lgosia1 13.10.05, 19:16 w którym mogłabym mielić słonecznik, siemię lniane itp. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: moździeż albo maszynka do mielenia orzechów. 13.10.05, 19:44 Przystawka do Kenwooda, ale trzeba miec Kenwooda: www.kucinare.it/user/ricetta.aspx?idricetta=78 Zobaczcie co robi z orzechami... Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Nut mill, grinder 14.10.05, 03:47 www.acehardware.com/sm-gemco-nut-mill-pack--pi-1278554.html estate.goantiques.com/detail,50s-turquoise-nut,923652.html www.thegrillstoreandmore.com/meat-processors.asp www.mygrannysatticantiques.com/html/vintage_hazel_atlas_metal_nut_.html www.nutritionlifestyles.com/dlx.htm Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził... Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Nut mill, grinder 14.10.05, 11:28 dzięki za linki szkoda tylko, że nie mam pojęcia gdzie tego szukać w Polsce. Może ktoś doradzi co mogłabym kupić na naszym podwórku i gdzie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Nut mill, grinder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:37 A zwykły malakser sobie nie poradzi? Możesz spróbować w młynku do kawy-żarnowym. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Nut mill, grinder 14.10.05, 12:19 ja po prostu nie mam nic w domu co by było młynkiem do kawy lub czymś podobnym, a nie wiem co najlepiej kupić. Chciałabym już mieć wybrany jakiś konkretny model i firmę zanim pójdę do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś