Gość: mmmsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:42 czy ktoś z Was ma bialą podłogę w kuchni? polecilibyście takie rozwiązanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chipcia13 Re: biała tarakota w kuchni 25.11.06, 21:31 Ja nie mam ale bywam w domu gdzie jest jasnopopielata. Gospodyni ją przeklina. Widac każdą plamkę i każde uszkodzenie kafelków. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: biała tarakota w kuchni 25.11.06, 22:44 Mam białą z szarymi wstawkami i odradzam:-/ - mycie nierzadko dwa razy dziennie, widoczny każdy paproch, smuga i najmniejsze nawet uszkodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: biała tarakota w kuchni 27.11.06, 19:37 Nie mam białej, ale jasną. Odradzam wszelkie jasne, widać każdy pyłek, każdą plamkę. Chyba, że bardzo lubisz odkurzać i zmywać podłoge kilka razy dziennie, no i nie daj Boże jeszcze jakieś zwierzę. Makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
ave00 Re: biała tarakota w kuchni 01.12.06, 23:47 mam białą (prawie białą) terakotę w kuchni i szmatę w ręce...... non stop ale lubię (tę podłogę oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia029 Re: biała tarakota w kuchni 02.12.06, 20:30 ja tez mam masakra!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasne że nie! Re: biała tarakota w kuchni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.12.06, 23:02 Musi być praktyczna,a jasny kolor do takich nie należy ,bardzo ciemny też nie,chyba że chcesz ze szmatą być za pan brat, cały dzień.Polecam niejednolity kolor,ja mam np.szaro-kremowo czarny ,sprzątam 2 razy w tyg. Mam 3 dzieci i psa. Odpowiedz Link Zgłoś