Gość: kasia IP: *.smsnet.pl 21.12.06, 23:45 Szukam bardzo cichej lodówki i oczywiscie bezawaryjnej :)Kuchnia połączona z salonem, dlatego zalezy mi na cichej lodówce. Pozecie coś polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: cicha lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:41 Witaj. Mam kuchnie otwarta na solon. Szukałem cichej lodówki za zabudowy. Kupiłem Liebhera. Wcale jej nie słychac, wogóle jak by jej nie było. A wybrałem ją ponieważ rodzice rok wcześniej kupili też Liebhera tylko że wolnostojącą i byłem zdziwiony że lodówki mogą by tak ciche. Ciesza się bardzo dobrą opinią użytkowników co do trwałości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: cicha lodówka IP: *.smsnet.pl 22.12.06, 15:28 Dzieki kris własnie ja szukam wolnostojącej, moze ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galeo Re: cicha lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:17 warto zakupić lodówkę BOSCH KGV 39 X 00 www.ceneo.pl/productInfo.aspx?productID=258404&longDesc=true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świstak Re: cicha lodówka IP: *.eranet.pl 23.12.06, 12:30 żródłem dzwięku dochodzącego z chłodziarki czy innego urządzenia chłodniczego jest sprężarka. szukaj ze sprężarką firmy Danfoss./duńska firma-podukcja w Niemczech/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: cicha lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 17:51 Danfosy są na pewno w Vestfrostach. Odpowiedz Link Zgłoś
anatola_k Re: cicha lodówka 24.12.06, 12:16 Polecam wszystkie modele LIEBHERR'a to firma,która robi tylko sprzęt chłodniczy i są w tym naprawdę dobrzy. Maka duży wybór i napewno coś dobierzes na miarę kieszeni i swoich potrzeb.Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: cicha lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 13:41 Przywołana przez Ciebie firma robi nie tylko sprzęt chłodniczy, co nie znaczy że to co robi robi źle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: cicha lodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 13:52 a lodówki i inny sprzęt chłodniczy produkuje głównie w Bułgarii, co też nie oznacza że robi to źle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: cicha lodówka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.12.06, 23:48 To prawda... produkują jeszcze walce drogowe, koparki, spychacze, ładowarki... :))) Co również nie oznacza, że robią to źle! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: cicha lodówka IP: 84.254.160.* 02.01.07, 12:04 poszukaj w archiwum - kiedyś Zayzajer napisał że nie należy patrzyć na markę tylko "przesłuchać" konkretny model w sklepie - i niestety muszę się z nim zgodzić - kupiłam Libherra właśnie po lekturze tego forum - w sklepie internetowym a więc bez "przesłuchania" - i muszę powiedzieć że jest to moja absolutna porażka - nie dość że szumi to jeszcze coś mu się w bebechach przelewa a od czasu do czasu lubi sobie potrzaskać - zależało mi na cichej lodówce właśnie ze względu na otwartą kuchnię - i jestem tym bardziej wściekła bo wybierałam sprzęt długo i jak mi się wydawało w sposób przemyślany najwyraźniej i wśród Libherów trafia się niewypał - moja rada - sprawdź głośność sprzętu w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś