Dodaj do ulubionych

ekspres zelmer

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:36
Czy ktoś używał ekspresu ciśnieniowego Zelmer? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: scotia Re: ekspres zelmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:53
      up
    • Gość: slawko Re: ekspres zelmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:25
      a jakie niby doświadczenie ma zelmer w ekspresach?
      kupujesz bo czujesz sentyment do zelmera?

daruj sobie, chociaż nie musi być to zły sprzęt, sa po prostu firmy lepiej doświadczone na ty polu.
      poleciłbym saeco jeżeli chcesz ekspres mał dla domu a nie jakiś kombajn poszukaj na portalach o kawie.
      pozdr :)
      • ollaboga77 Re: ekspres zelmer 20.01.07, 14:54
        expres do kawy? hm.... kawa to dłosłownie trutka... po kilku latach wyjdą Ci
        problemy zdrowotne... a to zonacza cierpienie...

kup sobie sokowirówkę lub blender i naprawdę rób sobie pyszne koktaile!

Życzę zdrowia!!
        • Gość: max Re: ekspres zelmer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:09
          I to zdrowie będzie z tych warzyw sztucznie pędzonych?
          • ollaboga77 Re: ekspres zelmer 20.01.07, 22:19
            zalezy gdzie kupujesz warzywka!!
            Są jeszcze tzw. gospodarswa eko... to raz, a dwa możesz zadac pytanie czy
            zdrowo będzie zjadac mięso z tych biednych zwierzat nabitych antybiotykami
            stedydami za życia ?

Zjada się strączkowe zasuszone jak soja ciecierzyca orkisz wychodza psysznosci
            tylko trzeba umiec przyrzadzać:)
        • Gość: ewa1950 Re: ekspres zelmer IP: *.pronet.lublin.pl 20.01.07, 21:07
          kawa to dłosłownie trutka... po kilku latach wyjdą Ci
          > problemy zdrowotne
          mi z przy piciu kawy upłynęło już ...dziesiąt lat i żyję i mam się dobrze. A ty
          masz zapewne 30 lat i już się tak mocno boisz o swoją przyszłość? Napisz czego
          się jeszcze tak mocno boisz w tym pełnym obaw spacerze do zdrowej starości.
          • ollaboga77 Re: ekspres zelmer 20.01.07, 22:17
            boję się takich dobrych rad starszych pań...

Ależ picie sobie kawkę. Choć wiem, że szkodzi i to bardzo... ale o szkolidowści
            radze poczytać nie tylko w necie... choć tu czasem znajdzie się coś ciekawego!

Boję się o przyszłośc? NO raczej co nieco... żeby nie zabrakło dla mnie pracy
            np. I by zachowac młody wygląd i miec boskie samopoczucie gdy bede starą babka:)
            • Gość: Piotr Re: ekspres zelmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:20
              > Ależ picie sobie kawkę. Choć wiem, że szkodzi i to bardzo... ale o
              szkolidowści
              >
              > radze poczytać nie tylko w necie... choć tu czasem znajdzie się coś ciekawego!

Lektura netu nasuwa bezwzględny i okrutny wniosek. KAWA JEST SZKODLIWA! Na
              szczęście (zawsze jest to małe światełko w tunelu) tylko w jednym przypadku:
              kiedy komus spadnie na głowę w 50 kg worku.
              • Gość: Olla Re: ekspres zelmer IP: *.chello.pl 30.01.07, 16:33
                Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Lektura netu nasuwa bezwzględny i okrutny wniosek. KAWA JEST SZKODLIWA! Na
                > szczęście (zawsze jest to małe światełko w tunelu) tylko w jednym przypadku:
                > kiedy komus spadnie na głowę w 50 kg worku.

światełko w tunelu dopadnie każdego... tylko pytanie czy chcesz by Cie dopadło
                prędzej czy jednak później... ??? NO i to olsnienie będzie drogą w innym
                wymiar;)
    • Gość: mok Re: ekspres zelmer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.07, 15:29
      Nie mam ekspesu zelmera ani żadnego innego ale co do doświadczenia zelmera w
      tej sprawie to zelmer produkował kiedyś ekspresy.
      • marcelina1968 Re: ekspres zelmer 23.01.07, 18:23
        zelmer produkował ekspresy ale przelewowe...te cisnieniowe sa prawdopodobnie
        madi in china.....jestem fanka -;) sprzętu AGD zelmera, ale ekspresu bym nie
        kupiła, moim zdaniem jak ekspres to saeco...oni maja naprawde duze
        doswiadczenie w ekspresach....
        • kreatywni Re: ekspres zelmer 13.02.07, 14:53
          Zapraszam na nowe forum o kawie i nie tylko ;-)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46003
          Pozdrawiam
          Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka