anulka.1 19.09.09, 12:09 Mam od jakiegoś czasu garnki Berghoff. Teraz się przeprowadzam i założyłam sobie płytę indukcyjną. Można te garnki stosować do płyty indukcyjnej??? Jeżeli nie to jakie są możliwości? Tefal? co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opinia Re: Płyta indukcyjna i Berghoff IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 12:03 Jak postawisz na płycie to się przekonasz sama, jednak będą działały :)Ale dlaczego kupujecie chińskie produkty, gdy można kupić coś zdecydowanie lepszego w podobnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.1 Re: Płyta indukcyjna i Berghoff 21.09.09, 22:19 Rzecz w tym żeby nie zepsuć płyty. Nie wiem. Nie wszystkie garnki można stosować na p.indukcyjnych. Różne mogą być powody. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Płyta indukcyjna i Berghoff 21.09.09, 22:56 Jeśli nie będziesz tłuc garnkiem o płytę to jej nie zepsujesz, używam garnki Berghoff od 14 lat a nowy zestaw dostosowany do indukcji (TULIP) od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolony, co do chińszczyzny to dziś raczej trudno o coś innego skoro nawet najlepsze z najlepszych marek produkują w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksm Re: Płyta indukcyjna i Berghoff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 11:05 nie wszystkie produkują w Chinach Odpowiedz Link Zgłoś
stalchem1 indukcyjna i Berghoff - garnki na indukcję 05.05.11, 13:46 BERGHOFF działa w 100% na INDUKCJI nic się nie popsuje!! nawet modele z przed 10 lat:) --------------------------------------------------------------------------------------- GARNKI NA INDUKCJE - najtaniej w Polsce www.garnki-indukcja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stalchem1 garnki berghoff - indukcja 16.08.10, 08:29 witam wszystkie modele Berghoff są przystosowane do kuchni indukcyjnej Kwesti jest opcji wizualnej jednym podobają się klasyczne - innym z termometrami Ogólnie w ostatnim czasie do mody wraca klasyka - linia BERGHOFF Cosmo, BERGHOFF tulip, BERGHOFF zeno - nie są to zestawy tanie ale 15 lat winny działać jak nowe:) Dość popularne są BERGHOFF INVICO-orion, BERGHOFF PRIDE, BERGHOFF CHARM No i ze względu na niska cenę - BERGHOFF Vision, azure Na codzień zajmuję się dystrybucją naczyń BERGHOFF - to co państwu piszę to czyste statystyki sprzedaży A jak pisałem - wszystko to kwestia co komu się podoba - bo materiał i technologia produkcji jest we wszystkich garach taka sama Zobaczcie Państwo w sumie sami: GARNKI BERGHOFF - www.berghoff.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Płyta indukcyjna i Berghoff IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 13:22 Ja mam garnki Berghoff. Kupiłam je w związku z przeprowadzką i zamontowaniem kuchenki indukcyjnej. Moim zdaniem sa super. Cały czas ładnie wyglądają - pomimo użytkowania przez trzy lata. Polecam www.hitycenowe24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek NIE polecam Berghoffa ! IP: *.formlessnetworking.net 29.05.11, 09:59 Berghoff to syf, tania chińszczyzna z niemiecku brzmiącą nazwą i ogromnymi nakładami na reklamę - zresztą popatrz na odpowiedzi wyżej, odpowiadają sami sklepikarze linkujący do swoich sklepików z tym badziewiem. Takie garnki jak Berghoff możesz kupić za 100-200 zł tylko bez naklejki berghoff lub z jakąś inną mniej znaną, jakość będzie taka sama tylko nie zapłacisz za reklamę i dużą marżę sklepikarzy (gratis dostaniesz kadm i ołów byś żył zdrowo ;/). Jak chcesz porządne garnki to pomyśl nad schulte-ufer, mauviel, all-cllad, fisler. Najlepiej kupić w zagranicznych sklepach. Jak sobie nie radzisz z zakupami za granicą to poproś kogoś o pomoc bo naprawdę warto i się opłaca. A Panowie sklepikarze przestańcie się wypowiadać o swoich produktach bo wstyd sobie przynosicie a wiarygodność waszych opinie jest równa zeru. Odpowiedz Link Zgłoś