Dodaj do ulubionych

Firma LG robi buble

IP: *.pastoutafait.org 09.01.11, 20:26
ta firma to bubloroby.
Zrobili lodówkę hałasującą jak czołg.
poniżej odpowiedz tej bublorobskiej firmy.
Poziom hałasu w instrukcji to jest atrapa i oszustwo.

img412.imageshack.us/i/img18622.jpg/
Nie polecam tego bublorobskiego bubla bublowatej firmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: John Re: Firma LG robi buble IP: *.mi2.hr 12.02.11, 06:40
      Poziom serwisu zenujacy
    • Gość: martin Re: Firma LG robi buble IP: *.formlessnetworking.net 26.02.11, 08:28
      Don't buy this shit !
      • Gość: LewMiejski Re: Firma LG robi buble IP: *.subscribers.sferia.net 01.03.11, 23:43
        To nie buble tylko średni sprzęt średniej klasy - jak cała włoszczyzna czy Whirlpool. A skoro sprzet hałasuje, to trzeba go wypoziomować, ponadto jak sobie zapodałeś no-frosta to się nie dziw, przecież to nic innego jak klimatyzator a te słyną z hałasu. Proste!
        • linn_linn Re: Firma LG robi buble 12.04.11, 09:37
          Ja mam od stycznia no forsta prod. Boscha: w ogole jej nie slychac / czasem tylko "wzdycha sobie", wiec pewnie o to chodzi /.
    • agulag76 Re: Firma LG robi buble 17.03.11, 11:34
      Od lipca czekałeś żeby się pożalić ??
    • Gość: filon Re: Firma LG robi buble IP: *.de 01.04.11, 00:24
      hałasuje jak czołg, lodówka jest zle skonstruowana, jak pracuje to dudni, agregat drży, a po przełożeniu drzwi przy zamykaniu lodówki otwieraja się drzwi zmrazalnika, cudownie nieprawdaż
      • asiaiwona_1 Re: Firma LG robi buble 01.04.11, 16:25
        Od mniej więcej 2 tygodni jestem w posiadaniu lodówki lg 7143avrz. Miałam przekładane drzwiczki. I nie dzieje się nic o czym wy tu wyżej piszecie. Lodówka nie drży, nie chodzi szczególnie głośno, drzwiczki się normalnie domykają. Może macie źle wypoziomowaną lodówkę i stąd drżenia i głośniejsza praca?
        • 321start Re: Firma LG robi buble 11.04.11, 21:32
          Mam od kilku już lat lodówkę LG dwudrzwiową. side-by side. Jest super. jest cicha . POlecam.
          • Gość: marlon Re: Firma LG robi buble IP: *.uvt.nl 13.04.11, 20:45
            moja niestety jest głośna i serwis reprezentujący LG nie potrfił nic zrobić, Agregat drży , czestoliwość drgań razem z kubaturą lodówki, i pracą wentylatora za zamrażarnikiem powoduje dudnienia. Wystarczy wyłączyć wentylator wewnąrz lodówki, sterowanie jest na górze, stąd łatwo to zrobić , i dudnienia ustają. Tylko jak to mam wyjaśnić serwisowi, jeśli wyrób jest na gwarancji, a sami nie potrafili na to wpaść. Jestem przekonany,żę LG wie żę ta lodówka to bubel. Być może wyciągneli wnioski z tego bubla i poprawili następne modele. Dla mnie co przekresla tę gó...aną firmę to traktowanie klienta. Jak Ci sie trafi dobry model i nie musisz korzystać z serwisu to OK, ale jesli bubel to masz przechlapane, nic nie zrobią, jescze wyslą pismo pełne hipokryzji, Więc może warto się zastanowić i postawić na inną firmę.Więc może warto się zastanowić i postawić na inną firmę.

• Gość: neska Re: Firma LG robi buble IP: *.231.55.59.koba.pl 05.06.11, 17:26
              Jeśli by robili takie buble jak piszesz to nie zgarnęliby nagrody za swoje lodówki, a tak mają medal za dobry produkt i tytuł Business Superbrands
              • amadeus123 Re: Firma LG robi buble 23.08.11, 20:00
                no z tymi nagrodami to ciekawa sprawa, bo dosyć dużo nagród dostaje, wydaje się, że może jakiś przypadek z tą lodówką, że głośno chodzi
            • Gość: michał Re: Firma LG robi buble IP: *.xdsl.centertel.pl 15.08.11, 19:47
              nie wiem jak to jest z agd ale z TV jak pare lat temu miałem bad pixele to bez problemu wymienili matryce i w tej nowej problem juz sie nie pojawił
    • Gość: maciek Re: Firma LG robi buble IP: 174.140.163.* 22.05.11, 16:17
      mają żałosny serwis
      • Gość: genek Re: Firma LG robi buble IP: *.home.aster.pl 31.05.11, 21:59
        Ja tam z serwisem nie miałem kłopotu, przyjęli, sprawdzili, naprawili. Może nic skomplikowanego nie było, ale nie mam złego zdania.
    • Gość: klient Re: Firma LG robi buble IP: *.cloudlet-computing.net 13.06.11, 22:58
      każdej firmie zdarza sie nie trafiony produkt , ale LG olewa nabywcę, wadliwy towar to problem klenta
    • Gość: shrek Re: Firma LG robi buble IP: 192.251.226.* 04.07.11, 23:08
      wielki bubel
      • Gość: misiek Re: Firma LG robi buble IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 16:19
        jakieś argumenty?
    • Gość: cipiol Re: Firma LG robi buble IP: *.torservers.net 18.07.11, 22:33
      Dla LG sprżet sprzedany to problem nabywcy.
      • Gość: widać Re: Firma LG robi buble IP: *.lublin.mm.pl 20.08.11, 16:44
        widać, że nie miałeś sprzętu LG a jeżeli miałeś to nie miałeś na pewno kontaktu z ich serwisem :/ tylko w takim razie po c takie bzdury wypisujesz? nie wiem
    • Gość: stefan Re: Firma LG robi buble IP: 66.230.230.* 01.08.11, 18:53
      no i co z tego ze dostala, Ten model to bubel a LG ma w d. klienta.

biznes.onet.pl/klienci_nabici_w_lodowke,18572,4809227,1,prasa-detal
    • Gość: Maryl345 Re: Firma LG robi buble IP: *.kromyon.net 01.08.11, 19:04
      Szanowna pani Beata Gaik, Czy widziała pani te lodówke jak pracuje ? bo jak nie to pani kłamie wypisując bzdury.
    • Gość: witon Re: Firma LG robi buble IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 15:45
      gość chyba trochę przesadza, może trafiła mu sie jakaś uszkodzona sztuka, ja miałem trochę sprzętów LG i były ok
    • Gość: miki1978 Re: Firma LG robi buble IP: *.noisetor.net 09.11.11, 18:49
      stanowczo nie polecam lodówek tej firmy, beznadziejny serwis, za nic mają klienta,
      • Gość: maria Re: Firma LG robi buble IP: *.231.49.190.koba.pl 16.11.11, 08:12
        Właśnie za lodówki dostali medal, i to był wybór konsumentów, który został przyznany w jakimś ogólnopolskim programie to gdzie beznadzieja...
    • Gość: peter_pan Re: Firma LG robi buble IP: *.is.a.tor.exit.server.torland.me 13.12.11, 20:12
      Nie szanują klienta, kupłeś twój problem, totalna olewka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka