Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:42 cześc dziewczyny!czy używacie może kosmetyków VICHY?chciałam sobie kupić antyperspirant ale przeraziła mnie cena-27.50!czy warto dac tyle za ten kosmetyk?proszę o rady.kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: VICHY 25.11.04, 08:52 Ni eużywam nic Vichy, ale szkoda byłoby mi tyle kasy. Z doświadczenia wiem, ze drogie nie zawsze znaczy dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: VICHY IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:45 Kupilam kiedys antyperspirat i do dzisiaj stoi w lazience. jak dla mnie wcale ale to wcale nie dziala. Szkoda kasy. jesli masz problemy z nadmiernym poceniem to polecam Antidral za 13 zl w aptece. Troche szczypie ale uzywasz go od czasu do czasu. Teraz stosuje go raz na miesia i wcale sie nie poce nawet przy duzym stresie a kiedys.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: VICHY 25.11.04, 09:47 ja kiedyś kupiłam w promocji, 2 opak. w cenie 22zł. Byłam z niego zadowolona, ale 30zł za sztuke jest niewart - przynajmniej w moim odczuciu. Są inne, równei dobre a znacznie tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś