Gość: juanita IP: *.aster.pl 17.01.07, 00:41 Zastanawiamy się z mężem nad piekarnikiem Samsunga, a dokładnie nad modelem BT62TDBFST. Jakie jest wasze zdanie na temat piekarników tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Piekarnik Samsung IP: 80.50.201.* 19.01.07, 11:47 Też przymierzam się do odnowienia kuchni w mieszkaniu i trafiłam na piekarniki Samsunga jako nowość. Z tego co wyczytałam te piekarniki mają jakąś nową technologię, gdzie można podzielić piekarnik na dwa oddzielne i jednocześnie piec dwie zupełnie różne potrawy, i nie mieszają się zapachy. Jeżeli dużo gotujecie czy pieczecie to wydaje się to być bardzo dobrym i efektywnym rozwiązaniem. A firma Samsung z reguły dobrze mi się kojarzy, a szczególnie właśnie z nowinkami technologicznymi... Więc chociaż nie miałam okazji wypróbować - to nie zniechęcam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarKo Re: Piekarnik Samsung IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.14, 20:17 Witam,posiadam piekarnik FQ 115T001 do tej pory było OK. ale przestał nagrzewać powyżej 165 C. Pomóżcie czy już serwis czy jakaś drobnostka? Odpowiedz Link Zgłoś