houhou 10.11.06, 13:03 Przymierzam się do zakupu. łazi mi po głowie Bosch MCM 5080, ale znalazłam Ravanson SQ-2130 dużo tańszy a ma też sokowirówkę i maszynke do mięsa. Nie znam tej firmy i boję się, że to bubel. Macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ght Re: Robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:54 warto kupić robot Bosch www.ceneo.pl/10212 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:56 powinnaś pomyśleć o robocie Zelmera, do wyboru do koloru: www.ceneo.pl/_01_ScategoryID=381+searchText=zelmer+inDesc=False+minPrice=0+maxPrice=99999999+resPage=False_P-0-20-0-35-0-0-0.htm Odpowiedz Link Zgłoś
elkomtur Re: Robot kuchenny 14.11.06, 00:13 najlepszy na świecie robot to Thermomix - jestem w nim zakochana niezmiennie od 6 lat. Nie psuje się, prosty w obsłudze i robi wszystko. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: Robot kuchenny 14.11.06, 09:53 elkomtur napisała: > najlepszy na świecie robot to Thermomix - jestem w nim zakochana niezmiennie od > > 6 lat. Nie psuje się, prosty w obsłudze i robi wszystko. Polecam Ja mam TM od półtora roku i też nie oddałabym go za nic. Fakt, że to duży wydatek, ale jeśli można wygospodarowac te pieniądze to warto. Jest jednak coś, do czego wyciągam z szafy stary mikser ręczny - ubijanie piany z białek i kremówki na bitą śmietanę, jakoś te rzeczy w moim odczuciu gorzej wychodzą z TM. Dziś mój TM na szybki obiad będzie przygotowywał sos do spagetti, uwinie się zanim makaron będzie ugotowany:-) pozdrawiam serdecznie Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkomtur Re: Robot kuchenny IP: *.acn.waw.pl 15.11.06, 23:02 Basiu, piana z białek wychodzi rewelacyjnie. Z dwóch białek 1 min obr. 3 , z 7 białek 3 i pół min. obr. 3 Spróbuj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś