No to chyba trzeba się przeprosić z portalami randkowymi i wyszukać sobie jakiegoś miłego górala.wink
                                        • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 22:47
                                          Łeee, ja o alpace myślałam tongue_out big_grin.
                                          • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 22:51
                                            Znaczy alpaka lepsza jest od górala????
                                            • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 22:55
                                              Alpaka to alpaka, a z góralem to różnie może być tongue_out.
                                              • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 23:00
                                                I alpaka Szarlottę np. pod prysznicem pomizia? I gdy Szarlottę będą boleć plecy to rozmasuje Szarlotcie klatkę piersiową?tongue_out
                                                • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 23:02
                                                  No nie, ale i nie ma pewności, że góral będzie to z chęcią robił tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 23:03
                                                    Idę... Idę stąd bo mi zaraz żyłka pęknie.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 23:04
                                                    No, co, prawdę piszę przecież smile.

I ja idę. Słodkich snów kiss.
                                                  • silencjariusz Re: Senność... 25.04.17, 23:34
                                                    Dobranoc.kiss
                                                    Żeby wybrać alpakę zamiast górala... Też coś.tongue_out
              • z-e-u-s Re: Senność... 25.04.17, 21:16
                Ja sobie trzy ucinamtongue_out Sen jest taki przyjemny, nie to, co starokawalerskie życie.
                • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 21:41
                  Leń tongue_out.
                  • z-e-u-s Re: Senność... 25.04.17, 21:44
                    Starzy kawalerowie tym się różnią od singli, że są leniwitongue_out
                    • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 21:45
                      No i nie wiem co odpisać tongue_out.
                      • z-e-u-s Re: Senność... 25.04.17, 21:57
                        Wow, to rzadkiebig_grin
                        • szarlotka_ja Re: Senność... 25.04.17, 22:13
                          Prawda? tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka