Dodaj do ulubionych

Do zayzayera:zmywarki Bosch

29.08.06, 11:41
Ponieważ masz już ugruntowany status forumowego eksperta w sprawach Agd, a ja
stoję przed dylematem zakupu pierwszej zmywarki,bardzo bym chciała prosić o
radę.Po lekturze wątków zdecydowałam się na Boscha, chcę zmywarkę w kolorze
srebrnym, a takowe są dwie:SGS45E08EU i SGS45M18EU.Którą z nich wybrać.Będę
bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • pzl8 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 29.08.06, 18:56
      bardzo zależy mi na Twojej opinii.Please
      W sklepie wciskają mi Amicę i Ariston,mówią, że Bosch to był dobry 10 lat temu
    • Gość: artur Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch IP: 213.17.223.* 29.08.06, 19:06
      no dobra... zayazeyer nie jestem ale w agd siedzę dośc mocno z bratem! :D po pierwsze...nie kupuj nigdy więcej nic w tym sklepie-jeśli wduszają ci taki szrot typu amica i ariston to powiedz im że sie na sprzecie nie znają. boscha zmywarki i siemensa są najlepsze! sam mam 2 siemensa -jest rewelacyjny a to to samo co bosch :D osobiście wybrałbym tą pierwszą bo ma intensywny program no i przyciskiem łatwiej program wybrać. jeśli masz małe dzieci i wszędzie marzą paluchami to weź drugą-na niej nie widać śladów palców.
      • ika2409 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 29.08.06, 19:10
        czy to są modele 45.bo ja szukam inox ale 60.chyba wybiore boscha skoro go tak
        fachowo zachwalasz.odpisz
        • Gość: artur Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch IP: 213.17.223.* 29.08.06, 20:42
          tak, to są 60!
          • pzl8 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 31.08.06, 16:04
            zdecydowałam się na model SGS56M18EU, mam nadzieję,że to dobry wybór
            • Gość: gryka1 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch IP: *.chello.pl 31.08.06, 18:59
              A takiego fajnego syna to na której półce wypatrzyłaś?
              • pzl8 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 31.08.06, 19:52
                Dobre!!!Fajna mama, fajny syn -:))))
                • Gość: Ignac Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:04
                  W moich stronach powiadają....ładny bo do matki niepotobny ;)
                  sorry jesli uraziłem ;)
                  • pzl8 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 01.09.06, 09:18
                    może ktoś jeszcze ma coś do dodania, oczywiście na temat zmywarek
                    hop
                    • Gość: Zyta Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch IP: *.wroclaw.mm.pl 02.09.06, 14:12
                      Kochani. Jako nowy użytkownik zmywarki Boscha - inny typ niż omawiany, bo do
                      zabudowy- muszę przyznać że firma po prostu dobra. Jasno i skutecznie wszystko
                      objaśniono, zaprogramowano, itp.
                      Mam tez z tej firmy kilka innych sprzętów i : lodówka do zabudowy, bez bajerów
                      super, natomiast piekarnik działa świetnie ale sterowanie nim już nie jest tak
                      łatwe. Oczywiście to poniekąd moja broszka bo ...niestety ważniejsza była
                      funkcja estetyczna niż łatwość w programowaniu:)
                      Muszę też pochwalić się absolutnie dla mnie nowatorskim działaniem: wszystkie
                      sprzęty Boscha zamawiałam w sklepach elektronicznych ( choć różnych) i jestem
                      pod wrażeniem i różnicy w cenie i profesjonalności tego typu, n ietanich
                      przecież usług.
                      A mówię to ja, doświadczony kolejkowicz poprzedniej RP, a tak naprawdę PRL-
                      owskiej kolejkowej rzeczywistości:)
                      • ika2409 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 02.09.06, 18:07
                        no no z dnia na dzień jestem coraz bliższa wyboru Boscha (może nie wszystkich
                        sprzetow ale wiekszosci. a kupowania przez internet to dla mnie tez nowosc i
                        tez jestem mile zaskoczona
                        • pzl8 Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 23.09.06, 20:50
                          podrzucam
                          • zayzayer Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 23.09.06, 21:39
                            Ta M18 jest lepsza, bo przede wszystkim jest o wiele cichsza.
                            • apapon Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 26.09.06, 17:10
                              Witam serdecznie!~
                              Ja stoję właśnie przed wyborem zmywarki 45, i tak naprawdę jest mały problem,
                              mieszkam w małym mieście, a tu wybór.... delikatnie mówiąc niewielki (2
                              egzemplarze w tym jeden to 60). Proszę podajcie adresy sklepów internetowych, w
                              których robiliście zakupy AGD. Będę bardzo wdzięczna, i będę mile Was
                              wspominała, gdy zmywarka będzie pracowała:)
                              Pozdrawiam, Aga
                              • wojtus-fajny Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 28.09.06, 20:31
                                Ja kupowałem w hoopla.pl i megamedia.pl Polecam oba a zwłaszcza megamedia.pl.
                                • mafilka Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 30.09.06, 19:15
                                  mizar.pl też jest dobry i chyba tańszy niż megamedia
                                  jest też agd-rtv.pl
                                  • apapon Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 05.10.06, 09:33
                                    Dziękuje bardzo, a powiedźcie czy zdecydowac sie na płatnosc z góry czy przy
                                    odbiorze. Bo widzę, ze w niektórych sklepach cena dostawy jest o połowę niższa
                                    w przypadku zapłaty z góry.
                                    • Gość: k Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:03
                                      www.ceneo.pl
                                    • wojtus-fajny Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 06.10.06, 09:27
                                      To zależy czy masz zaufanie do danego sklepu. Ja w megamedia płaciłem przy
                                      odborze ale teraz już kupiłbym na pewno na przedpłatę. Po co latać do banku i
                                      potem chodzić cały dzień z kieszeniami wypchanymi pieniędzmi.
                                      • apapon Re: Do zayzayera:zmywarki Bosch 06.10.06, 10:43
                                        i tak zrobie, tylko może pomozesz mi w podjeciu decyzji: zastanawiam sie nad
                                        zmywarką Boscha SRS 45T52EU lib Siemensem SF 25T252EY. To są moje typy 45,bo 60
                                        nie mam gdzie "wsadzić":) Będe wdzięczna za każdą opinię.Pozdrawiam, Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka