Dodaj do ulubionych

Zmywarka BEKO

IP: 80.54.173.* 16.05.07, 10:35
Witam, jak oceniacie zmywarki BEKO drodzy ich użytkownicy. Niestety dopiero
teraz przeczytałam kilka niepochlebnych opini o tej marce. Jak wygląda
użytkowanie konkretnie zmywarek tej marki. Małżonka skusiła atrakcyjna
promocja w Media, a do tego 5 lat gwarancji i zmywarka już od ponad tygodnia
w domu... Już mam żałować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek Re: Zmywarka BEKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:45
      Napisz jaki model. Ja z zona tez zastanawiamy sie nad BEKO DFN-6835. Jezeli ktos
      ma zmywarke BEKO to prosze o opinie. Bo nie rozumiem tego "tylko BOSCH/SIEMENS".
    • Gość: mjkmjk Re: Zmywarka BEKO IP: *.ists.pl 05.08.07, 14:24
      Nie ma sprzętu idealnego. POdobno i MIele się psuje. Bosch/Siemens także.
      Po prostu jednym sprzętom zdarza się to częściej innym rzadziej. W przypadku
      Beko niestety dość często (podobnie Amica, bo to te same zmywarki Beko). W
      przypadku Bosch/Siemens awarie są rzadsze. Możesz tak jak ja zadzwonić do
      kilku "niefirmowych" serwisów AGD i ci to samo powiedzą. POwiedzą Ci także, że
      Bosch/Siemens są solidniej wykonane, tzn. nie niszczeją tak szybko jak tańsze
      marki. Ja mam niemal wszystkie sprzęty Bosch/Siemens i po roku użytkowania są
      jak nowe. Rodzice i teściowie raczej są zwolennikami tańszych rzeczy i niestety
      przejechali się już parę razy na tanich markach.
      Nikt Ci nie da gwarancji, że Bosch/Siemens czy Miele nie zepsują się. Tak samo
      jak żaden z euforycznych zachwalaczy tych marek nie może wykluczyć, że przy
      odrobinie szczęścia twoja zmywarka Beko przeżyje nie jednego Boscha.
      Jednak statystycznie rzecz ujmując jest to mało możliwe.
      • Gość: Mirek Re: Zmywarka BEKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:37
        Ok. A teraz powiedzcie mi jak jest ze skutecznoscia mycia zmywarek BEKO lub AMICA.
        Czy BOSCH myje lepiej, czy jakosc mycia jest gorsza dla zmywarek BECO, itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka