Dodaj do ulubionych

piekarnik Gorenje bo 7422AX

IP: 213.77.49.* 11.03.11, 08:42
musze kupic piekanik do kuchni. wybrałem piekarnik Gorenje:

www.skapiec.pl/site/cat/332/comp/485249_komentarze/
ma mniej funkcji niż Amika ale za to ma potrójną szybę.
Czy to dobry wybór czy w tej cenie można dostać coś lepszego. Proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • bobralus Re: piekarnik Gorenje bo 7422AX 11.03.11, 16:57
      ja mam całą kuchnię gorenje - płyta gazowa i elektryczny piekarnik. Ma ponad rok i jestem naprawdę zadowolona. Owszem, porównując same funkcje i inne bajery to gorenje wychodzi mniej korzystnie cenowo, ale ja z premedytacja unikałam mastercooka i amici, bo mam złe doświadczenia (równiez wśród znajomych) - po jakimś czasie nierówno piekły, wysiadały kolejne funkcje, mi zepsuł sie timer i "nie dało" się go naprawić wg serwisu. Być może miałam pecha, ale z tej kuchni gorenje jestem naprawdę zadowolona, solidna i nie mam poczucia, że przepłaciłam. Wolałabym boscha, w którym się zakochałam (miałam okazję korzystać kilka tygodni), ale to już kuchnie do zabudowy i trochę inna półka cenowa.
    • Gość: cspiewa Re: piekarnik Gorenje bo 7422AX IP: 80.50.243.* 03.08.11, 19:02
      Nie kupujcie gorenje! To dziadowska firma. Nie uwzględniła mi reklamacji na piekarnik w którym panel sterowania został zalany mlekiem. No przecież na piekarnik zamontowany pod blatem może się coś wylać. To przecież nie jest telewizor. Zdecydowanie odradzam. Wzywam do bojkotu nierzetelnych firm! Każdego z was to może spotkać!
      • Gość: zenek Re: piekarnik Gorenje bo 7422AX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 21:34
        ..samochód jest do jeżdżenia i można przez nieuwagę wjechać komuś w d....
        czy też koncern samochodowy ma ci naprawić gratis??
        coś ci się pozajączkowało!!!
        • edyta_32 Re: piekarnik Gorenje bo 7422AX 06.08.11, 15:12
          planuje również w tym tyg kupić ten piekarnik-chętnie dowiem sie od was czegoś nowego na jego temat. Chyba,że w tej samej cenie polecicie jakiegoś fajnego boscha.
          • gorenje1 Re: piekarnik Gorenje bo 7422AX 08.08.11, 16:45
            Ten piekarnik to dobry wybór, do tego w rozsądnej cenie :) wyświetlanie, programowanie i sterowanie odbywa się elektronicznie, dodatkowo posiada np. tak fajną funkcję jak „Funkcja Pizza” – można pobawić się we włoskiego kucharza i przyrządzać sobie pyszną pizzę, na pewno dużo zdrowszą niż ta zamawiana na mieście :)
    • tiggerina Re: piekarnik Gorenje bo 7422AX 23.09.11, 22:51
      Mnie też spodobał się ten model. Czy ktoś może powiedzieć coś na temat użytkowania tego piekarnika?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka