Dodaj do ulubionych

Garnki Zeptera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 20:21
Proszę o opinie na temat garnków zepterowskich, jak się sprawują, czy
rzeczywiście inaczej smakuje jedzenie. Słowem czy warto kupić.
W zwiazku z jubileuszem firmy zaproponowano mi zestaw rodzinny za 2500.
Jest orginalny - uprzedzając pytania.
Zastanawim się czy warto kupic.
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Garnki Zeptera 25.05.07, 09:24
      Bylo juz sporo dyskusji na temat. Szukalas w archiwum?
    • Gość: ala Re: Garnki Zeptera IP: *.pr.radom.net 25.05.07, 16:05
      mam 2 garnki Zeptera. Rzeczywiście np. sałatka jarzynowa z warzyw gotowanych w
      odrobinie wody jest zupełnie inna. Zupe zagotowuję, przykrywam i wychodze do
      pracy> po przyjsciu -jest gotowa.Zadnych piramid -nie udało mi sie stworzyć
      Przeważnie gotuje w nich jak w normalnych garnkach. Według mnie nie warte tej
      ceny!!
    • Gość: negest Na pewno smakuje tak samo IP: 212.2.99.* 25.05.07, 16:26
      i na pewno nie są warte tej ceny. Ja na przykład niedawno kupiłem w internetowym
      sklepie z profesjonalnymi urządzeniami do gastronomii bardzo dobrej jakości
      niemiecki garnek (markowy, nie no name z Chin, choć może i w Chinach robiony) o
      pojemności 9 l za ... 130 zł.
      A na te wszystkie pokrywki, nadstawki, nakładki i inne akcesoria Zeptera trzeba
      mieć szafę, a jak leżą w szafie, to się nie chce używać. Wiem z doświadczenia,
      bo mam.
      Za 2500 zeta kupisz sobie kilka porządnych garnków, robota, inne urządzenia, ku
      zadowoleniu wszystkich domowników.
      Życie tak się układa, że w kuchni używa się kilku najpotrzebniejszych rzeczy, a
      wszystkie te cuda-niewidy leżą po szafach i szufladach.
      • melisa-bb Re: Na pewno smakuje tak samo 01.06.07, 18:02
        Ja mam garnki już 12 lat. Traktuję je jak zwykłe garnki. Na kuchniach
        gazowych sie bardzo brudza i gorzej z czyszczeniem. Lepiej mież kuchnię
        elektryczną.Patelnia jest fajna bo można mięso smażyć bez tłuszczu, chyba ,że
        panierowane to trzeba trochę tłuszczu.Nie warto dawać za nie tyle kasy.
        Obecnie na rynku jest wiele dobrej jakości garnków innych o wiele tańszych firm.
        • Gość: Ewa Re: Na pewno smakuje tak samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 09:54
          Dziękuje za odpowiedzi. Po namyśle zrezygnowałam z umowy i tu musze dodać, że
          sprzedawcy MANIPULUJĄ klientami. Wmawiają, z e podpisują wstępne umowy, a są
          to już umowy kupna-sprzedazy, z których mozna zrezygnować do 10 dni. W moim
          przypadku umowa miała datre o 2 dni wsześniejszą niż dzień podpisywania,
          stwierdziłam jedno NIE LUBIĘ BYĆ MANIPULOWANA ! basta na takie praktyki.
          Pozdrawiam.
          • Gość: malfina Re: Na pewno smakuje tak samo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 00:04
            Ja mam garnki Ikea z serii 365+. Nie sa moze najtansze, ale tez i nie rujnuja.
            Sa swietne, ladne i nie zamienilabym ich na zadne inne.
            Polecam!
            • Gość: mark Zeptery są dobre ale wkurwe drogie. IP: *.eranet.pl 07.06.07, 08:21
              Kupiłem ale drugi raz tego błędu bym nie zrobił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka