dzidzia_ch 08.01.08, 16:50 podobno sa piekarniki ktore lacza sobie funkcje zwyklego piekarnika i kuchenki mikrofalowej mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoana_81 Re: piekranik z funkcja mikrofali 08.01.08, 17:59 Polecam piekarnik z mikrofalą SAMSUNG FQ 159ST. Mam go od 4 miesiecy i muszę przyznać rewelacja!! Zajmuje mało miejsca a pozatym wyglada SUPER. Jeżeli chodzi o użytkowanie .....piekłam w nim ciasta i różne zapiekanki - działa bez zarzutów!! Poza tym jego cena w stosunku do dwóch połączonych funkcji jest naprawdę przystępna - ok.2500 zł. Umieścłam fotke w mojej galeri :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: piekranik z funkcja mikrofali IP: *.171.34.10.crowley.pl 26.02.08, 08:14 witam serdecznie , też and nim myślałam, ale słyszałam że ma szparę w dzwiczkach-jakaś wentylacja czy cos podobnego i przez to moga wpadać jakieś resztki potraw, czy to prawda? Na jakiej wysokości masz zamontowany ten naprwdę ładny piekarniczek i czy często urzywasz mikrofali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orchid11 Re: piekranik z funkcja mikrofali IP: 213.17.223.* 26.02.08, 16:50 no ty możesz urzywać, ale my używamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięba Re: piekranik z funkcja mikrofali IP: *.lanet.net.pl 26.02.08, 20:46 Potwierdzm, Najlepszy zakup do mojej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: piekranik z funkcja mikrofali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:24 Ja mam SIEMENSA od 1/2 roku. www.siemens-agd.pl/?5=HB880570&28=29%3d9%26page%3d3%2628%3d25%253d3712 jest super.Lubię gotować i piec.Ten piekarnik ma wszystkie możliwe zalety piekarnika,a może działać również jak zwykła mikrofala ale za to ze wszystkim opcjami. 3 kg karkówki piekę góra godzinę,a soczysta i miękka.I nic w domu nie śmierdzi,nawet jak dam główke czosnku.To ważna opcja,bo mam kuchnie otwartą na salon.A ciasta?Palce lizać.Żony już nie dopuszczam do kuchni,uwielbiam te urządzenie.To moja zabawka:-) Poczytaj koniecznie na stronie SIEMENS'a. Nie ma lepszego.Zanim go kupiłem przekopałem wszystkie firmy i żadna nie zaspokoił moich oczekiwań Odpowiedz Link Zgłoś