Gość: amicco IP: *.toya.net.pl 04.01.05, 22:35 Prosze odpiszcie czy ktos wie cos o tym modelu,chodzi mi najbardziej czy ta wkladka do ucierania,dobrze trze ziemniaki na placki???Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: ZELMER-PRYMUS877!MA KTOS Z WAS??????????????? 04.01.05, 22:44 Amicco,wybacz,ale to już chyba 4 czy 5 Twój taki sam wątek na ten temat.Najlepiej podbijać wątek pierwszy,jak jest większa cyfra przy tytule to większe są szanse na odpowiedź.Poza tym jeżeli tutaj nikt nie odpowiada to może spytaj na forum Poradnik domowy?Może tam znajdziesz jakiegoś posiadacza tego robota? Tutaj ktos pisze o zelmerze ale o modelu Fenomen i go poleca.Może ten wybierz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: ZELMER-PRYMUS877!MA KTOS Z WAS??????????????? 05.01.05, 10:08 Zajrzałam na stronę Zelmera i obejrzałam ich roboty.Wszystkie prezentują się bardzo dobrze,mają sporo tarcz różnego rodzju i duże pojemniki robocze.Tyle że przy Fenomenie i Talencie jest wyraźnie napisane że mają tarczę do rozdrabniania ziemniaków,a przy Prymusie jest tylko tarcza do rozdrabniania (?).Może warto byłoby porównać te tarcze w sklepie po prostu,bo pewności że również o rozdrabnianie ziemniaków chodzi to nie ma. Mnie się chyba najbardziej podoba Talent,cena przystępna,moc duża,chociaz Fenomen tez niczego sobie ale drogi dość. Linki do Zelmera: tinyurl.com/6q3rj Prymus tinyurl.com/6zr3r Talent tinyurl.com/58yq9 Fenomen PS.Na maila odpowiedziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś