anirat 02.05.20, 10:15 Koniec. Od poniedziałku wracam do pracy. Bardzo się boje w tym nowym rezimie sanitarnym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
letniaburza77 Re: Pauza 02.05.20, 21:42 anirat napisała: > Boję się pracy w reżimie. Będzie trudno. Będzie ale tylko przez chwilę ,szybko się przyzwyczaisz . Pomyśl sobie że bezpieczeństwo jest najważniejsze. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pauza 02.05.20, 14:37 Mam ten sam problem, ale jeszcze nie czytałam wytycznych. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Pauza 02.05.20, 22:47 Ja też od poniedziałku wracam. Wezwali mnie na dyżur, mam nadzieję, że tylko tygodniowy... Ale dla mnie to nawet lepiej... Wróciłam do domu po remoncie, mieszkanko piękne, ale tu jakoś samotność mnie ściska za gardło... chyba się przyzwyczaiłam, że tam brat był za ścianą... dużo nie gadaliśmy, ale ta obecność stała się dla mnie wartościowa... Nie potrafię się skupić na budowaniu nowych relacji, nie mam do tego serca - zostawiłam je tamtemu, choć dla niego nie było dużo warte... jakiś taki odludek się zrobiłam, to może mi to jeżdżenie do pracy jednak dobrze zrobi. Koronawirusa mam gdzieś. Przestrzegam mniej więcej zasad, ale mam silne i niczym nie podparte przeczucie graniczące z pewnością, że nasze ścieżki się w tym życiu nie skrzyżują Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pauza 03.05.20, 10:51 Ale zawsze to lepiej pracować niż nie robić nic. Moja firma też rozkręca działalność od poniedziałku, tylko że ja czasami bywałem w pracy Odpowiedz Link
obrotowy ale... 05.05.20, 07:42 anirat napisała: > Ciężko, bardzo ciężko ale wszyscy zdrowi ? PS. z niepokojem przyjalem, ze CoVid nie przenosi sie na psy... ale... przenosi sie na koty. Odpowiedz Link
obrotowy no i jak ? 04.05.20, 18:51 wszyscy na stanowiskach, czy ktos zostal w domu na kwarantannie ? Odpowiedz Link
obrotowy no tak... 05.05.20, 07:21 abc_meee napisała: > a to wywiad środowiskowy? or łot? no tak. chwilowo (od paru dekad) nie ma mnie w kraju, a chcialbym wlasnie wpasc, wiec grzecznie zapytowywuje, czy da sie ominac/pominac kwarantanne... Odpowiedz Link